lakarzy ktorzy maja odmienne zdanie sie stygmatyzuje w srodoiwisku
w ogole jest to zenujace ze w wielu krajach europy te szczepienia sa dobrowolne ludzie maja wybor a u nas gdzie jeszcze sa pozostalosci komunustycznej mentalnosci ludzie dalej przytakuja ze wladza wie co jest najlepsze dla obywatela
powinno to byc monitorowane w odpowiedni sposob i panstwo powinno reagowac gdyby cos faktycznie sie dzialo a nie wstrzykiwac rtec i aluminium przez kolejne stulecia dmuchajac na zimne Polska ti podobni miejsce utylizacji tych szczepionek przed koncem daty waznosci
male radosne dziecko poszlo sie zaszczepic i szczepionka odebrala mu zycie ile jest takich przypadkow komplikacji ktorych sie nie naglasnia?
moje dziecko gdyby bylo zdrowe we wtorek a w srode zapadlo w spiaczke to nie wystarczyloby mi pie_£_=nie lekarzy ze mialo wady genetyczne a co mieli powiedziec? ktos sobie wyobraza ich mowiacych na konferencji ze szczepionka odebrala temu chlopcu zycie? w kraju w ktorym beda ci chcieli odebrac dziecko jesli nie zaszczepisz? faktycznie petycja o faszyzmie ma tu swoje uzasadnienie
epidemie eboli wyeliminowano w krotkim czasie i to w jakim miejscu... a nas sie straszy codziennie ze jest podwyzszona ilosc osob chorych na odre i teraz PIERWSZY ZGON TO JUZ KWESTIA CZASU!
kto wie czy ci rodzice tez nie mieli takiego podejscia wczesniej ze tylko ciemna masa nie chodzi szczepic jezeli tak bylo to juz pewnie uwazaja inaczej osobiscie tez wychowalem sie e Polsce i mam ten gen wiary w to ze to jedyna sluszna decyzja na szczescie kolejne pare lat spedze w uk a po ostatnim szczepieniu nabralem sporego dystansu
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 20-06-2019 10:19 ]