bo potem raczej malo ruchu mam- siedzenie nad ksiazkami i nadrabianie zalglosci w studiach
A za oknem takie piekne sloneczko swieci u nas
Str 117 z 367 |
|
---|---|
littleflower | Post #1 Ocena: 0 2018-04-22 08:56:29 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
ja dzis planuje silownie po kosciele i conajmniej 1000 kalori tam splalic
bo potem raczej malo ruchu mam- siedzenie nad ksiazkami i nadrabianie zalglosci w studiach A za oknem takie piekne sloneczko swieci u nas "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2018-04-22 13:09:51 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
OK, czas na przywrocenie porzadku po urlopie, dzisiaj bardziej z racji braku "normalnego" pieczywa i braku checi wyjscia na zakupy z rana, zrobilam sobie sniadanie dla mnie jedno z typowych (filety rybne z puszki), cebulka, pomidor i pieczywo blonnikowe. Dla mnie to pieczywo to raczej jak chrupki niz chleb ale zjadlam ze smakiem i to tylko 19kal za sztuke.
![]() Pomieszali mi zamowione zajecia na silowni, nic pojde jak mialam isc, mam originalnego maila z potwierdzeniem, zawsze zreszta ktos sie nie zjawia i zapomni odmowic... ale to chyba dopiero od jutra. Wczoraj caly dzien wloczylismy sie w drodze do domu i dzisiaj troche zmeczeni jestesmy. Mam nadzieje nadrobic spalanie kalorii przy koszeniu trawy...jak mi deszcz nie pokrzyzuje planow. Pomimo pofolgowania sobie lekkiego (wino i dodatki ![]() Jak wam idzie? Pogoda nie pokrzyzowala waszych postanowien?
Ada
|
gosian | Post #3 Ocena: 0 2018-04-22 13:19:26 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ja dzisiaj caly dzien w pracy niestety a goraco az zal tu siedziec.
Po obszernym sniadaniu na lunch arbuz,pomarancza i zielona herbata...na kolacje zupa krem i bedzie chyba ok.. To jutro ostateczne wazenie?? 5 tygodni przelecialo strasznie szybko. Oczywiscie ja osobiscie na tych tygodniach nie skoncze. Do lata chcę jeszcze 2-3 kg zrzucic. A może ktoś dolaczy nowy do watku i znowu bedzie motywacja. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
gosian | Post #4 Ocena: 0 2018-04-22 13:21:31 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat:
ustanawiamy date startowa na 19/03 i konczymy 22/04 (5 tygodni), wszyscy pojawiamy sie tu 23/04 (poniedzialek) i podajemy swoje wyniki. W poniedzialek rano (19/03) wszyscy sie wazymy i mierzymy- pas i biodra- wyniki zapisujemy i zaczynamy zabawe ![]() @Ada @BlackJack - 5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach. @Gosian - zgubic 3kg @Konefka @LittleFlower - zgubic 4 kg (teraz mam 72kg) obnizyc tkanke tluszczowa z conajmniej 2 % @Melanija - Cel 2cm. w udach i pasie i 5kg @Radzik77 @Turefu- zgubic 4kg nadwagi Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Melanija | Post #5 Ocena: 0 2018-04-22 14:11:30 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Waga jeszcze mi nie przyszła
![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2018-04-22 16:06:56 (7 lat temu) |
Juz wiem ze raczej calego zamierzenia nie spelnie ale i tak jest lepiej niz 5 tyg temu
no i oczywiscie nie zamierzam przestawac, do lata jeszcze troche mi zostalo do zgubienia ![]() Melanija - trzeba bylo kupic te na carbodzie tez- mialabyc dwie do porownywania wynikow. Ktos sie orientuje ile kosztuje tutaj plastyka brzucha - moge cwiczyc do woli ale calej skory na brzuchu nie wciagne - jednak 5 ciaz i przejscie z rozmiaru 6 do 18 zrobilo swoje niestety Troche to tez niesprawiedliwe jest ze gdybym byla otyla i postanowila byc jeszcze bardziej otyla mialabym i benefity i refundacje. A gdybym postanowila dojsc do rozmiaru np 30 i schudnac , plastyka tez bylaby za darmo A ze ja w pore sie zajelam soba - za wszystko musze placic z wlasnej kieszeni. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
BlackJack | Post #7 Ocena: 0 2018-04-22 16:52:57 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2011 Skąd: Glasgow |
Witam.
