Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Zdrowie » kto i dlaczego klamie ?? help!!CIAZA |
| Autor | (Odpowiedzi: 2) |
|---|---|
| anika84 | Post #1 2006-03-21 14:13 (2 lata temu) |
Z nami od: 14-03-2006 Skąd: manchester |
pomocy! dzwonilam do ambasady z pytaniem o ciaze i porob w wypadku nie ubezpieczonej matki i powiedzieli mi ze nie mam szans na darmowa opieke, a partner tez mi nie pomoze bo musi byc mezem! jakim cudem tak sprzeczne informacje?? czemu roznia sie zupelnie od tego co przeczytalam tu na forum czy ktos wie ???
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
|
| katrina | Post #2 2006-03-21 14:43 (2 lata temu) |
Z nami od: 22-02-2006 |
A wiec jestem w 9 miesiacu ciazy.
Rozmawialam w przychodzni i dowiedzialam sie ze za nic nie zaplace. Caly czas chodze na wizyty za ktore nie place, dostaje leki za ktore tez nie place i chodze do dentysty za ktorego tez nie place. Pracowalam do listopada 2005 i o tym poinformowalam przychodznie i moja polozna!!! Meza tez nie posiadam!!! KOMU UWIERZYSZ - ZALEZY TYLKO OD CIEBIE!!! |
| anika84 | Post #3 2006-03-21 14:45 (2 lata temu) |
Z nami od: 14-03-2006 Skąd: manchester |
strasznie dziekuje Katrina :) wiesz panikuje hihi bo ja nawet jeszcze nie bylam u gp bo ciagle jestem w polsce, to tu sie dowiedzialam i zostalam chce leciec w maju no i mam stracha. dzieki
|