Cytat:
2011-07-03 06:10:19, Jagermeister napisał(a):
Jestem mocno zaniepokojony i wkurzony po ostatnich wizytach u mojego GP w przychodni. Otóż mam guza na prawej piersi który zaczął mi dawać w kość dosyć niedawno ale pojawił się około miesiąc temu. Cała prawa pierś jest obolała, również pacha jest opuchnięta co uniemożliwia mi pracę bez ogromnego bólu. A dziadostwo rośnie i boli coraz bardziej... żadne Nurofeny itp nie pomagają. Na razie wakacje na uczelni, a w pracy wziąłem krótkie wolne, tylko jak długo tak można ??

No więc poszedłem do przychodni w nadziei na rozpoczęcie leczenia... Naiwny byłem, lekarz kazał mi łyknąć sobie Paracetamol i przyjść za kilka tygodni :-Y To samo na drugiej i trzeciej wizycie w przeciągu dwóch tygodni... nawet mi tego nie obejrzał, mimo że dokładnie mu wytłumaczyłem co mi jest

. Twierdzi, że nic nie można więcej zrobić, tylko likwidować ból, 'a może przejdzie'

. Jeśli nie to przyjść to powie aby sobie kupić więcej tabletek bez recepty... To jest absurd... Cholera wie co to jest, czy jakaś cysta a nie daj Boże rak. Próbować dalej czy szukać nowej przychodni ?! Słyszałem różne opinie o GP w tym kraju, jeśli mam trafić na takiego drugiego konowała... Nie wiem co mam robić, czy jakoś go nakłaniać/błagać aby łaskawie mnie obejrzał i dał skierowanie na badania ?
Piszę tego posta o tak wczesnej godzinie gdyż ból sporej części ciała i stan emocjonalny nie pozwala mi spać w normalnych godzinach. Dopiero w ciągu dnia jakoś tam przesypiam...
oni tak cie będą traktować, jak ty ich; może się źle wyraziłem, ale oni zaczynają działać/traktować cię poważnie, jak poczują bata nad sobą, nie rozmawiaj nigdy z gp, jak on rozmawia tak z tobą, napisz na niego parę skarg gdzie trzeba z wnioskiem o dyscyplinarne zwolnienie, ja bym dodał parę rzeczy, ale na forum nie powiem, co w takiej skardze trzeba napisać.
oficjalnie życzę zdrowia.
Uwaga moderatora: Wypowiedz edytowana (nie widze zwiazku z Policja w Manchester do niezadowolenia z GP).
Serdecznie pozdrawiam miłośników dragów i życia na luzie. Zapraszam również na mój profil i stronę.