MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 102 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 101 | 102 | 103 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 102 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-04-06 06:09:44 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja w sumie nie jestem na zadnej specyficznej diecie. Jem po prostu zdrowiej - zadnych fast fodow, nic gleboko smazonego, duzo warzyw I owocow

Wczoraj corka mi ugotowala 5 daniowy obiad z ksiazki Gordona Ramseya z przepisami na low fat potrawy. Caly obiad z lampka wina to bylo miej niz 900 kalorri

Ni ejem tak codziennie ale wiedzac o tym obiedzie wczesniej bylam tylko na owocach I warzywach surowych wiec mimo tego obiadu nioe przekroczylam mojego dziennego limitu kalorii

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Turefu

Post #2 Ocena: 0

2018-04-06 09:03:05 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Bulka z maslem i twarogiem, kawa z mlekiem. Razem 450 kcal. Nie moge przekroczyc 1500 kcal.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-04-06 14:00:15 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Pomiedzy 10 marca a dzisiaj zgubilam 7 cm w pasie, 7 w biodrach I 6 w biuscie ;-)
Niby niewiele a jednak cieszy
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2018-04-06 14:05:10 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Niewiele? Polujesz na komplementy, Tak?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2018-04-06 16:07:17 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Sniadanie- 1 i pol kromek chleba bialego z platkami owsianymi, ser bialy, ogorek, pomidor, woda (mialam kawe ale nie zdazylam jej wypic przed wyjsciem)- zakladam ze zamknelam sie w 300 kal, bo na opakowaniu jest napisane, ze dwie kromki chleba to 213 kal.

Poltorej godziny jogi dzisiaj, jak wychodze (to byly moje trzecie zajecia jogi) to mi sie wydaje ze wyzsza jestem. Napewno bede dalej chodzic, bo efekty juz widze (a raczej czuje w plecach). Pozniej poplywalam pol godziny srednio intensywnie, tzn plywalam caly czas ale nie wyscigowalam sie.

Nie wiem czy to joga, czy plywanie, czy moze zmiana pogody pomogla, ale ramie (w polowie od lokcia do stawu ramieniowego) pobolewa mnie troche mniej. Dla mnie to meka bo spie na tym ramieniu a byl tydzien ze nic nie pomagalo, ani smarowanie, ani plastry, ani przeciwbolowe. Dzisiaj jakby mniej boli. Zapomnialam zapytac lekarza, bo w ciagnu dnia jak nie dotykam to ostatnio mniej czuje, a wieczorem sobie przypomne dopiero, jak spac na nim nie moge. Moze przesililam...

Lunch- hmmm necila mnie swoim zapachem z lodowki kielbasa (swojska piznienska), hmmm jakbym magiczne przeniosla sie do domu na swieta, wiec wg mamy powiedzenia (kolejnego) ze marnowac jedzenie to grzech- zrobilam sobie kanapke z tego chleba co rano, 50 g kielbasy, i chleb posmarowalam musztarda zamiast maslem... nawet znalazlam wartosc kaloryczna tej wlasnie kielbasy (330 w 100g), i lunch okolo 400 kal (bo jeszcze miske truskawek podjadam teraz)

Na obiad bedzie dla mnie losos chyba z makaronem jakims, bo mi z wczoraj zostalo.

Zauwazylam, ze brzuch zrobil sie bardziej skonsolidowany jakby to powiedziec, i ze linia talii sie pojawila.

Moj maz chodzi ze mna na silownie i basen; on ze wzgledu na swoja kondycje moze tylko na silowni z wybranych sprzetow korzystac, a przy siedzacym trybie zycia tez mu troche przybylo tu i uwdzie. Wczoraj zlapalam sie na tym, ze zastanawialam sie skad on t-shirt wyciagnal, co mial na sobie, bo wygladala jak z wiekszego brata...:-] Zalapalam po sekundzie, ze mi sie maz troche zwezil, i koszulka ktora byla kiedys obcisla, jest teraz luzna. A jak on sie ucieszyl...

Teraz troche zaluje, ze sie nie mierzylam na poczatku, ale poznam po swoim ubraniu.
Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-04-06 18:23:06 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Ja na pocieszenie kupilam sobie mieszanke orzeszkow z rodzynkami Exlusive :-8 z Morrisona, mmmmm

I siedze sobie w pracy I patrze w te ekrany I dlubie :-8
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2018-04-06 18:35:16 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

U mnie jakas menda zostawila kululcze jajo... tzn czekoladowe jajo i patrzy ono na mnie jak Kaszpirowski oczami hipnotyzuje... Chyba przeniose sie do innego pokoju...

PS Jak sie mierzycie, to w jakies specyficzne pory (Rano? Wieczorem? po czy przed jedzeniem)? Oczywiscie chce to zrobic dla maksymalnego pozytywnego impaktu dla mnie, w celach motywacyjnych. *ROFL*
Ada

Do góry stronyOffline

lichowie

Post #8 Ocena: 0

2018-04-06 18:45:59 (7 lat temu)

lichowie

Z nami od: 20-09-2007

Ja sie zawsze waze i mierze rano na czczo. Z tego co wyczytalam to zazwyczaj zaleca sie te pore dnia, ale tak naprawde to mozna wybrac sobie dowolna pore dnia byleby tylko byc konsekwentnym i zawsze robic pomiary o tej porze.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-04-06 20:29:44 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Cytat:

2018-04-06 14:05:10, Turefu napisał(a):
Niewiele? Polujesz na komplementy, Tak?

to przez miesiac mi ubylo wiec niewiele

Mierze sie rano na czczo , zaraz po toalecie

Ale tez w poludnie u lekarza sprawdzam wage kilka razy w tygodniu tzn kiedy przechodze kolo przechdni

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2018-04-06 21:24:50 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Zmiescilam sie w 1200 kcal, bardzo mnie To cieszy. Osmy Dzien szostki Weidera za mna. Jest lzej, mimo, ze wiecej powtorzen.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 102 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 101 | 102 | 103 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,