MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 117 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 116 | 117 | 118 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 117 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-04-22 08:56:29 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

ja dzis planuje silownie po kosciele i conajmniej 1000 kalori tam splalic

bo potem raczej malo ruchu mam- siedzenie nad ksiazkami i nadrabianie zalglosci w studiach

A za oknem takie piekne sloneczko swieci u nas
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2018-04-22 13:09:51 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

OK, czas na przywrocenie porzadku po urlopie, dzisiaj bardziej z racji braku "normalnego" pieczywa i braku checi wyjscia na zakupy z rana, zrobilam sobie sniadanie dla mnie jedno z typowych (filety rybne z puszki), cebulka, pomidor i pieczywo blonnikowe. Dla mnie to pieczywo to raczej jak chrupki niz chleb ale zjadlam ze smakiem i to tylko 19kal za sztuke.

Obrazek

Pomieszali mi zamowione zajecia na silowni, nic pojde jak mialam isc, mam originalnego maila z potwierdzeniem, zawsze zreszta ktos sie nie zjawia i zapomni odmowic... ale to chyba dopiero od jutra. Wczoraj caly dzien wloczylismy sie w drodze do domu i dzisiaj troche zmeczeni jestesmy. Mam nadzieje nadrobic spalanie kalorii przy koszeniu trawy...jak mi deszcz nie pokrzyzuje planow.

Pomimo pofolgowania sobie lekkiego (wino i dodatki :-]) nie widze wielkich zmian w figurze, ale zeby sie nie dobijac, to na wage nie wejde na chwile obecna.

Jak wam idzie? Pogoda nie pokrzyzowala waszych postanowien?
Ada

Do góry stronyOffline

gosian

Post #3 Ocena: 0

2018-04-22 13:19:26 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ja dzisiaj caly dzien w pracy niestety a goraco az zal tu siedziec.
Po obszernym sniadaniu na lunch arbuz,pomarancza i zielona herbata...na kolacje zupa krem i bedzie chyba ok..
To jutro ostateczne wazenie?? 5 tygodni przelecialo strasznie szybko. Oczywiscie ja osobiscie na tych tygodniach nie skoncze. Do lata chcę jeszcze 2-3 kg zrzucic. A może ktoś dolaczy nowy do watku i znowu bedzie motywacja.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #4 Ocena: 0

2018-04-22 13:21:31 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

ustanawiamy date startowa na 19/03 i konczymy 22/04 (5 tygodni), wszyscy pojawiamy sie tu 23/04 (poniedzialek) i podajemy swoje wyniki.
W poniedzialek rano (19/03) wszyscy sie wazymy i mierzymy- pas i biodra- wyniki zapisujemy i zaczynamy zabawe :-]

@Ada
@BlackJack - 5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach.
@Gosian - zgubic 3kg
@Konefka
@LittleFlower - zgubic 4 kg (teraz mam 72kg) obnizyc tkanke tluszczowa z conajmniej 2 %
@Melanija - Cel 2cm. w udach i pasie i 5kg
@Radzik77
@Turefu- zgubic 4kg nadwagi
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #5 Ocena: 0

2018-04-22 14:11:30 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Waga jeszcze mi nie przyszła :-[
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-04-22 16:06:56 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Juz wiem ze raczej calego zamierzenia nie spelnie ale i tak jest lepiej niz 5 tyg temu

no i oczywiscie nie zamierzam przestawac, do lata jeszcze troche mi zostalo do zgubienia ;-)

Melanija - trzeba bylo kupic te na carbodzie tez- mialabyc dwie do porownywania wynikow.

