Str 7.1 z 30 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-02-05 12:21:39 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
polskismak | Post #2 Ocena: 0 2011-02-05 12:28:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
a osłabianie wirusów w szczepionkach nie jest uzyskiwane metodą rozcieńczania ?
polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
kolezanka_szkla | Post #3 Ocena: 0 2011-02-05 12:30:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Sniper - poki co - gdy ide w Polsce do apteki zawsze sa mi oferowane "leki" reklamowane w telewizji.
To moze zaczniemy od poczatku. CO jest oferowane w aptece???? Z tego co JA wiem - lekow homeopatycznych bez recepty nie kupisz. Chyba, ze mowimy o kulkach na katar i biegunke, tudziez syropy od kaszlu. I to tez nie do konca tak jest, bo to co jest w zwyklych aptekach to medykamenty skojarzone, ktore jednym pomagaja, innym tylko nie szkodza. Wyluzuj wiec, i powiedz, co Ci pani w aptece chciala sprzedac. Idac Twoim tokiem rozumowania - leki konwencjonalne sa do kitu, bo pani w aptece sprzedala mi paracetamol na ciezkie powiklania grypowe i nie podzialal. [ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 05-02-2011 12:34 ] "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Snowflake | Post #4 Ocena: 0 2011-02-05 12:33:52 (14 lat temu) |
Z nami od: 24-02-2009 Skąd: Londek |
Moze nazwijcie mnie Tomasz ale niech ktos ze zwolenikow homeopati przytoczy moze jak i dlaczego dziala a wtedy uwierze...
Veritas.
|
Anthrax | Post #5 Ocena: 0 2011-02-05 12:37:01 (14 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat: 2011-02-05 12:13:30, sniper00 napisał(a): Dostałaś konkretny przykład na szkodliwośc homeopatii... myslę, że to wyczerpująca odpowiedź na Twoje pytanie. PS nie wiem czym jest : "poor case management", może jeśli użyjesz polskiego fachowego terminu, będzie wiedział o co ci chodzi. PS to że to "coś" w homeopatii cię nie zabija gdy to spożywasz, to nie znaczy , że ma dzialanie terapeutyczne...co za tym idzie, nie etycznym jest sprzedawanie tego jako Lek. Skoro homeopatia działa, to proszę to udowodnic, przypominam, że nadal ten milion dolców w fundacji tropiącej czary-mary czeka na chętnych... nie jestem homeopata, wiec na milion sie nie polaszcze jesli fundacja ma tyle pieniedzy na zbyciu i w jej interesie lezy tylko dobro pacjentow niech da te pieniadze na prace naukowe bez wzgledu jakie beda wyniki. Watpie jednak ze sfinansuje badania jesli wyniki beda negatywne - ergo nie na tym im zalezy, bo juz dawno by sie za to zabrali. co do szkodliwosci, postaram ci sie wytlumaczyc najprosciej jak umiem preparat, ktory zostal zaaplikowany dziecku nie byl szkodliwy - nie wywolal skutkow ubocznych preparat byl nieefektywny w lagodzeniu pierwotnych objawow i normalny tok choroby nie zostal zatrzymany, ale nie pogorszony przez stosowanie preparatu case management = prowadzenie przypadku sorry ale nie mam czasu na dalsze wprowadzanie cie w arkana dziedziny, na temat ktorej okazuje sie wiesz niewiele poczytaj moze inne zrodla niz racjonalista jesli chcesz o medycynie dyskutowac -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|
|
|
polskismak | Post #6 Ocena: 0 2011-02-05 12:37:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
Cytat: 2011-02-05 12:30:21, kolezanka_szklanka napisał(a): Idac Twoim tokiem rozumowania - leki konwencjonalne sa do kitu, bo pani w aptece sprzedala mi paracetamol na ciezkie powiklania grypowe i nie podzialal. [ Ostatnio edytowany przez: <i>kolezanka_szklanka</i> 05-02-2011 12:34 ] To samo miałem z viagrą polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
kolezanka_szkla | Post #7 Ocena: 0 2011-02-05 12:38:00 (14 lat temu) |
Snowflake - alez mnie wcale nie zalezy, zebys uwierzyl. Mnie zalezy, zebym miala prawo do swojego sposobu leczenia.
Sniper najpierw mnie wyzywa, potem twierdzi, ze pani mu na chama chce wlepic to, czego on nie che... Zapomina o drobnym fakcie: czlowiek dorosly potrafi wyartykulowac slowo "nie". A skoro ktos idzie do apteki, wierzy co mu mowi pani sprzedajaca, zamiast udac sie do lekarza - to kto tu ma niski poziom IQ? "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Post #8 Ocena: 0 2011-02-05 12:38:31 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #9 Ocena: 0 2011-02-05 12:39:41 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-02-05 12:30:21, kolezanka_szklanka napisał(a): Wyluzuj wiec, i powiedz, co Ci pani w aptece chciala sprzedac. [ Ostatnio edytowany przez: <i>kolezanka_szklanka</i> 05-02-2011 12:34 ] a może czego nie chciała sprzedać? strzelam... deseczki? przychodzi facet do apteki i prosi o prezerwatywy. - Jaki rozmiar? - pyta sprzedawca. - No, nie wiem. Nie miałem pojęcia, że jest jakaś numeracja. - Proszę, tam za zasłonką jest taka deseczka z dziurkami, taka jaką się mierzy wiertła i gwinty. Niech pan sobie zmierzy. Wlazł facet za zasłonkę. Po piętnastu minutach wychodzi i mówi: - Rozmyśliłem się. Chcę kupić deseczkę... |
kolezanka_szkla | Post #10 Ocena: 0 2011-02-05 12:47:22 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-02-05 12:38:31, sniper00 napisał(a): ... kolezanka_szkla ja prosiłem w dyskusji o konkretne dowody, potwierdzone badaniami i statystuykami, nie masz takowych do upublicznienia na forum, to daruj sobie komentarze, szczególnie te celujące w moją osobę, a nie w temat wątku. Zmien ton, mniej zacietrzewienia - wtedy mozemy pogadac. Poki co - od dobrych kilku miesiecy napadasz na ludzi przyjmujacych homepoatie. Nie lubie rzucac grochem o sciane. Jeszcze tego nie zauwazyles? "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|