Str 133 z 367 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Adacymru |
Post #1 Ocena: 0 2018-05-04 17:04:17 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzisiaj bylam na PIYO (pilates i joga w jednym) i calkiem mi sie podobalo; zaraz potem bylam na jodze i te zajecia przy PIYO wydawaly sie bardzo zrelaksowane. Taki uklad mi odpowiada i dwie godziny zajec zaliczone, aplikacja podaje mi, ze spalilam 440 kalorii razem na tych grupach. Na basenie dzisiaj nie bylam, dam oczom odpoczac (i nie kupilam gogli jeszcze).
Sniadanie bylo lekkie, zeby zoladek na zajeciach nie meczyc, szklanka mleka i banan. Obiad - wiosenna jarzynowa zupa (domowa) a na drugie salata grecka (z mala iloscia fety) i mini filetami kurczaka marynowanegow cytrynowej i (mini)miodowej zalewie- smazony na patelni bez tluszczu. Deser- yogurt niskoslodzony z owocami...
Lunchu nie bylo a kalorie nadrobie g&t bo zaraz ide na chwile na pozegnanie wspolpracownika ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) (przez dwa dni mialam niedomiar kalorii zjedzonych - dwa dni po 900 a niby jadlam dobrze i nie czulam glodu).
Ada
|

|
 |
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #2 Ocena: 0 2018-05-04 21:57:01 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Przez to dzisiejsze bieganie to nawet nie było czasu myśleć o jedzeniu. Zaliczyłam 5 min ćwiczeń na nogi. O godzinie 20 miałam na liczniku zaliczone 25.000 kroków. Później już zdjęłam polar flow, bo musiałam doładować. Oby więcej takich dni jak ten dzisiejszy.
A reszta jak dała radę?
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Melanija |
Post #3 Ocena: +1 2018-05-04 23:03:10 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Mój w zasadzie identycznie:
basen--->siłownia z bieżnią (siaty z zakupami)--->autem na drugą siłownię--->pakowanie i rozpakowywanie więcej siat i flaszek--->zamiana auta na rower i jazda całą 1 m. do przychodni---> skierowanie na krew jazda z powrotem---> zamiana roweru na auto--->no i wreszcie! poczekalnia!!! ja już wiem, dla czego tyle ludzi jest chorych, bo chcą sobie w świętym spokoju posiedzieć, przesiedzieć na poczekalniach Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #4 Ocena: +1 2018-05-05 08:40:01 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Rozbawila mnie Stealth aplikacja- jeszcze nie wstalam I nic nie zjadlam, a wyswietla mi sie wiadomosc, ze dzisiaj zbalansowalam kalorie do perfekcji. 
Ada
|

|
 |
|
andyopole |
Post #5 Ocena: +1 2018-05-05 08:44:41 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Przymierzalem się do pewnej diety, gdy podsumowałem wszystko co zjadłem w tym tygodniu aplikacja wyznaczyła mi następny posiłek we wrzesniu...
|

|

|
|
|
Melanija |
Post #6 Ocena: 0 2018-05-05 09:48:03 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-05-05 08:44:41, andyopole napisał(a):
Przymierzalem się do pewnej diety, gdy podsumowałem wszystko co zjadłem w tym tygodniu aplikacja wyznaczyła mi następny posiłek we wrzesniu...
   Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
Melanija |
Post #7 Ocena: 0 2018-05-05 16:21:08 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
😩 zjadłam dziś chama w Mc, siła wyższa, posiłek młodziżowy 😎 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
karina440 |
Post #8 Ocena: 0 2018-05-05 19:59:45 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
Wczoraj w Chinese Buffet swietowalismy pewna rocznice, wiec moja waga do bani, do tego dzis rano wedzilismy szynki, kielbasy i drob, musem bylo skosztowac wszystkiego. Jest mi pelno i blogo, a jednoczesnie mam wyrzuty sumienia (mimo iz kapusta poszatkowana, ubita i juz sie kisi, pies spacerem wykończony, potem domowo "ufryzjerowany" i wyprany, trawa skoszona, zakupy zrobione). Na dodatek pogoda (niestety) grillowemu zarciu sprzyja...  [ Ostatnio edytowany przez: karina440 05-05-2018 20:59 ] W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...
|

|
 |
|
littleflower |
Post #9 Ocena: 0 2018-05-05 21:10:44 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Mnie moj antybiotyk ratuje, nie mam ochoty jesc i mimo kampingu z grila tylko dwie male kaszaneczki zjedlam i bulke , rano kanapka z serkiem a na kolacje zupe ogorkowa plus jogurt bo do antybiotyku nic mi nie dali na oslone
z drugiej strony slabo sie czuje i silowni nie bylo , za to troche w babingtona z corka pogralam
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
Adacymru |
Post #10 Ocena: 0 2018-05-05 22:04:59 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Kwiatek- sprawdz czy twoj jogurt to jogurt czy deser pod nazwa jogurtu, bo wtedy zadnej oslony nie daje. Najlepiej kefir wypic dla oslony.
Ja dzisiaj rekord pobilam chyba... zjadlam doslownie zupe jarzynowa wiosenna na lunch i dopiero teraz zjadlam obiad... z racji tego, ze pozno i glodno- zjadlam domowej roboty chudziutkie mini kotleciki wieprzowo-wolowe z bulka, salata i pomidorem. Wiem ze bulka zawalila sprawe, ale trudno sie mowi. Kotlety chude i cienkie smazone bez zadnego tluszczu, mieso 5% tluszczu tylko. Wyliczylam kalorie wszystkich skladnikow i wyszlo 400 kalorii na 11 kotlecikow, czyli okolo 36 jeden. Zjadlam 3, czyli jestem dzisiaj na plus...chyba- zobacze co aplikacja powie.
Ada
|

|
 |
|