MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 136 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 135 | 136 | 137 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 136 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Melanija

Post #1 Ocena: 0

2018-05-10 08:50:09 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-10 08:14:20, boszka8 napisał(a):
Nie katuj się :-M] Ja osiągnełam swoją wagę *THUMBS UP*zero słodyczy,lekko zjeść i dużo chodzenia.

Boszka, 30 min. na treadmil mi to zrobiło 😳 nie jem słodyczy, w cale nic nie jem, a chodzić to właśnie nie nam za czym i za bardzo dokąd nie lubię sama.

Magnez wzięłam, kąpieli nie mogę, bo czekam na telefon z przychodni do 10 i nie mogę teraz być w domu, bo zasiędgu nie ma, a może pojeździć ba rowerze?
Uff zadzwonili już :-]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2018-05-10 14:00:07 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Kwiatek poszedl do pubu I zjadl obiad tam ( carvery)
Kwiatek wrocil do domu I zjadl sernik
Kwiatek nie cwiczyl wczoraj
Kwiatek przybral na wadze

Nie badz jak Kwiatek

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2018-05-10 14:03:56 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-10 14:00:07, littleflower napisał(a):

Nie badz jak Kwiatek

Przynajmniej nic cię teraz nie boli, aaaaałłłłłaaaaa, za jakie grzechy?! :-]

Dobrze, że w pracy siedzę przy kompie, chociaż siedzenie też booolliii.

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #4 Ocena: 0

2018-05-10 14:23:59 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Melanja, ma bolec :D jak boli to znaczy ze dziala :)

Ja prawie dwoch tygodniach rozpusty (zero cwiczen, jadlam I pilam co chcialam, duzo jedzenia w restauracjach I morze wina) wracam na stare tory :)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2018-05-10 16:35:22 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-10 14:00:07, littleflower napisał(a):

Nie badz jak Kwiatek

Twój wpis bardzo mnie rozbawił. :-) A zwłaszcza tekst ...Nie bądź jak Kwiatek :-)

Jak się tak intensywnie uczysz to czasem ciężko, przy tym stresie jaki masz wszystkiego sobie odmawiać. Raz nie zawsze. Będzie lepiej.

Ja z rana na siłowni. 27 min na crosstrainer (eliptyczny...cokolwiek to znaczy :-]) Chciałam do 30 min dociągnąć ale pani mnie zawołała na zajęcia stretching, bo zwolniło się miejsce. Tam się powyciągałam około godziny. Na koniec jeszcze dołożyłam 20 min na rowerze.

Na dniach mam zarezerwowane zajęcia na jodze i aquaaerobic.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-05-11 08:46:42 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja wracam do gym zaraz po egzaminie 5 czerwca, do tej pory mam tylko praca , praca, jedno wyjscie z kolezankami I kucie do egzaminow

Z drugiej strony bede sie wiecej pilnowala z jedzeniem zeby nie tracic tego co do tej pory osiagnelam

No I wciaz czekam na badania lekarskie - statnio podlaczyni mnie do maszyny 24/7 dwukrotnie I w dwoch okazjach maszyna przestala dzialac po okolo 1, 5 godz wiec mmusze poczekac na powtorke
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Melanija

Post #7 Ocena: 0

2018-05-11 09:00:57 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Hejka,

Dalej połamana i stękam za każdym krokiem, ale już spakowana na basen, pa pa.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2018-05-11 09:19:19 (7 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2018-05-11 08:46:42, littleflower napisał(a):
Ja wracam do gym zaraz po egzaminie 5 czerwca, do tej pory mam tylko praca , praca, jedno wyjscie z kolezankami I kucie do egzaminow

Z drugiej strony bede sie wiecej pilnowala z jedzeniem zeby nie tracic tego co do tej pory osiagnelam

No I wciaz czekam na badania lekarskie - statnio podlaczyni mnie do maszyny 24/7 dwukrotnie I w dwoch okazjach maszyna przestala dzialac po okolo 1, 5 godz wiec mmusze poczekac na powtorke

Mnie do takich maszyn co mierzą ciśnienie już dwa razy podłączano i za każdym razem wyszło wzorowo. W domu jak sprawdzałem to za każdym razem nadciśnienie wychodziło.

Z tym pilnowaniem z jedzeniem jest tak, przynajmniej u mnie, że wszystko jest OK do do momentu trzymania jakiegoś rygoru. Wszystko się sypie z chwilą poluzowania bo skoro pozwoliłem sobie na jedną rzecz, to mogę również na inną.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-05-11 09:50:00 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-11 09:19:19, daavid napisał(a):

Z tym pilnowaniem z jedzeniem jest tak, przynajmniej u mnie, że wszystko jest OK do do momentu trzymania jakiegoś rygoru. Wszystko się sypie z chwilą poluzowania bo skoro pozwoliłem sobie na jedną rzecz, to mogę również na inną.

Ja mam podobnie. Jak narzucę sobie w głowie rygor to jest dobrze. Jak odpuszczę jedną rzecz , to czasem idzie na zasadzie domina. Skoro już zawaliłam, to i tak nie ma sensu w tym dniu starać się bardziej i można sobie pozwolić. Przeważnie tak mam jak jestem mega zmęczona lub bardzo zestresowana i staram się sama siebie nagrodzić czymś przyjemnym do zjedzenia.
Jak paliłam jedzenie mogło dla mnie nie istnieć. Wtedy, jak byłam wkurzona to paliłam papierosa. Teraz czasem zajadam problem.

Łatwiej mi tez odmówić sobie czegoś zupełnie, niż zjeść czegoś troszkę i niepotrzebnie rozdrażnić kubki smakowe.

Ja dziś mam to prywatne spotkanie z trenerem. Zanim jeszcze będę mieć to spotkanie, zaliczę cross trainer i rower.

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2018-05-11 13:49:03 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ok, ramie troche boli, ale jest poprawa na tyle, ze dzisiaj odbylam tak wysrubowana sesje PIYO ze as marzylam o odpoczynku na basenie. Joge odbylam to razem 2 godz intensywnego wysilku ale czekajac na meza dolozylam 20 min na maszynie na silowni- kolejne 200 kal spalonych. Teraz sie okaze czy ramie da rade na basenie bo wczoraj bylo ciezko i normy nie dalo za nic na swiecie zrobic.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 136 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 135 | 136 | 137 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,