MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Niby prosty zabieg........

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-02-14 19:48:16 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-02-14 19:51:01 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kozi77

Post #3 Ocena: 0

2011-02-14 19:53:53 (14 lat temu)

kozi77

Mężczyzna

Z nami od: 14-02-2011

Witam wszystkich!!!!Znam to angielskie traktowanie ja jezdzilem do szpitala z wyrostkiem i mnie tak zlewali paracetamolem i jak było juz za pozno to mnie kroili w nowy rok na łeb na szyje hahaa ale zyje ,bo tu jest tak jezeli robimy i nic sie wiele nie odzywamy to jest dobrze ale gdy potrzebujemy pomocy to sie okazuje ze nagle jestesmy sami haaa mnie dwa tyg. po operacji pracodawca postanowił zwolnić hahaa zona w 9tym miesiącu ja po operacji a on do 28 stycznia mnie zwalnia hahaaa Stamford stone company ,wiekszego gówna jak tam to nie widziałem haa,próbuje coś z tym robic.zobaczymy.Ty kolego to popytaj tez jakis prawników moze sprawe szpitalowi ktos sie podejmie zrobic,ja tylko jak skoncze działać z tym zwolnieniem to bede próbował zaskarzyc tych fachofców haaaa tym czasem job center 88funciaków nas ratuje haaa Staford stone czyli fu...J.W nawet mi formy nie wysłał która ja powinnienem złozyc w job center cyrk cyrk i bezprawie .Tym czasem pozdrawiam wszystkich i nie dawac sie kiwac temu fałszywemu narodowi!!!!!!!!!!!

Do góry stronyOffline

gosia090307

Post #4 Ocena: 0

2011-02-14 21:49:25 (14 lat temu)

gosia090307

Kobieta

Z nami od: 21-10-2010

Cytat:

2011-02-14 19:53:53, kozi77 napisał(a):
Witam wszystkich!!!!Znam to angielskie traktowanie ja jezdzilem do szpitala z wyrostkiem i mnie tak zlewali paracetamolem i jak było juz za pozno to mnie kroili w nowy rok na łeb na szyje hahaa ale zyje ,bo tu jest tak jezeli robimy i nic sie wiele nie odzywamy to jest dobrze ale gdy potrzebujemy pomocy to sie okazuje ze nagle jestesmy sami haaa mnie dwa tyg. po operacji pracodawca postanowił zwolnić hahaa zona w 9tym miesiącu ja po operacji a on do 28 stycznia mnie zwalnia hahaaa Stamford stone company ,wiekszego gówna jak tam to nie widziałem haa,próbuje coś z tym robic.zobaczymy.Ty kolego to popytaj tez jakis prawników moze sprawe szpitalowi ktos sie podejmie zrobic,ja tylko jak skoncze działać z tym zwolnieniem to bede próbował zaskarzyc tych fachofców haaaa tym czasem job center 88funciaków nas ratuje haaa Staford stone czyli fu...J.W nawet mi formy nie wysłał która ja powinnienem złozyc w job center cyrk cyrk i bezprawie .Tym czasem pozdrawiam wszystkich i nie dawac sie kiwac temu fałszywemu narodowi!!!!!!!!!!!

hahaa
jejku .... przeraziłam sie kolego czytajac Twoja wypowiedz :-[
jesli tak samo rozmawiałeś z lekarzami jak tu pisałeś to wcale nie dziwie sie, ze cie odsyłali :-?

hahaa
naucz sie prosze pisać bo ...hahaa

nie moge sie doczytac z Twojej wypowiedzi, sam piszesz na łeb na szyje, a do tego zrozumiałam, ze smiejesz sie z Twojej opowieści... na prawde- sam robisz cyrk - fachofcu TY hahaa

porazka :-D

Do góry stronyOffline

tom8104

Post #5 Ocena: 0

2011-02-14 22:09:00 (14 lat temu)

tom8104

Z nami od: 08-10-2007

Cytat:

2011-02-14 19:53:53, kozi77 napisał(a):

haa haa haa:-o:-]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,