MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam depresję:(

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-11-04 07:04:40 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-11-03 16:26:11, majaki32 napisał(a):
moj maz wlasnie wyjechal jak wczesniej pisalam jest kurjerem pierwsza jego milosc to samochod

To znaczy ze wszzystko co zarobi zostawia u kochanki? Czytaj laduje w samochod?
Czy po prostu facet na glowie staje i tyra zeby zarobic na utrzymanie domu?
A jak muu jezdzisz po glowie ze on za duzo pracuje i zabardzo sie poswieca to facet woli byc poza domem a nie w domu .
Moze faktycznie wybralas nie tego faceta, trzeba bylo brac typ domatora, co umie zalatwic bezrobotne tak by przez wiele lat nigdzie nie musial tracic czasu.

Ty bys tylko rodzila jedno za drugim, i tak wspaniale na benefitach zycie by wam pynelo jak w raju :)
sa tacy sprytni faceci, BA!
Nawet jezdza niezlymi furami i czasami nawet worek ryzu do domu przywioza :))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-11-04 07:15:33 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-11-04 01:03:57, kaza10000 napisał(a):
A może ze sobą skończyć i po co się męczyć.

To dobre dla mieczakow,

Jak tak czytam te wasze "depresje" to wy za duzo czasu macie i planu na jutro i na za 5 lat nie macie.

Pewnie ze kazdemu moze sie zdazyc ze wydaje sie ze czlowiek juz stary albo holera jakos nie dam rady bo za maly za slaby... I strach isc i zapytac...

Ale tak jak ojciec i sierzant :))) wam pewnie powtarzal,
kurna tylek sciskac i biegiem do roboty az wam depresja przejdzie.
Wiadro potu i i brakujaca godzina w dobie jest idealna na brak rozmyslan o pierdolach i gejowskiego uzalania sie nad soba.
Jak przejdzie to mozna usias Odpoczac i popatrzec jaki ten swiat jest zajebisty

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-11-04 07:25:08 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-11-03 23:21:00, kaza10000 napisał(a):
Zaczełam brać tabletki od dwóch dni i jutro z nimi kończę. W pracy jestem nieobecna, nie mogę się skupić, ale dzisiaj stał się mały cud kupiłam ksiązkę o Eaichmannie ( nie wiem czy dobra pisownia. Przez pół godziny czytałam, robiłam coś innego niż leżenie i gapienie się w sufit.

Czyli wygonilas lenia :)))
I o to chodzi, prochy malo komu potrzebne, oglopiaja, dobre dla kogos by sobie krzywdy nie zrobil, ale wpada sie w drugie bagno bo w pracy spada twoja wydajnosc no i moze byc niebezpiecznie, to tak jak by sobie wypijac kielona na odwage codziennie, a jak wiemy po jednym piwie pod remiza zawsze bylo najwiecej takich co niczego sie nie boja :)) ale myslenia to juz trudno bylo sie doszukac.

Trzeba sobie ustalac cel i wtedy nie bedzie myslenia o glopotach bo osiaganie celu znajdzie tyle problemow do rozwiazania ze jedyny powod patrzenia w sufit bedzie gdy nogi beda w gorze :)))

