MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co na wymioty u 3-latka?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AvonGosia

Post #1 Ocena: 0

2010-12-14 18:35:26 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

Smecta, a domowy sposób to pić coca cole i podgryzać paluszkami.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-12-14 18:37:15 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-12-14 18:39:10 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2010-12-14 19:18:05 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Dziewczyny, dziekuje Wam wszystkim za rady ;-).
Przeczekalismy... Wymioty skonczyly sie po poludniu, maly zasnal na 3 godziny, wlasnie sie obudzil ( noc zapowiada sie przez to ciekawie :-] ). Kaszle. Czyli zaczyna sie jakies chorobsko. Zobaczymy co bedzie jutro. Mam nadzieje, ze juz obejdzie sie bez wymiotow... :-?
On nalezy do tych, co maja katar i 40 stopni goraczki zaraz. Przy anginie ( mial ja w tym roku juz 2 razy ) wlasnie wymiotuje i 1 - 2 nocek z 40-41 stopni temperatury. Tyle ze zwykle zaczynalo sie od kaszlu, ktory te wymioty prowokowal. Tym razem na odwrot...

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 14-12-2010 19:18 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Marzenna67

Post #5 Ocena: 0

2010-12-14 20:01:10 (14 lat temu)

Marzenna67

Kobieta

Z nami od: 25-02-2009

Drogie mamusie ,uważajcie z tym "Diphergan"-em , poczytajcie uważnie ulotkę do tego leku . Lek ten uspokaja ,ale także otępia i zbyt częste podawanie go doprowadza do uszkodzenia mózgu .Kilkanaście lat temu lek ten był już znany i w ulotce była taka właśnie wzmianka ostrzegająca co do częstotliwości podawania . Leki jak wiadomo są udoskonalane ,ale i w dobie komercji informacje na temat zagrożeń mogą być skąpe .:-W Pozdrawiam i życzę zdrowia waszym dzieciom .

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #6 Ocena: 0

2010-12-14 21:09:23 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

moj, gdy wymiotowal to go zwyczajnei przeglodzilam jeden dzien, dwa, tzn do picia rozgazowana cole, a potem tylko chleb z herbatka. po 3 dniach wrocilo do normy. tak mi kiedys lekarz w pl podpowiedzial i zadzialalo.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Kamyk22

Post #7 Ocena: 0

2010-12-14 21:53:01 (14 lat temu)

Kamyk22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2010

czasem jak tak czytam o problemach w sumie normalnych z dziecmi bo kazde dziecko choruje i nie da sie go bez tych chorob wychowac i sama rowniez zasiegnelam waszej porady gdy moja corcia byla chora to mysle sobie ze nie ma to jak byc w Polsce,lekarze na miejscu zrozumieja zawsze przepisza leki,w aptekach doradza i jakos czlowiek bardziej bez sresu wychowuje dziecko a tutaj do lekarza nie ma po co isc bo i tak nic nie przepisze konkretnego i czlowiek tylko sie zamartwia jak widzi jak dziecko sie meczy,niektorzy mowia ze tutaj lepiej podchodza do dziecka bo nie przepisuja antybiotyku czy jakis innych lekow ale naprzyklad moja corka od malego jak byla chora to nie obylo sie od antybiotyku musial byc i nawet ostatnio byla tutaj chora i niestety nie mialam tego antybiotyku ale jakos uporalysmy sie z choroba tylko teraz tak mysle jak nie wyleczona choroba zaatakuje z podwojna sila to nie wiem co bedzie dodam ze moja corcia tez choruje podobnie jak twoj synek goraczka 340 stopni kaszel ja tutaj okropnie boje sie jak moa corka choruje

Do góry stronyOffline

Kamyk22

Post #8 Ocena: 0

2010-12-14 21:57:19 (14 lat temu)

Kamyk22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2010

przepraszam 39-40 stopni chcialam napisac:)

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #9 Ocena: 0

2010-12-14 22:11:29 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

kamyk, ja mam gp chinczyka, to samo mi mowil, a na przeziebienie zapisal mojej corce herbatke z miodem i cytrynka i pod pierzynke:-]
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

bambii

Post #10 Ocena: 0

2010-12-14 22:34:13 (14 lat temu)

bambii

Kobieta

Z nami od: 17-11-2010

kamyk22 dodrze cię rozumiem ja miałam taki sam problem z jednym z synków kiedy wymiotował pojechałam z nim do szpitala bo był późny wieczór i dziecko poprostu na nic nie reagowało przestraszyłam się że coś jest nie tak kiedy dotarłam na miejsce kazali mi pujść do pokoju chyba taka izolatka i tam czekałam aż prawie 2 godz zamim przyszedł lekarz dziecko się przespało na moich kolanach i po obudzeniu czuł się lepiej więc taka pomoc i to czekanie to szkoda gadać a z drugim synkiem też byłam w szpitalu bo wymiotował i miał gorączkę i nie mogłam jej zbić,też długo czekałam kazali rozebrac mi dziecko do pampersa i czekac po kilku godzinach podali paracetamol i wysłali do domu ,także jak teraz dziecko kichnie to oblewają mnie zimne poty i na dodatek jedno z moich dzieci ma astmę oskrzelową więc przeziębienie kończy się dusznościami a tutaj każą czekać tylko na co aż może być za późno!

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,