MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 129 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 128 | 129 | 130 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 129 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Melanija

Post #1 Ocena: 0

2018-05-01 09:13:49 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Hej,

Jak zapowiedziane i ja się szykuję na rower, tylko najpierw siłownia w Tesco :-p

Obrazek

Wypiłam herbatę z mnichem i mam nadzieję na cud :-]

Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosian

Post #2 Ocena: 0

2018-05-01 09:29:48 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

A co to jest ta herbata z mnichem?? Pierwsze slysze. Ja nie lubie zwyklej herbaty,dlatego probuje rozne. Może tez sie skusze. A jak efektem ubocznym było by spalanie tluszczu to trudno.:-]
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2018-05-01 09:42:23 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Teraz wszystko w rękach Mnicha :-] :-] :-]

Obrazek

Gosia, ja w życiu herbaty nie piłam (pomijając dzieciństwo) ale odstawiłam kawę z rana, piję tylko jedną przed pracą, to się zawzięłam na picie herbat, ta nie jest zbyt smaczna, ale nie musi ;-)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2018-05-01 10:45:49 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jest tych herbat troche z tej serii ale mi wiekszosc smakuje podobnie. Ogolnie to poza np mietowa, imbirowa czy pokrzywa/czystek i inne ziolowe to wiekszosc herbat ma podobny owocowy smak. Picie herbat pomoze w budowaniu bilansu wypitej wody w ciagu dnia.

Szyja mnie boli i nie spalam ale to chyba od ucha ktore nie daje za wygrana. Nastepny antybiotyk...

Ide zaraz na joge to mi moze troche rozpracuje szyje, bo glowy obrocic bardzo nie moge nawet.

Wczoraj potwierdzilam ze wzmocnilam swoje mozliwosci, bo fat burner program przeszlam na cross trainerze bez przerwy.
Ada

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #5 Ocena: 0

2018-05-01 11:28:37 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Bardzo lubię ziołowe herbaty, ale wolę "jednoskładnikowe". Mój hit to mniszek.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-05-01 12:40:34 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Jaka ja jestem beznadziejna, przejechałam jakieś 3.5 mili na rowerze z przerwą w połowie na zakupy ;-) i ledwo żyję.

No a teraz same przyjemności, gotowanie, pieczenie pasztetu ... i można iść odpocząć do pracy :-]

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #7 Ocena: 0

2018-05-01 13:08:26 (7 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2018-05-01 12:40:34, Melanija napisał(a):
Jaka ja jestem beznadziejna, przejechałam jakieś 3.5 mili na rowerze z przerwą w połowie na zakupy ;-) i ledwo żyję.

No a teraz same przyjemności, gotowanie, pieczenie pasztetu ... i można iść odpocząć do pracy :-]

Jak to miło zobaczyć bratnia duszę. W weekend nie chcialo mi się pojechać do sklepu pomimo pustawej lodowki, mam 2 mile.
Byłem zbyt zmęczony by podjechać... autem.*YAHOO*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2018-05-01 20:20:13 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Skorzystałam z pogody i przemaszerowałam się trochę. Teraz czas na chwilę relaksu. Jutro czeka mnie generalne sprzątanie kuchni, to pewnie przy samych przyjemnościach latania na szczotce trochę spalę :-)

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2018-05-01 21:44:24 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja musz rozpracowac jak przeniesc aplikacje Samsyng Health ze starego na nowy telefon, tzn jak przeniesc dane ktore zebralam.

Dzisiaj joge odbylam, pozniej jeszcze dolozylam troche ciezarkow, zeby ramiona usprawnic, troche po schodach pomeczylam nogi czekajac na cross trainer (jest innych kilka, ale dwa sa nowszej generacji i duzo lepiej mi sie na nich cwiczy). Jak juz doszlam do c/t to po 10 minutach zaczal mnie lapac skurcz w nodze. Zeszlam, zeby nie denerwowac nogi, porozciagalam sie za to kopiujac co robil personal trainer z inna osoba ;-)

Dzielnie na basenie dzisiaj wywalczylam 24 dlugosci i to dosyc intensywnie, czuje w ramionach ze miesnie i sciegna popracowaly dzisiaj.

Kalorie nie zlicze jak SHealth aplikacja sie odnowi z moimi zapiskami.
Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #10 Ocena: 0

2018-05-01 21:46:00 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Ada, jak to android, to powinien wszystko automatycznie zainstalowac/ przeniesc ze starego na nowy, po zalogowaniu do konta google.

[ Ostatnio edytowany przez: Melanija 01-05-2018 21:46 ]

Do góry stronyOffline

Strona 129 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 128 | 129 | 130 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,