|
|
---|---|
maga18 | Post #1 Ocena: 0 2011-03-06 14:04:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-12-2009 Skąd: UK |
hej wiecie moze jak sie sprawa ma z dermatologiem w uk z nhs lub prywatnie,czy z nhs trzeba dlugo czekac i potrzebne skierowanie z GP.a prywatnie ile taka wizyta kosztuje ?
|
25-Matylda | Post #2 Ocena: 0 2011-03-06 14:57:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Londyn |
Przd wyjazdem do UK chodzilam w Polsce do dermatologa prywatnie (oczywiscie nie pomogl) ostatnio poszlam do GP poprosic o skierowanie do dermatologa i pani mi powiedzialam ze nie da skierowania najpierw Gp sprobuje pomoc dopiero jak sie okaze ze nie moga pomoc wtedy dadza skierowanie. Wiedz wyjasnilam mojemu lekarzowi w czym problem powiedzialam czego uzywam przez ostatnie kilkanascie lat i ze juz nie moge dalej tego uzywac poniewaz jest to masc na sterydach. Pani doktor sie tym nie przejela przepisala mi inna masc, ja ucieszona ze w koncu cos konkretnego moze pomoze wrocilam do domu. Oczywiscie sprawdzilam sklad masci na co dziala i na forum opinie ludzi. Okazalo sie jest dziala na tej samej zasadzie, podobny sklad i jest takze na sterydach. ( A mowilam mojej lekarce ze nie moge uzywac czegos takiego). No i nie uzywam, odczekam kilka tygodni i pojde do GP jeszce raz po skierowanie! Ale bylam zla :-Y
![]() ![]() Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu
|
maga18 | Post #3 Ocena: 0 2011-03-06 17:16:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-12-2009 Skąd: UK |
aha dzieki,w takim razie sprobuje najpierw GP.
|
|