MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 128 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 127 | 128 | 129 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 128 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Turefu

Post #1 Ocena: 0

2018-04-30 13:50:14 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Test sznurka totalnie zawalony.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Melanija

Post #2 Ocena: 0

2018-04-30 14:44:41 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Torefu, ty też masz chiński? nie ma się czy przejmować, ciężko teraz o dobrą jakość :-]

Ja czekam na ciepło! czytaj JUTRO! wtedy wsiądę na rower i z niego już nie zejdę, boję się tylko, że jak dojadę z punktu A do punktu B, to już z tego punktu B będę musiała taksówką razem z rowerem wracać :-]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2018-04-30 14:59:00 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-30 14:44:41, Melanija napisał(a):

boję się tylko, że jak dojadę z punktu A do punktu B, to już z tego punktu B będę musiała taksówką razem z rowerem wracać :-]

:-]

Ja wczoraj odpoczywałam od ćwiczeń. Dziś udało się na stacjonarnym zrobić 26 km, oglądając przy tym film. U nas pogoda nieciekawa. Az nie chce się wsiadać na rower, żeby pośmigać na zewnątrz. Oby do lata ;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2018-04-30 16:15:13 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Wiec ja nie musze rosnac tylko naprzod sprawdzic czy moj sznurek nie jest czasem chinski - myslicie ze zamiast sznurka moglabym uzyc gumki - wtedy na pewno zdalabym ten test ;-)

za miesiac egzaminy wiec mniej czasu na cwiczenia teraz mam - musze4 sie pilnowac by slodkiego nie podjadac za wiele
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2018-04-30 17:06:06 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dzisiaj musialam wyskoczyc do pracy, i test sznurka przekazany dalej, bylo troche zabawy ale tez pare osob zmobilizowalo sie do wyjscia na silownie/zajecia grupowe ze mna... czyli pozytywny efekt.

W pracy utrzymalam motywacje, zadnych slodyczy nie tkelam, wipilam za to litre wody. Zostawilam upieczone ciasta w biurze w spokoju. W domu, hmmm nowy laptop z pracy nie stosuje sie do polecen i nagrodzilam sie malym kawalkiem szwedzkiej babki migdalowej i jeszcze mniejszym kawalkiem limonchello ciastka. Poszukalam i w sumie te dwa kawalki mialy 205 kalorii razem, plus czarna kawa. Sniadanie bylo szybkie i tylko bananowy milkshake (domowy) wypilam, lunch zupa pomidorowa (na rosole, a jakze), wiec zapasu kalorii do zjedzenia mam, a jeszcze ide pozniej na silownie i grupowe zajecia (legs, bums & tumms) pierwszy raz, wiec spale co nieco. Dawno nie pieklam i nie robilam sobie klopotow, ale skoro do pracy zanioslam... ezcuses, excuses...

Zwaze sie na silowni, a do tego zrobie pomiar sznurkiem- najbardziej o ten rozstep pomiedzy koncowkami sznurka mi chodzi i chcialabym o min 5cm go zaciesnic. Jesli kolejne 5 tygodni praca nad soba zaskutkuje spadkiem wagi, to swietnie, ale jesli tylko zmieni sie rozlozenie tluszczu w organizmie pozytywnie dla testu sznurka, to bede w niebie rowniez.

Ada

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2018-04-30 19:06:54 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

cos nie mam weny dzisiaj na pompki ale zmusze sie i chociaz 200zrobie ; (

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #7 Ocena: 0

2018-04-30 21:34:55 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

31 dzien za mna. Ciezko, jest ciezko, ale juz niedlugo.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

gosian

Post #8 Ocena: 0

2018-04-30 21:47:18 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Brawo Turefu.
Ada, ja niestety ciasta jeszcze nie umiem sobie odmowic. Nie jem już cukierkoe,batonow itd..ale ciasto domowe to do kawki skosztuje:-) zawsze.
A mnie przeziebienie cheycilo,więc rowerek dzisiaj odpada. Jutr nadrobie
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOnline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-05-01 07:36:23 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Mi tez ciezko ciasto domowe odmowic - zwlaszcza jak corka piecze I zapach po calym domu

ale rozgrzeszam sie ze to byl tylko maly kawaleczek byl
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2018-05-01 08:28:55 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja wczoraj do mojego roweru w domu dołożyłam sobie jeszcze szybki spacer( ok 50 min) w przyjemnych okolicznościach przyrody. Przy okazji dotleniłam płucka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziś w planach ćwiczenia na nogi. Pozytywnego dnia wszystkim !!!
Korzystajcie z pogody. U mnie jak na razie piękne słońce. Na jutro zapowiadają już deszcze.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 128 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 127 | 128 | 129 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,