|
---|---|
vole_rover | Post #1 Ocena: 0 2011-07-08 22:39:57 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2011 Skąd: Man |
witam
zbieram sie dzis do zlozenia pisemnych wyrazow niezadowolenia a propo jakosci oferowanych uslug 2 doktorow z mojej przychodni, poza tymi panami spotkalam kilka pozytywnych przykladow(osobiście jeszcze 2 innych lekarzy na sobie przetestowalam) w tym miejscu dlatego nie chce zmieniac praktyki, zreszta w poprzednim przypadku gdy po cichu zmienilam lekarza to mozna powiedziec ze trafilam z deszczu pod rynne dostalam jak na razie ulotke gdzie powinnam napisac/zadzwonic ale zastanawiam sie czy oprocz complaints managera nie pomogloby skontaktowanie sie ze stowarzyszeniem pacjentow http://www.patients-association.org.uk/ i citizens advice bureau czy ktos mial doswiadczenie w tej materii? oprocz kompletnego braku empatii, panowie ci twierdza iz wszystko co mi w moim stanie zdrowia przeszkadza jest normalne dla ludzi/kobiet moja trenerka fitness tak nie uwaza, nawet napisala list do mojego lekarza w ktrym zadala jakis dzialan bo bala sie ze cos moze mi sie stac podczas treningu, mimo iz ja uspokajalam ze wszystko ze mna w porzadku bo w koncu caly czas to slyszalam od moich GP, troche sie uspokoila po tym jak wrocilam z listem od lekarza ktory zabezpiecza ja przed roszczeniami w razie wypadku, ale nadal nie podobaja jej sie pewne moje objawy i mi takze ale dzieki jej opinii i moich bliskich ktorzy bardziej sie przejmuja odemnie mam pewnosc ze przynajmniej jedna przypadlosc odpada - hipochondria nie moge jezdzic za kazdym razem do PL bo tutaj zyje tu jest moj "dom", chce by tutaj potraktowano mnie powaznie zwlaszcza, ze mimo iz mozna z tym spokojnie zyc ale jesli sie nie leczy to moj przypadek moze sie zle skonczyc |
Post #2 Ocena: 0 2011-07-08 22:43:21 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2011-07-08 22:56:46 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2011-07-08 23:03:28 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Moze z piec (przyslowiowych) minut wczesniej byl podobny temat, wiec moze warto poszukac na forum wczesniej udzielonych informacji.
Ada
|
vole_rover | Post #5 Ocena: 0 2011-07-08 23:05:37 (14 lat temu) |
hazardzistko
gdyby ci lekarze poswiecili mi tyle czasu co trenerka ze mna spedzila to co innego, skarge zamierzam wystosowac w zwiazku iz oni zadnego zainteresowania nie wykazuja, tylko wszystko "jest ok" tutaj stwierdzono u mnie problem ze zdrowiem, angielski specjalista, jednak najwiekszy problem pojawil sie w momencie kiedy powiedzialam mojemu GP o konsultacji z polskim lekarzem ktory niestety potwierdzil diagnoze ale leki zaproponowal inne bo po angielskich czulam sie jeszcze gorzej wyglada po prostu to w taki sposob ze chlopaki sie obrazili ze zaytalam kogo innego o opinie, stwierdzili ze nie moga mi powoc bo nie sa specjalistami, a do specjalisty mnie pnownie nie skieruja bo nie mam przetlumaczonej polskiej dokumentacji ktora niestety potwierdza jedynie opinie angielskiego neurologa, dzisiaj wyszlo na jaw po tym jak nie dalam sie splawic ze czesc mojej dokumentacji gdzies im wyparowala ale maja pecha bo trzymam wszystkie listy od lekarzy, niestety nie mam pewnych wynikow badan bo one od razu sa przekazywane do recepcji GP ale potwierdzenia wizyt mam, a szpital w ktorym te wizyty sie odbywaly srednio co 4-6 miesiecy powinien miec jakies raporty |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-07-08 23:10:43 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2011-07-08 23:14:27 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: gdyby ci lekarze poswiecili mi tyle czasu co trenerka ze mna spedzila to co innego,
Tak zapytam, czy ta trenerka to bezplatna? A co do sposobu skladania skargi to opisane jest tu.
Ada
|
vole_rover | Post #8 Ocena: 0 2011-07-08 23:22:23 (14 lat temu) |
od ponad roku dostaje odpowiedz odmowna kiedy chce sie zobaczyc z neurologiem bo recepty mi nie wystarczaja, chce porozmawiac o tym co sie ze mna dzieje
jak poskazenie sie niewiele da to po prostu sytuacja pozostanie bez zmian, ale przynajmniej bede spokojniejsza, ze to jak mnie ptraktowano nie zostawilam tym razem bez odzewu to jest przychodnia w ktorej niestety lekarze wciaz sie zmieniaja i ciężko mi trafic na tych 2ow ktorzy byli w porzadku i poswiecali czlowiekowi odrobine uwagi, ale w zwiazku z tym ze mi najbardziej pasuja godziny popoludniowe to widuje tych na ktorych chce zlozyc skarge, nie przesiaduje ciagle u lekarza, juz pre razy zaznaczalam w recepji ze nie chce ich widziec na oczy, ze chce sie widywac z kims innym ale musialabym przyjsc w srodku dnia 20 minut w jedna strone odemnie z pracy faktem jest ze moj szef nie ma nic przeciwko wizytom u lekarza i sa przewidziane na to dodatkowe godziny wolne, ale dlaczego mam sie zgadzac na lekcewazenie, brak szacunku do mojej osoby ze strony osoby od ktorej oczekuje pomocy i mam do tego pelne prawo? |
Post #9 Ocena: 0 2011-07-08 23:26:22 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2011-07-08 23:30:24 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|