MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 101 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 100 | 101 | 102 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 101 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-04-05 13:01:59 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

J adzis u lekarza wszlam na wage I mam ponizej 70 kilo ;) Czyli moge sobie kupc jakis ciuszek

TEraz czas na kolejne wyzwanie I nagrode - musze jeszcze pomyslec co to bedzie zeby bylo warte diety

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Lucy_J

Post #2 Ocena: 0

2018-04-05 14:28:00 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Wy szalone!
Ewa normalnie Tour de UK chcialo by sie powiedziec, to ja ze swoimi cwiczonkami to sie chowam.

Ale kazda aktywnosc fizyczna wskazana!

Ada - ja tez kocham jesc, smakowac, gotowac, gotowac dla ludzi dlatego czasem wkurzam sie na galaktyke ze jedni moga jesc do oporu i nic nie tyc a niektorzy musza uwazac.

Rekompensuje sobie ze mam ladne oczy i mozg na swoim miejscu :D

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #3 Ocena: 0

2018-04-05 18:45:22 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-04-05 07:50:03, littleflower napisał(a):

Z tego co tutaj widze ja jedna tylko mam (mialam) powazna nadwage gdzie zeby wrocic do normalnej wagi musialabym zrzucic okolo 30 kg.

Nie jestes jedyna. Ja mialam (kiedy zaczelismy zabawe) okolo 10 kg nadwagi. Zadaniem takiej konkurencji jest zmobilizowac ludzi do agresywniejszego startu inaczej przez miesiace nikt by sie nie zebral ; ), ale ja osobiscie nie mam zamiaru tracic 10 kg w 5 tygodni, dlatego napisalam: "@Severance - usunac 4kg nadwagi, jak sie uda wiecej to bonus (!) ".
Z ta moja nadwaga to w ogole troche smiesznie jest, ja chcialam zaczac od 4 kg poniewaz to bylo dokladnie tyle i ile przytylam po zaprzestaniu palenia, a tak w ogole to ja jakos specjalnie "okragla" nie jestem, tyle, ze sie "ciezko" czuje. No i a propos wygladu...Dzisiaj na silowni zaczepilam jednego z trenerow zeby zapytac czy maja taka wage o jakiej Wy tu juz wspominaliscie- BMI, tluszcz, blabla. On sie mnie pyta po co mi taka waga, ja na to, ze za gruba jestem i chcialabym wskoczyc na taka wage zeby sobie to wszystko elegancko zobaczyc. On na to zebym sie nie wyglupiala, bo ja zadnej wagi tracic nie musze, ja dalej swoje, nie poddaje sie wiec Anton berze komputer i zaczyna mi wyliczac BMI, wynik wyskakuje na co Anton zszokowany: MASZ NADWAGE! Ja na to: NO SH*T, SHERLOCK! :-]
Wiec jutro spotykam sie z kims na silowni kto mi pokaze jakiego sprzetu powinnam zaczac uzywac (podobno treadmill powinnam sobie w ogole odpuscic)- mam to w membership, nazywa sie to SHAPE effective workout plan. W koncu zobacze do czego sluzy pozostale 80% sprzetu na silowni do ktorego sie nawet nie zblizam ; )

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2018-04-05 19:48:21 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Sev - ja naprzod musze wage zgubic wiec dla mnie podstawa sa cardio cwiczenia - treadmill, rowererek schody itp podobne
Na uksztaltowanie selwetki sa raczej cwiczenia na rozne partie ciala, jak chodzilam na silownie to mialam troszke ich w zestawie tez. Jak masz trenera to pytaj bo nie wystraczy usiac do maszyny ale trzeba wiedziec ile i jak to maszyne/sprzet uzywac. Ja mialam naprzyklad takie serie roznych cwiczen z lina pilka, sztangami na macie i na maszynach.
30 kg nadwagi to jednak 3 razy wiecej niz 10 ale juz zostalo mi okolo 15 kg do zrzucenia tylko.
W mojej pracy zaczeli w koncu zauwac ze zgubilam troszke kg - milo slyszec komplementy - zwlascza od facetow w wieku moich synow ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

lichowie

Post #5 Ocena: 0

2018-04-05 19:58:34 (7 lat temu)

lichowie

Z nami od: 20-09-2007

Littleflower, mi kiedys trener powiedzial, ze szybciej sie chudnie jesli bezposrednio przed kardio zrobi sie cwiczenia silowe.

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #6 Ocena: 0

2018-04-05 20:31:01 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Ja polecam treningi HIIT. Ponoc najefektywniejsze :) Sa krotkie ale intensywne i dzialaja dlugo po wysilku fizycznym.

Ja lubie kanal na youtube Codziennie Fit, bardzo fajna trenerka i treningow jest od groma do wyboru do koloru :) Mel B treningi tez sa swietne. No i ja lubie Chodakowska ale tylko wybrane treningi, i musze miec na nia ochote bo zaczylam od jej cwiczen i mi sie przejadly.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2018-04-05 21:02:46 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Ja na razie wysilkowe musze odpuscic do czasu az wszystkie wyniki i badania bede miala porobione czyli gdzies do polowy maja chyba ze znow cos wyskoczy. Choc i tak zamierzam przynajmniej wiecej ruszac sie ale bez biegow i schodow.

Moj nastepny cel - 65 kg - nagroda to weekend za granica tzw city break - termin dwa miesiace - jezeli do tego czasu nie zrzuce to kiedy zrzuce przed latem - noc w Londynie z wyjsciem do teatru lub na musical.

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #8 Ocena: 0

2018-04-05 21:07:03 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

LittleFlower - bardzo podoba mi sie twoj system nagradzania :) Mysle ze kazdy z nas powinien sie troche rozpiescic od czasu do czasu i nagrodzic. Nie sama dieta czlowiek zyje.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-04-05 21:19:26 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

wlasnie -

Pierwszy moj cel - waga ponizej 70 kg i moge kupic nowy ciuch - osiagniety - w sobote ruszam wiec na podboj sklepow
Powiem tylko ze ciezko mi bylo prze te dwa miesiace - tyle okazji bylo i wyprzedazy a ja twardo - nic nie kupuje dopoki nie zejde ponizej 70 kg i w koncu po tygodniach meki udalo sie ;-)

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2018-04-05 21:54:56 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Mnie jest bardzo ciezko przestrzegac diety. Ja lubie jesc. W czasie ciazy odczuwalam wilczy glod I przywyklam do duzych porcji. Synek ma piec lat a ja ciagle nakladam sobie duze porcje. Znacznie lepiej mi idzie aktywnosc fizyczna. Dzisiaj siodmy dzien szostki Weidera I czuje, ze miesnie sa silniejsze, wytrzymuja dluzsze cwiczenia.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 101 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 100 | 101 | 102 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,