Napisze dzis bo jutro nie mam kiedy. Waga niestety tylko - 1kg przez te 5 tygodni. Ale w pasie jakby mniej, pasek do spodni jest za luzny, trzeba bylo dziurke dorobic. Uda tez jakby zmniejszyly swoj obwod. Tluszcz zamienia sie na miesnie. Pomimo niepowodzenia z waga jestem zadowolona. Cwiczenia, basen, silownia i te klasy na ktore chodze sprawiaja mi wielka frajde. Czuje sie lepiej, nie jestem taka zmeczona po pracy i chce mi sie isc na zajecia. Nie poddaje sie i walcze dalej. Od wrzesnia mam juz i tak 10kg mniej. |
Turefu | Post #8 Ocena: 0 2018-04-22 17:22:25 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Cytat: 2018-04-22 16:06:56, littleflower napisał(a): Juz wiem ze raczej calego zamierzenia nie spelnie ale i tak jest lepiej niz 5 tyg temu no i oczywiscie nie zamierzam przestawac, do lata jeszcze troche mi zostalo do zgubienia ![]() Melanija - trzeba bylo kupic te na carbodzie tez- mialabyc dwie do porownywania wynikow. Ktos sie orientuje ile kosztuje tutaj plastyka brzucha - moge cwiczyc do woli ale calej skory na brzuchu nie wciagne - jednak 5 ciaz i przejscie z rozmiaru 6 do 18 zrobilo swoje niestety Troche to tez niesprawiedliwe jest ze gdybym byla otyla i postanowila byc jeszcze bardziej otyla mialabym i benefity i refundacje. A gdybym postanowila dojsc do rozmiaru np 30 i schudnac , plastyka tez bylaby za darmo A ze ja w pore sie zajelam soba - za wszystko musze placic z wlasnej kieszeni. Plastyka brzucha to tutaj koszt £4500-6000. W Polsce znacznie taniej, jakies 10000zl. Nie wiem jak to jest na NHS, to zalezy od regionu. Znajoma miala zmniejszony zoladek na NHS i znacznie schudla, ale plastyki nie miala, bo powiedziano jej, ze duza otylosc jest zagrozeniem dla zycia, a rozciagnieta skora nie. U mnie waga 76.5kg. Nie osiagnelam swojego celu, ale tez nie przestrzegalam diety tak, jak powinnam. 1.5kg w miesiacu tylko dieki cwiczeniom. [ Ostatnio edytowany przez: Turefu 22-04-2018 17:25 ] |
littleflower | Post #9 Ocena: 0 2018-04-22 17:38:17 (7 lat temu) |
Czytalam tutaj o cenach - nic dziwnego ze wiele Angielek i Irlandek lataja do Pragi - jedna trzecia kosztow.
Jak schudne to wycinanie zoladka mi nie potrzebne - po za tym nie potrzebuje jeszcze brxzucha szpecic blizna pooperacyjna skoro nie chca mi zrekonstuowac potem. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Turefu | Post #10 Ocena: 0 2018-04-22 20:09:47 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
24 dzien zadania za mna. Dzsiaj bylo troche oszukane. wedlug zalecen Weidera nie powinno sie robic przerw miedzy seriami, a ja zrobilam. Napierw wykonalam swoje nowe cwiczenia: 30 przysiadow, pietnascie mostkow i dwadziescia lunges. Taka rozgrzewka juz mnie zmeczyla. Zaczelam wykonywac szostke, ale po jednej serii przyszedl kolega i sobie posiedzielismy. Dwie nastepne serie wykonalam po jego wyjsciu. Te cwiczenia sa naprawde meczace. Ale malzonek twierdzi, za moj brzuch jest juz mniejszy, to pocieszajace.
|