MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 105 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 104 | 105 | 106 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 105 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-04-09 15:05:10 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja dzis granola na sniadanie z jogurtem I Chia

teraz jem marchewke - jak tylko wyciagnelam marchewke z woreczka ( jem w caloscie ) I zaczelam chrupac jeden z kolegow popatrzyl na mnie jak na stwora z innej planety - wiec mu powiedzialam zeby przestal sie na mnie tak gabic bo ja zaczne ssac. Mina jego bezcenna - my stare baby w biurze mamy ubaw z mlodymi chlopakami - no ale cos nam zostalo - tylko zartowanie ;-) przynajmniej czas w pracy leci.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2018-04-09 16:15:57 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Poltorej godziny jogi odbyte, dobrze ze wczoraj sie zalapalam, bo dzisiaj byly zajecia jakby o krok wyzej w trudnosci jak wczoraj, wiec mialam troche ulatwiona sprawe. Dzisiaj oprawie wszystko mi sie udalo, troche ze zmianami pozycji mam problem jeszcze, bo to nie te gabaryty, jakby powiedziec, niektore czesci ciala w ktore natura mnie obdarzyla wchodza w droge...:-]

Aplikacja pokazuje mi, ze poltorej godziny to okolo 300 kalorii spalonych. To jest najprzyjemniejsze spalanie kalorii jak do tej pory. Plywanie 30 min 250 kalorii, tez dobre i wspomaganie osiagniec z jogi.

Dzisiaj sie zastanawialam nad tym jak to sie stalo, ze pomimo duzych osiagniec na silowni (od poczatkowych dni), to jednak gietkosc mojego ciala nie zwiekszyla sie tak bardzo, zwiekszyla sie wytrzymalosc ui widze po tym ile czasu moge teraz bez problemu pracowac na roznych sprzetach i ile moge plywac bez zmeczenia, ale jednak slabo sie to codzienne wysilanie na silowni przelozylo na wydolnosc stawow, sciegien etc. Teraz dopiero po (wydawaloby sie mniej intensywnych cwiczeniach jak joga) czuje jak jestem porozciagana. Zapewne silownia pomaga mi podolac z tym rozciaganiem przez poltorej godziny, ale ciesze sie ze sprobowalam i jogi. Ostatnio to prawie codziennie bylam.

Jutro przerwa od jogi, bo ide do szpitala zeby mi zamontowali licznk do cisnienia, to tez i basen jutro odpadnie, chyba ze sa jakies sposoby ochrony tego monitora. Kwiatek- ty mialas miec zakladane chyba to samo- mialas juz?

Przeglad moich zmagan z ubieglego tygodnia podaje mi, ze przecietnie zjadlam okolo 980 kal dziennie, co wydaje mi sie malo, i z zalozenia ustawilam sobie na 1400, chociaz aplikacja mi mowi ze 1700 byloby dla mnie najbardziej odpowiednie. Skoro nie pracuje fizycznie, i jestem w domu teraz, stweirdzilam ze 1400 powinno mi wystarczyc i nie musze sie stresowac ze przekroczylam limit.

Gosia- skonczyly sie juz wszystkie ciasta ze swiat? Ja ostatnie rozdalam, i nawet mi nie brakowalo.
Ada

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #3 Ocena: 0

2018-04-09 16:17:21 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-09 10:24:03, gosian napisał(a):
Co sadzicie? Warto?

Nie watpie, ze spozywanie siemienia ma wiele pozytywnych wlasciwosci (sama byc moze bede musiala sprobowac poniewaz borykam sie z problemami zdrowotnymi), ale nie rozumiem jak niby mialoby dzialac odchudzajaco..Rozumiem, ze moze pomoc tym ktorzy cierpia na zaparcia, wyregulowanie pracy jelit na pewno pomoze w lepszym samopoczuciu, zwiekszy chec do zycia i tym samym aktywnosci fizycznej, ale to chyba tylko tyle..?
Moze ktos potwierdzic czy zalewanie goraca woda jest wskazane, czy moze lepiej letnia woda wieczorem poprzedniego dnia i zostawic do rana..?

