MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 134 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 133 | 134 | 135 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 134 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-05-06 20:45:59 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

ja dzis jestem w sumie na zupach, jogurt Jogobella, ale zjadlam tez oliwki z sera feta , piers z kurczaka i jablko , niestety do zup mialam bulki

ale oparlam sie slodyczom - niestety na silowni nie dalam rady i po nie calej godzinie wyszlam
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2018-05-06 21:41:49 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-05 08:44:41, andyopole napisał(a):
Przymierzalem się do pewnej diety, gdy podsumowałem wszystko co zjadłem w tym tygodniu aplikacja wyznaczyła mi następny posiłek we wrzesniu...*YAHOO*

To jest bomba :D

A mnie tzw dieta odchudzajaca generalnie przygnebia i nie lubie siebie rozliczac z tego czy za duzo w ciagu dnia zjadlam. Osobiscie uwazam ze dlugoterminowo dziala wzbogacanie codziennego jadlospisu o zdrowe pysznosci i waga jakos ubywa. Przynajmniej ja kiedys bardzo zgrublam biorac lekarstwa i jedzac co popadnie. Moj obecny facet przekonal mnie do robienia sokow z surowych warzyw i owocow, odkrylam wtedy ze lubie delikatny sok z cukini zmieszany z soczystymi jablkami, pycha. I tak jadlam I jadlam rozne rzeczy az po raz pierwszy schudlam 10 kilo w ciagu roku nic nie cwiczac. Dalej biore tuczace lekarstwa, waga stoi, trzeba by znow dolozyc cos ciekawego do jadlospisu zeby te kilka kilo jeszcze schudnac i zejsc ponizej 70kg. Albo wrocic do sokow ze swiezych warzyw...
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2018-05-07 09:22:04 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

U mnie dziś na plus, to znaczy na minus 😅 -0.6 w wadze i - cośtam tłuszczu + cośtam mięśni, sznurek jakiś też gatunkowo dobry, mało co brakuje.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #4 Ocena: 0

2018-05-07 09:44:53 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

U mnie -0.7 :-o Muszę sie zwazyc gdzies w boots..Mam nadzieje, że moja waga dobrze wazy.. Pasek pomalu muszę zmniejszyc znowu o 1 dziurke.
Moja odwaga co do sznurka nabrala mocy prawnej i dzisiaj się zmierze:-]

Powodzenia wszystkim na kolejny tydzien*THUMBS UP*
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2018-05-07 12:05:02 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja się ważę dopiero w środę. Za chwile czas na godzinny aerobic. Cały czas staram się mieścić w 1500 kaloriach. Wczoraj było wieczorne wyjście do restauracji, więc w ciągu dnia zjadłam same pomidory ze szczypiorem i wypiłam kawę, żeby móc zjeść posiłek na wyjściu. Wczoraj tez udało się poćwiczyć, więc balans został zachowany. *THUMBS UP*

Powodzenia na kolejny tydzień.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-05-07 12:24:18 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Ja nigdzie nie chodzę, tylko leżę 😎 i tak już 3ci dzień z rzędu 😂
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2018-05-07 13:27:01 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

A u mnie dzis na plusie waga - plus 1 kg prawie

a tak sie staralam ;-(
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

jotkadakotka

Post #8 Ocena: 0

2018-05-08 12:06:57 (7 lat temu)

jotkadakotka

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2018-05-07 13:27:01, littleflower napisał(a):
A u mnie dzis na plusie waga - plus 1 kg prawie

a tak sie staralam ;-(

Przeciez takie wahania u kobiet to normalne. Nie ma nic wspolnego ze 'staralam sie'.

[ Ostatnio edytowany przez: jotkadakotka 08-05-2018 12:07 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-05-08 12:11:44 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jeszcze wczoraj wieczorem przed spaniem wyruszyłam na dwugodzinny spacer, żeby złapać zachód słońca. Przy okazji zaliczyłam 7 km marszu. Przed snem jak znalazł. Dziś wcześniej wstałam, żeby poćwiczyć. Później jeszcze pewnie też gdzieś się przejdę.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2018-05-08 13:38:18 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Poltorej godziny jogi zaliczone, a na basenie nie bylam bo jeszcze goggli nie kupilam. Musze to zalatwic dzisiaj, bo mi szkoda basenu unikac.

Wczoraj moje nogi chyba zapomnialy o stanie spoczynku, przemaszerowam 17 km wczoraj, tylko magnez musialam pozniej brac, bo skurcz mnie zaczal lapac. Dzisiaj juz jest lepiej.

Jedzenie troche od normy w weekend, ale nie sadze, zeby dramatycznie na przekroju tygodnia przekroczylo zalozone normy. Czas wyjsc z domu na powietrze.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 134 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 133 | 134 | 135 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,