Str 6 z 6 |
|
---|---|
sssid1 | Post #1 Ocena: 0 2013-03-31 19:42:37 (12 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2013 Skąd: uk |
Co to ma do rzeczy i moich pytan shadow01? Ja nie pracuje wiec nie interesuje mnie co to oznacza w pracy i czy ma wplyw na zwolnienie. Lecze sie na depresje od 14 roku zycia.
Mozesz podjac probe samobojcza moze dadza Ci platne zwolnienie z pracy na tydzien.. A tak powaznie to dziekuje wam bardzo za wszystkie rady. Ja mam w ksiazce ciazy wpisane o podejrzeniu depresji, ale nikt na rozmowe mnie nie umowil. Myslalam ze oczekuje takiej rozmowy, ale caly temat dotyczyl mojego planowanego CC, a nie depresji wiec zdeka zgupialam na tej rozmowie. Musze wiec porozmawiac z polozna tak jak radzicie (szkoda ze nie mam jednej, mam ich z 5 i z kazda wizyta spotykam inna, co tez utrudnia mi rozmowe). Co do przelamania sie do ludzi, to zgadzam sie trzeba sie przelamac, poprzednio to wlasnie pomoglo mi wrocic do rownowagi psychicznej. Ale tutaj, teraz, nie pracujac, nie mam wlasnie kontaktu z ludzmi, nie poznaje nowych osob tylko buduje sobie mur... Nie wiem czemu ale widze i czuje ze to robie. Nie jestem wierzaca, wiec kontakty z gminami wyznaniowymi niestety odpadaja tez.. |
shadow01 | Post #2 Ocena: 0 2013-03-31 20:10:34 (12 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2010 Skąd: Leigh |
a czy Ty myslisz ze jestes pepkiem swiata i caly swiat sie kreci tylko wokol ciebie i twoich pytan"? odpisalem komus co ktos wczesniej napisal... co do zwolnienia to u nas byl jeden anglik ktory potrafi to bardzo dobrze wykorzystywac i nie dostawal zwolnienia na tydzien ale miesiacami... a co do prob samobojczych to popelniaja je tylko ludzie slabi... tak pozatym w polsce proba popelnienia samobojstwa jest karalna wedlug kodeksu...
do moderatora no name: jak chcesz mnie straszyc to najpierw pokaz mi pkt regulaminu ktory zostal zlamany... [ Ostatnio edytowany przez: shadow01 31-03-2013 20:35 ] |
Post #3 Ocena: 0 2013-03-31 20:33:54 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
sssid1 | Post #4 Ocena: 0 2013-03-31 20:49:42 (12 lat temu) |
Mysle ze shadow1 ma jakas obsesje wtracania sie w temat nawet jak nie ma nic konkretnego, pomocnego do powiedzenia. I do tego wszedzie szuka ukrytego dna i ze informacje z forum ktos chce wykorzystac do jakiegos niecnego celu. A sa tu ludzie ktorzy po prostu chca porozmawiac, poradzic sie. Od tego zdaje sie jest forum. No nic, chyba nie ma co dalej komentowac jego wpisow.. Ale przykro sie robi jak ktos pisze w takim temacie zlosliwie, bo to raczej powazne sprawy i moga kogos dotknac, urazic. A chyba nie to jest potrzebne osobom ktore borykaja sie z depresja ..
|
sssid1 | Post #5 Ocena: 0 2013-03-31 23:26:20 (12 lat temu) |
Nie moge juz edytowac dlatego pisze post pod postem.
Drogi Moderatorze napisalam na temat tego uzytkownika, moze zle go zrozumialam i wypowiedz nie dotyczyla mnie, ale poczulam sie urazona. Pisze tutaj w powaznej sprawie, szukam jakiejs pomocy, a poczulam sie jak jakis oszust, ktory chce naciagac prawo. Takie komentarze na pewno nie pomoga mi ani nikomu kto boryka sie z problemem depresji i troche te komenty ucinaja watek. Bo po takich komentarzach nie koniecznie ktos bedzie chcial jeszcze pisac o depresji, bo moze poczuc sie jak ja, czyli posadzony o szukanie jakiegos info do naciagania prawa, depresji by zalatwic wolne z pracy. Sory ale nie spodobalo mi sie to... Oczywiscie dostosuje sie do uwagi. Pozdrawiam |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2013-03-31 23:45:47 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
sssid1 | Post #7 Ocena: 0 2013-03-31 23:54:27 (12 lat temu) |
Masz racje FreelanceNurse niech juz przyjdzie wiosna bo tu wszyscy powariujemy
![]() Dobranoc i dzieki jeszcze raz za rady ![]() |