Ja mam juz za soba ponad godzine intensywnego wysilku fizycznego i okolo 11K. Bardzo wczesnie rano poszlam na power walk, a pozniej 45min Bodywive i to chyba bedzie na tyle dzisiaj..
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2018-04-09 16:34:22 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Moj brat zalewal goraca woda, ale nie wrzatkiem, i wystawial na stol do ogrodu, zeby przestyglo do wypicia przed sniadaniem.

Ze spadkiem wagi, to nie wiem, moze jak mialby to byc jedyny skladnik detoxu przez caly dzien, albo ze pomaga pozbyc sie zlogow (tez cos waza) i ze zapobiega wchlanianiu sie niektorych substancji, wiec nie obciazaja i nie odkladaja sie, ale jak mowilam, moj brat raczej nic nie stracil na wadze ale jako wspomozenie leczenia zapalenia zoladka i wrzodow to bardzo mu pomoglo. Po trzech latach codziennego popijania z rana, teraz lekarz kazal mu zrobic sobie przerwe, cos tam o cholesterolu wspominal, ale nie pamietam o co chodzilo. Teraz pije spiruline.
Ada

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #5 Ocena: 0

2018-04-09 21:07:07 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-08 21:27:18, Turefu napisał(a):
Dziesiaty dzien szostki Weidera za mna.

Pogratulowac! Ja dzisiaj troche z nudow skusilam sie na te cwiczenia. Wrzucilam sobie dzien 2 i 3, jeden film okolo 8 minut. Pominelam dzien pierwszy uznajac, ze jestem wystarczajaco zaprawiona w boju :-]...wytrzymalam 5 minut! ; )

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #6 Ocena: 0

2018-04-09 21:07:33 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Jedenasty dzien szostki Weidera za mna. Dzis bylo trudniej, bo zwiekszyla sie ilosc powtorzen, dziesiec w kazdej serii. Brzuch wydaje mi sie plastrzy, a moze tylko Tak mi sie wydaje :) Nie robilam zdjec "Przed" I "Po", zrobie teraz, Tak Na wszelki wypadek.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2018-04-09 21:32:08 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Brawo Turefu i reszta

Ja na razie tylko delikatnie na rowerku pol godz dziaj ale za to zero slodkiego oprocz jogurtu owocow i granoli

kalori dzis okolo 1400 wiec w normie

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

gosian

Post #8 Ocena: 0

2018-04-10 01:05:26 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ada,u mnie ciasto skonczylo sie we wtorek po swietach. W weekend byla kuzynka to odmrozilam babke i makowiec.. Lubie upiec wiecej, a potem zamrozic.w sytuacjach gdzie ktoś przychodzi a nie ma czasu na pieczenie u mnie sie sprawdza..chwila moment odmrozone i swiezutkie...
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #9 Ocena: 0

2018-04-10 13:02:40 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Ja dzisiaj mam dzien wolny od pracy i postanowilam...zrobic sobie dzien wolny od wszystkiego. Nie cwicze dzisiaj w ogole. Nic. Zero, zilch, zip, nada, nothing. Postaram sie mniej zjesc, ale to tyle, poniewaz zwyczajnie poczulam sie zmeczona- wczoraj kolana mnie bolaly, chyba nieco przesadzilam z niektorymi cwiczeniami.
Zapomnialam Wam powiedziec, ze ja w niedziele wezme udzial w takim malym "fitness marathon" w Dewsbury. Ja jade tylko na 4 godziny (mam nadzieje, ze dam rade), ale calosc bedzie trwala 8 godzin!

Do góry stronyOffline

gosian

Post #10 Ocena: 0

2018-04-10 13:41:39 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Trzymam kciuki za ten maraton. Dasz na pewno rade. Powodzenia.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Strona 105 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 104 | 105 | 106 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,