MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 122 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 121 | 122 | 123 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 122 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2018-04-26 17:35:37 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wczoraj zafundowałam sobie ćwiczenia, których już dawno nie robiłam. Dzisiaj wstałam połamana z zakwasami. Do tego nienajlepsze samopoczucie spowodowało, że ciężko mi się dziś było zmobilizować do ćwiczeń. Udało się jednak wsiąść na rower i przejechać na nim 50 minut.

Teraz odpoczywam jedząc zupę krem z brokuła, kopru włoskiego, pora i selera naciowego z dodatkiem chudych pulpetów.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Turefu

Post #2 Ocena: 0

2018-04-26 19:55:32 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

28 dzien wykonany. Robilam przerwy, ale jest juz dla mnie za ciezko na jeden ciag cwiczen. Jeszcze dwa tygodnie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2018-04-26 20:09:37 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ktos oglada program na BBC1- the truth about obesity- test sznurka jest ciekawy
Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #4 Ocena: 0

2018-04-26 20:12:07 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-26 20:09:37, Adacymru napisał(a):
Ktos oglada program na BBC1- the truth about obesity- test sznurka jest ciekawy

Ada, o co chodzi w tym tescie, siedze w pracy I sie nudze, ale nie moge medii odtwarzac ;-)
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2018-04-27 09:36:29 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Sorry, nie zauwazylam pytania wczoraj...test sznurka polegal na tym, zeby odmierzyc sznurkiem dlugosc od glowy do stop (jak wzrost), zlozyc sznurek na pol i sprawdzic czy ta polowka obejmie osobe w pasie. Wiele ososb z prawidlowym BMI ma jednak tluszcz rozlozony w okolicach brzucha i tego testu nie przejdzie (ta polowka sznurka sie nie spotka). Czyli w pasie powinno byc mniej cm niz polowa wzrostu, a zgromadzony tluszcze w tych rejonach jest niebezpieczny dla serca. Dlatego BMI nie jest najlepszym wyznacznikiem otylosci.

Zajeta bylam pozniej tlumaczeniem, ktore robilam dwa razy bo jakims cudem wykasowalam, i nie zrobilam pomiarow...w sumie jak sie zna wzrost (ja juz mam trzy rozne pomiary wzrostu z tej samej maszyny i az 4cm roznicy pomiedzy nimi), to wystarczy zmierzyc obwod pasa i wiedziec czy jestesmy w grupie zagrozonej. Nie to, ze otylosc w innych miejscach jest ok, ale test sznurka pokaze czy jest ryzyko dla serca.

Z innej beczki...wlasnie z beczki wczoraj z kapusty zrobilam sobie surowke z marchewka do obiadu i chyba mi zoladek nie zachwycil sie tym razem. Wczoraj wieczorem zaczal mnie bolec, ani krople mietowe, ani zoladkowe, ani ocet jablkowy czy goraca herbata nie pomagaly wiele. Noc zarwana ale jakby cos sie zaczynalo ustatkowywac...a tak lubie taka kapuste i tyle w niej dobra dla organizmu. Juz sie ucieszylam z rana, ze sie zoladek troche ustatkowal to sie okazalo, ze szyja nie moge ruszyc bo cala sztywna od strony ucha w ktorym mam infecje. Nic nie poradze, z zajec na silowni lipa, a mialam dzisiaj rezerwacje na PIYO i joge...no i basen po zajeciach. Pierwszy raz PIYO mialam odbyc...chyba jakas kletwa na zajeciami pilates i mna wisi, wczesniej jak sie na pilates zapisalam to w dniu pierwszych zajec grupe rozwiazali w innym centrum :-].

Teraz jak juz widze efekty cwiczen, to szkoda mi ze przepadnie okazja. W grupie jest fajniej dla mnie, czas leci jak z bata- zawsze jestem zdziwiona ze godzina juz minela. Zawsze czuje sie jakbym kilka m urosla po zajeciach...czego jednak waga na silowni nie potwierdza :-].

Chyba owsianke sobie zrobie na ten delikatny zoladek dzisiaj.

Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-04-27 13:07:18 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Dzięki, to okazuje się, że już gdzieś to słyszałam o tym sznurku, ale to były wieki temu ;-)
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #7 Ocena: 0

2018-04-27 13:46:34 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Nie slyszalam o tym sznurku. Sprobuje dzisiaj, zobaczymy co wyjdzie.
Chyba trzeba czesciej jezdzic na rowerze ,bo szykuja sie grille.
Po odrzuceniu slodyczy duzo rzeczy nie smakuje mi jak dawniej. To co uwazalam kiedys za pyszne,teraz nie koniecznie. Ciekawa jestem jak bedzie w Polsce latem..te drozdzowki,francuskie itd itp.. No i zawsze wracalam conajmniej z dwoma kg trufli tak na zapas:-]
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2018-04-27 13:52:49 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-27 13:46:34, gosian napisał(a):
Nie slyszalam o tym sznurku. Sprobuje dzisiaj, zobaczymy co wyjdzie.
Chyba trzeba czesciej jezdzic na rowerze ,bo szykuja sie grille.
Po odrzuceniu slodyczy duzo rzeczy nie smakuje mi jak dawniej. To co uwazalam kiedys za pyszne,teraz nie koniecznie. Ciekawa jestem jak bedzie w Polsce latem..te drozdzowki,francuskie itd itp.. No i zawsze wracalam conajmniej z dwoma kg trufli tak na zapas:-]

Jak ostawiam słodycze, to inne produkty wydają mi się bardziej słodkie. A jak jestem w Polsce to zawsze stamtąd przywlekam cukierki pistacjowe firmy Solidarnosc :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2018-04-27 14:02:32 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Dokladnie. To,co kiedys bylo dla mnie normalne teraz jest mega slodkie. Fajnie tak..podoba mi się
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2018-04-27 15:17:54 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

No to wedlug tego testu sznurka ja jeszcze musze urosnac 8 cm prawie ;-) Tak myslalam ze ja cos za niska jestem ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 122 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 121 | 122 | 123 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,