Forum dyskusyjne

Zdrowie » kto i dlaczego klamie ?? help!!CIAZA

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Zdrowie" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Zdrowie » kto i dlaczego klamie ?? help!!CIAZA

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
anika84

Post #1

2006-03-21 14:13 (2 lata temu)

anika84

Kobieta

Z nami od: 14-03-2006

pomocy! dzwonilam do ambasady z pytaniem o ciaze i porob w wypadku nie ubezpieczonej matki i powiedzieli mi ze nie mam szans na darmowa opieke, a partner tez mi nie pomoze bo musi byc mezem! jakim cudem tak sprzeczne informacje?? czemu roznia sie zupelnie od tego co przeczytalam tu na forum czy ktos wie ??? :-Y
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

katrina

Post #2

2006-03-21 14:43 (2 lata temu)

katrina

Z nami od: 22-02-2006

A wiec jestem w 9 miesiacu ciazy.
Rozmawialam w przychodzni i dowiedzialam sie ze za nic nie zaplace.
Caly czas chodze na wizyty za ktore nie place, dostaje leki za ktore tez nie place i chodze do dentysty za ktorego tez nie place.

Pracowalam do listopada 2005 i o tym poinformowalam przychodznie i moja polozna!!!

Meza tez nie posiadam!!!

KOMU UWIERZYSZ - ZALEZY TYLKO OD CIEBIE!!!

Do góry stronyOffline

anika84

Post #3

2006-03-21 14:45 (2 lata temu)

anika84

Kobieta

Z nami od: 14-03-2006

strasznie dziekuje Katrina :) wiesz panikuje hihi bo ja nawet jeszcze nie bylam u gp bo ciagle jestem w polsce, to tu sie dowiedzialam i zostalam chce leciec w maju no i mam stracha. dzieki
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Do góry stronyOffline