Str 137 z 367 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Marta2509 |
Post #1 Ocena: 0 2018-05-11 14:31:53 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Ja staram sie wiecej chodzic, mam do wyboru dwie stacje pociagow rano i staram sie chodzic na ta oddalona o poltorej mili a nie na ta oddalona o pol mili. Choc w tym tygodniu niestety tylko raz udalo mi sie na ta dalsza dotrzec rano. Za to wieczorem zawsze ide z tej ktora jest dalej.
We wtorki staram sie chodzic na treningi siatkowki, w tym tyg mialam mecz i cos mi luplo tak w kregoslupie ze schylac sie moge ale z wyprostowaniem juz jest problem. Boli mnie tez nad lewa kostka i kolano. Starosc nie radosc :D Z powodu tego bolu odpuscilam tez Chodakowska w tym tyg. bo tam jest duzo podskokow i przysiadow, nie chcialam sobie zrobic wiekszej krzywdy. Moze dzisiaj cos pocwicze.
Wczoraj wpierdzielilam pol paczki Oreo
Edit: ostatnio dwie osoby powiedzialy mi ze schudlam  Ostatnio staralam sie robic Chodakowska tak ze 3 razy w tyg ale przy tym wpierdzielam ile wlezie i co sie nawinie. Moze cos ta Choda jednak daje  W sumie robie ja po to zeby poprawic sylwetke niz typowo schudnac, zadnej diety nie trzymam. [ Ostatnio edytowany przez: Marta2509 11-05-2018 14:33 ]
|

|
 |
|
|
Adacymru |
Post #2 Ocena: 0 2018-05-11 17:04:29 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Mi tez mowia ze schudlam, I troche brzucha mi wciagnelo ale kg malo w sumie stracilam. Sylwetka za to zmienila sie I dlatego wydaje sie ze schudlam.
Ramie poradzilo sobie z plywaniem ale czuje wysilek. Musze wysmarowac czyms albo zapakowac plastry.
Lunch byl bardzo pozny, prawie obiad, ziemniak pieczonym (tzn w mikrofali upieklam) bez masla I soli, pol malej puszki tunczyka z zielona cebulka i lyzka Philadelphia Light i pol talerza salaty z papryczkami wielkosci cherry omatoes z serem Philadelphia, paroma pomidorkami I cebulka. Do tunczyka sie zamierzylam calej porcji ale pol zostalo. Zjem pozniej na kolacje.
Taktycznie 😉 zrobilam szybki marsz 10 min na babysitting I zeby dziecko nie obudzic to pije wode... ide policzyc kalorie zjedzone I spalone.🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏋️♀️🧘🏊♀️
Ada
|

|
 |
|
littleflower |
Post #3 Ocena: 0 2018-05-13 08:06:44 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Hejka wszystkim -
Melduje ze z jedzeniem grzeczna jestem i nie przekraczam limitu kalorii
a Wam jak idzie ?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #4 Ocena: 0 2018-05-13 18:33:37 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Wczoraj były ćwiczenia w domu. Dziś na siłowni 70 min na cross trainer. Tak myślę czy sobie nie kupić takiego sprzętu do domu. Ma ktoś w domu i poleca jakiś model ? Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
littleflower |
Post #5 Ocena: 0 2018-05-13 22:26:04 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja ma cos w stylu 2in1 - rower razem z cross-trainer
z tym ze moje bylo kupione kilka lat temu na ebay, po kilku tyg zapal sie skonczyl, sprzet powedrowal do garazu, wyciagnelam po 3 latach - 4 miesiace temu- niestety elektyka padla ale cwiczyc dalej moge z tym ze nie mam odczytow.
Mnie pasuje bo moge cwiczyc na zmiane lub zaleznie od humoru "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
|
Adacymru |
Post #6 Ocena: 0 2018-05-13 23:01:56 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Czy wychlodzenie orgaqnizmu spali wiecej kalorii niz normalne zycie?    Zmarzlam latajac za zachoden slonca i zludnie sie przekonalam, ze to ze pieknie swieci nie znaczy ze bedzie cieplo  szczegolnie jak sie jest na krawedzi UK prawie doslownie. Jak aplikacja podaje mi, ze "normalne zycie" zuzywa 1250 kalorii, to taka walka o zatrzymanie cieploty organizmu powinno byc wynagrodzone dodatkowymi spalonymi kaloriami... tak uwazam...
Nie bylam na solowni, ale na basenie z dzieckiem tez mozna sie nacwiczyc, wiec cos sobie chyba odlicze. Do tego 3/4 dnia spedzilam "na nogach", krokow musialam nastukac napewno duzo.
Ada
|

|
 |
|
gosian |
Post #7 Ocena: 0 2018-05-14 10:27:25 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Kwiatek ,w tym tygodniu i ja się dopisuje do grona plusowych  +0.5. Ale wiem, że u kobiet to jest normalne zjawisko,więc nie zalamuje sie za bardzo. Od dzisiaj intesywniej biore sie za jazde na rowerze.
Ada,od zimna mozna spalic wiecej kalori.
Czy ktoś może polecic jakis tani zegarek,ktory zbada w miare miarodajnie aktywnosc,kalorie? Nie chcę inwestowac w cos drogiego,bo nie wiem czy w ogole będę nosila no i w pracy raczej zegarka mieć nie moge. Wiem,że sa takie za pare£ ale czy dobre?
No to zaczynamy nowy tydzien..
P.s test sznurka oblalam z kretesem  Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
Melanija |
Post #8 Ocena: 0 2018-05-14 10:31:11 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Gosia u mnie to samo!
Sznurek za krótki, +0.5.
No i teraz się pytam, na co te męki?! do dziś mnie boli zadek po środzie  a mięśni niby ubyło, tłuszczu przybyło. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #9 Ocena: 0 2018-05-14 10:39:15 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
po co te zegarki codziennie sie molestowac widokiem 20tys zrobionych krokow zeby na koniec tygodnia stanac na wadze i zejsc ze smutna mina hehe : )
no ja po urlopie dojrzewanie na na plazy nie wplynelo pozytywnie na wage chociaz nie chcialem dac za wygrana duzo plywalem i co wieczor robilem 200pompek to jedzenia i lakoci bylo tyle ze po tygodniu jestem 2kg na plusie ; ( ale i tak wygladam lepiej niz tydzien temu slonko sie spisalo ale wialo jak w kieleckim... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 14-05-2018 10:39 ]
|

|
 |
|
Melanija |
Post #10 Ocena: 0 2018-05-14 10:56:29 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
cris, fajnie że ci się urlop udał.
Ad zagarków, to ja mam IWatch2 a najmniejszą wage w nim przypinam tym sportowym wyliczeniom 😜 Za to gadanie do niego to frajda 😎 wysyłam sms, Fb wiadomości, czytam emails, ebay, gadam do Siri 🤣😎🤣
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|