MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dermatolog

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

maga18

Post #1 Ocena: 0

2011-03-06 14:04:49 (14 lat temu)

maga18

Kobieta

Z nami od: 04-12-2009

hej wiecie moze jak sie sprawa ma z dermatologiem w uk z nhs lub prywatnie,czy z nhs trzeba dlugo czekac i potrzebne skierowanie z GP.a prywatnie ile taka wizyta kosztuje ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

25-Matylda

Post #2 Ocena: 0

2011-03-06 14:57:00 (14 lat temu)

25-Matylda

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

Przd wyjazdem do UK chodzilam w Polsce do dermatologa prywatnie (oczywiscie nie pomogl) ostatnio poszlam do GP poprosic o skierowanie do dermatologa i pani mi powiedzialam ze nie da skierowania najpierw Gp sprobuje pomoc dopiero jak sie okaze ze nie moga pomoc wtedy dadza skierowanie. Wiedz wyjasnilam mojemu lekarzowi w czym problem powiedzialam czego uzywam przez ostatnie kilkanascie lat i ze juz nie moge dalej tego uzywac poniewaz jest to masc na sterydach. Pani doktor sie tym nie przejela przepisala mi inna masc, ja ucieszona ze w koncu cos konkretnego moze pomoze wrocilam do domu. Oczywiscie sprawdzilam sklad masci na co dziala i na forum opinie ludzi. Okazalo sie jest dziala na tej samej zasadzie, podobny sklad i jest takze na sterydach. ( A mowilam mojej lekarce ze nie moge uzywac czegos takiego). No i nie uzywam, odczekam kilka tygodni i pojde do GP jeszce raz po skierowanie! Ale bylam zla :-Y :-|:-Y. Juz nie mam sily z tymi lekarzami, w Polsce bezradni i tu tak samo (chodzi mi o dermatologow)!!!:-[
Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu

Do góry stronyOffline

maga18

Post #3 Ocena: 0

2011-03-06 17:16:49 (14 lat temu)

maga18

Kobieta

Z nami od: 04-12-2009

aha dzieki,w takim razie sprobuje najpierw GP.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,