Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-02-14 19:48:16 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-02-14 19:51:01 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kozi77 | Post #3 Ocena: 0 2011-02-14 19:53:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-02-2011 Skąd: peterborough |
Witam wszystkich!!!!Znam to angielskie traktowanie ja jezdzilem do szpitala z wyrostkiem i mnie tak zlewali paracetamolem i jak było juz za pozno to mnie kroili w nowy rok na łeb na szyje hahaa ale zyje ,bo tu jest tak jezeli robimy i nic sie wiele nie odzywamy to jest dobrze ale gdy potrzebujemy pomocy to sie okazuje ze nagle jestesmy sami haaa mnie dwa tyg. po operacji pracodawca postanowił zwolnić hahaa zona w 9tym miesiącu ja po operacji a on do 28 stycznia mnie zwalnia hahaaa Stamford stone company ,wiekszego gówna jak tam to nie widziałem haa,próbuje coś z tym robic.zobaczymy.Ty kolego to popytaj tez jakis prawników moze sprawe szpitalowi ktos sie podejmie zrobic,ja tylko jak skoncze działać z tym zwolnieniem to bede próbował zaskarzyc tych fachofców haaaa tym czasem job center 88funciaków nas ratuje haaa Staford stone czyli fu...J.W nawet mi formy nie wysłał która ja powinnienem złozyc w job center cyrk cyrk i bezprawie .Tym czasem pozdrawiam wszystkich i nie dawac sie kiwac temu fałszywemu narodowi!!!!!!!!!!!
|
gosia090307 | Post #4 Ocena: 0 2011-02-14 21:49:25 (14 lat temu) |
Z nami od: 21-10-2010 Skąd: uk |
Cytat: 2011-02-14 19:53:53, kozi77 napisał(a): Witam wszystkich!!!!Znam to angielskie traktowanie ja jezdzilem do szpitala z wyrostkiem i mnie tak zlewali paracetamolem i jak było juz za pozno to mnie kroili w nowy rok na łeb na szyje hahaa ale zyje ,bo tu jest tak jezeli robimy i nic sie wiele nie odzywamy to jest dobrze ale gdy potrzebujemy pomocy to sie okazuje ze nagle jestesmy sami haaa mnie dwa tyg. po operacji pracodawca postanowił zwolnić hahaa zona w 9tym miesiącu ja po operacji a on do 28 stycznia mnie zwalnia hahaaa Stamford stone company ,wiekszego gówna jak tam to nie widziałem haa,próbuje coś z tym robic.zobaczymy.Ty kolego to popytaj tez jakis prawników moze sprawe szpitalowi ktos sie podejmie zrobic,ja tylko jak skoncze działać z tym zwolnieniem to bede próbował zaskarzyc tych fachofców haaaa tym czasem job center 88funciaków nas ratuje haaa Staford stone czyli fu...J.W nawet mi formy nie wysłał która ja powinnienem złozyc w job center cyrk cyrk i bezprawie .Tym czasem pozdrawiam wszystkich i nie dawac sie kiwac temu fałszywemu narodowi!!!!!!!!!!! hahaa jejku .... przeraziłam sie kolego czytajac Twoja wypowiedz ![]() jesli tak samo rozmawiałeś z lekarzami jak tu pisałeś to wcale nie dziwie sie, ze cie odsyłali ![]() hahaa naucz sie prosze pisać bo ...hahaa nie moge sie doczytac z Twojej wypowiedzi, sam piszesz na łeb na szyje, a do tego zrozumiałam, ze smiejesz sie z Twojej opowieści... na prawde- sam robisz cyrk - fachofcu TY hahaa porazka ![]() |
tom8104 | Post #5 Ocena: 0 2011-02-14 22:09:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Cytat: 2011-02-14 19:53:53, kozi77 napisał(a): Witam wszystkich!!!!Znam to angielskie traktowanie ja jezdzilem do szpitala z wyrostkiem i mnie tak zlewali paracetamolem i jak było juz za pozno to mnie kroili w nowy rok na łeb na szyje hahaa ale zyje ,bo tu jest tak jezeli robimy i nic sie wiele nie odzywamy to jest dobrze ale gdy potrzebujemy pomocy to sie okazuje ze nagle jestesmy sami haaa mnie dwa tyg. po operacji pracodawca postanowił zwolnić hahaa zona w 9tym miesiącu ja po operacji a on do 28 stycznia mnie zwalnia hahaaa Stamford stone company ,wiekszego gówna jak tam to nie widziałem haa,próbuje coś z tym robic.zobaczymy.Ty kolego to popytaj tez jakis prawników moze sprawe szpitalowi ktos sie podejmie zrobic,ja tylko jak skoncze działać z tym zwolnieniem to bede próbował zaskarzyc tych fachofców haaaa tym czasem job center 88funciaków nas ratuje haaa Staford stone czyli fu...J.W nawet mi formy nie wysłał która ja powinnienem złozyc w job center cyrk cyrk i bezprawie .Tym czasem pozdrawiam wszystkich i nie dawac sie kiwac temu fałszywemu narodowi!!!!!!!!!!! haa haa haa ![]() ![]() |