Monika
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Zdrowie » Lekarz |
| Autor | (Odpowiedzi: 8) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2004-05-05 22:24 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Hey, jestem w Londynie kilka tygodnii okazao się, że powinnam pójśc do lekarza, czy ktoś może mi poradzić gdzie powinnam sie zgłosić; dodam, że jestem studentką
Monika |
| Anonim | Post #2 2004-05-06 07:11 (4 lata temu) |
|
najlepiej do swojego lekarza w Polsce, w Angli medycyna jest pod psem
Życzliwy |
| Anonim | Post #3 2004-05-06 14:38 (4 lata temu) |
|
ja tez polecam lekarza w Polsce.
Bardzo Życzliwy |
| Anonim | Post #4 2004-12-09 12:04 (4 lata temu) |
|
powinnas isc do najblizszego GP albo na do szpitala na ostry jak bedzie zle eliss
|
| Anonim | Post #5 2004-12-15 23:55 (4 lata temu) |
|
jak zle to lepiej wskoczyc na samolot do Polski bo tutaj to bedziesz czekac do bialego switu a potem powiedza aby przyjsc nastepnego dnia bo nie wiedza co robic, tutaj to spychologia stosowana
|
| Anonim | Post #6 2004-12-16 00:13 (4 lata temu) |
|
no chyba, że chcesz prywatnie do polskiego lekarza???
|
| Anonim | Post #7 2005-01-05 13:35 (4 lata temu) |
|
ok, niestety to prawda, w londynie na pogotowiu zanim cie przyjna to czekaja az sie wykrwawisz....
jako studentka czy nawet i bez tego masz prawo do swojego GP - to to samo co w polsce lekarz rodzinny, pierwszego kontaktu sprawdz gdzie w twojej dzielnicy jest oddzial i tam sie zarejestruj - mysle ze jesli klikniesz na google : GP i nazwe swojej okolicy to na pewno znajdziesz cos dla siebie. zarejestruj sie i w przyszlosci w razie jakichs problemow do niego sie kieruj |
| Anonim | Post #8 2005-01-05 14:15 (4 lata temu) |
|
zawsze można do szpitala i trochę poprzesadzać z bólem, ale wtedy muszą na miejscu zrobić badania itd. Problem polega na tym, że takich "chętnych" jest wielu...
|
| Anonim | Post #9 2005-07-02 11:37 (3 lata temu) |
|
Cytat: 16-12-2004, Anonim wrote: no chyba, że chcesz prywatnie do polskiego lekarza??? |