Ktos sie orientuje ile kosztuje tutaj plastyka brzucha - moge cwiczyc do woli ale calej skory na brzuchu nie wciagne - jednak 5 ciaz i przejscie z rozmiaru 6 do 18 zrobilo swoje niestety

Troche to tez niesprawiedliwe jest ze gdybym byla otyla i postanowila byc jeszcze bardziej otyla mialabym i benefity i refundacje. A gdybym postanowila dojsc do rozmiaru np 30 i schudnac , plastyka tez bylaby za darmo

A ze ja w pore sie zajelam soba - za wszystko musze placic z wlasnej kieszeni.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

BlackJack

Post #7 Ocena: 0

2018-04-22 16:52:57 (7 lat temu)

BlackJack

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Witam.
Napisze dzis bo jutro nie mam kiedy.
Waga niestety tylko - 1kg przez te 5 tygodni. Ale w pasie jakby mniej, pasek do spodni jest za luzny, trzeba bylo dziurke dorobic. Uda tez jakby zmniejszyly swoj obwod. Tluszcz zamienia sie na miesnie.
Pomimo niepowodzenia z waga jestem zadowolona. Cwiczenia, basen, silownia i te klasy na ktore chodze sprawiaja mi wielka frajde. Czuje sie lepiej, nie jestem taka zmeczona po pracy i chce mi sie isc na zajecia.
Nie poddaje sie i walcze dalej.
Od wrzesnia mam juz i tak 10kg mniej.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #8 Ocena: 0

2018-04-22 17:22:25 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cytat:

2018-04-22 16:06:56, littleflower napisał(a):
Juz wiem ze raczej calego zamierzenia nie spelnie ale i tak jest lepiej niz 5 tyg temu

no i oczywiscie nie zamierzam przestawac, do lata jeszcze troche mi zostalo do zgubienia ;-)

Melanija - trzeba bylo kupic te na carbodzie tez- mialabyc dwie do porownywania wynikow.

Ktos sie orientuje ile kosztuje tutaj plastyka brzucha - moge cwiczyc do woli ale calej skory na brzuchu nie wciagne - jednak 5 ciaz i przejscie z rozmiaru 6 do 18 zrobilo swoje niestety

Troche to tez niesprawiedliwe jest ze gdybym byla otyla i postanowila byc jeszcze bardziej otyla mialabym i benefity i refundacje. A gdybym postanowila dojsc do rozmiaru np 30 i schudnac , plastyka tez bylaby za darmo

A ze ja w pore sie zajelam soba - za wszystko musze placic z wlasnej kieszeni.

Plastyka brzucha to tutaj koszt £4500-6000. W Polsce znacznie taniej, jakies 10000zl. Nie wiem jak to jest na NHS, to zalezy od regionu. Znajoma miala zmniejszony zoladek na NHS i znacznie schudla, ale plastyki nie miala, bo powiedziano jej, ze duza otylosc jest zagrozeniem dla zycia, a rozciagnieta skora nie.
U mnie waga 76.5kg. Nie osiagnelam swojego celu, ale tez nie przestrzegalam diety tak, jak powinnam. 1.5kg w miesiacu tylko dieki cwiczeniom.

[ Ostatnio edytowany przez: Turefu 22-04-2018 17:25 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-04-22 17:38:17 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Czytalam tutaj o cenach - nic dziwnego ze wiele Angielek i Irlandek lataja do Pragi - jedna trzecia kosztow.

Jak schudne to wycinanie zoladka mi nie potrzebne - po za tym nie potrzebuje jeszcze brxzucha szpecic blizna pooperacyjna skoro nie chca mi zrekonstuowac potem.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2018-04-22 20:09:47 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

24 dzien zadania za mna. Dzsiaj bylo troche oszukane. wedlug zalecen Weidera nie powinno sie robic przerw miedzy seriami, a ja zrobilam. Napierw wykonalam swoje nowe cwiczenia: 30 przysiadow, pietnascie mostkow i dwadziescia lunges. Taka rozgrzewka juz mnie zmeczyla. Zaczelam wykonywac szostke, ale po jednej serii przyszedl kolega i sobie posiedzielismy. Dwie nastepne serie wykonalam po jego wyjsciu. Te cwiczenia sa naprawde meczace. Ale malzonek twierdzi, za moj brzuch jest juz mniejszy, to pocieszajace.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 117 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 116 | 117 | 118 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,