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #4 Ocena: 0

2010-11-04 09:38:13 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Witam wlasnie jestem w pracy, zrobilam sobie kawe, kupilam cos slodkiego,zadzwonilam do cioci opowiedzialam jej wszystko i ona do mnie tak powiedziala: " Kochanie takie zycie jeszcze nie raz bedziesz miala zle dni, im bedziesz starsza tym problemow wqiecej.Wytrzymaj do swiat, przyjezdzaj a ja bede miala juz bilet dla Ciebie do miejsca ktore kochasz najbardziej na swiecie:):( czyli moje ukochane TATRY"
Kochana ciotka jest TWARDA, jak ja, nigdy sie nie rozklejalam, mam mocny charakter, ale teraz to jest silniejsze odemnie, zdarza mi sie pierwszy raz w zyciu. Dobrze ze nie mam nalogow, papierosy i alkohol nie wchodza w gre.
Zawsze bylam wdzieczna losowi, ze jestem zdrowa, zawsze wszystkim powtarzam ze najwazniejsze jest zdrowie ( mam rece, nogi, wzrok) czego chciec wiecej!!!. Wzielo mnie i nic na to nie poradze, pierwszy raz w zyciu i dlatego zale sie na forum.
Jestem twarda, nie jestem mieczakiem i dzisiaj ukochana cioteczka przypomniala mi jak ciezka sytuacje mialam rok temu, moglam wyladowac na ulicy, nie mialam pracy, nie mialam nic a nie chcialam wracac do polski.
Teraz uswiadamiam sobie powoli, ze kusze los, ze musze sie wziazc w garsc bo przeciez wszystko jest na dobrej drodze. W tej chwili jestem na swoim, jestem pania wlasnego losu,mam dobra prace, mam gdzie mieszkac i to juz nie jest pokoj tylko ciasne ale "wlasne" mieszkanko.
Inni maja naprawde gorzej i napewno jest mnosto osob ktore sa w tak ciezkiej sytuacji jak ja bylam rok temu.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-04 09:47:21 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

majaki32

Post #6 Ocena: 0

2010-11-04 18:08:04 (15 lat temu)

majaki32

Kobieta

Z nami od: 22-05-2010

kaza10000 trzymaj sie kobieto bo kobiety z natury sa i musza byc silne:)moze trzeba sie wygadac bratniej duszy duzo daje a moze prywatnie do kogos napisac.Pozdrawiam odezwij sie jak sie trzymasz:)

Do góry stronyOffline

majaki32

Post #7 Ocena: 0

2010-11-04 18:16:33 (15 lat temu)

majaki32

Kobieta

Z nami od: 22-05-2010

To juz wiem:)krakn widze ze ci sie solidarnosc meska wlaczyla:)

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #8 Ocena: 0

2010-11-04 18:56:31 (15 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

Cytat:

2010-11-03 23:44:11, precel napisał(a):
Cytat:

2010-11-03 17:43:29, slonecz napisał(a):
Cytat:

2010-11-03 16:26:11, majaki32 napisał(a):
Pmarcys1 bo my jestesmy slaba plec i duzo obowiazkow na nas spada wiec do h..... mamy prawo po narzekac ze czasami facet jest do bani i w niczym nie potrafi pomoc a wrecz przeciwnie duzo zaszkodzic!Precel ja tez coraz bardziej tak sie czuje moj maz wlasnie wyjechal jak wczesniej pisalam jest kurjerem pierwsza jego milosc to samochod jest tu jakas kobieta co ma meza kurjera-kierowce?bo ja nie wiem moze ja jestem odosobnionym przypadkiem.tez go nienawidze za wszystko za to ze jedzie i nie mowi kiedy wroci ma wszystko w d.... liczy sie tylko on i jego jazda nie ma czasu na rozmowe na wyjscie razem,moja rodzinna jest be itd bron Panie Boze cos na jego rodzinke powiedziec gdzie niema idealow!nie wiem gdzie popelnilam blad i gzie popelniam zaduzo to dla jednego czlowieka!

to czemu ty dalej z nim jestes?????????????????????????:-o:-o
albo go zostaw albo nie narzekaj

moze w twoim swiecie wszystko jest proste i idealne. nie kazdy jednak tak ma.
nie znasz powodow dla ktorych sie z kims jest badz nie jest itd itp.
temat ten zostal zalozony po to zeby sobie wlasnie narzekac wiec nie mow komus zeby przestal. takie wywalenie z siebie ciezaru chociazby na forum duzo daje. mi duzo dalo. nikt tu nie pyta o rady co zrobic a czego nie.
ludzie chca sie poprostu wygadac!!!!

Ja to rozumiem doskonale, te wygadanie sie itd. Nie rozumiem tylko dlaczego ludzie sa ze soba mimo iz na siebie patrzec nie moga! Albo chodzi, ze kobieta/facet jest na drugiej osoby utrzymaniu albo chodzi o pozostanie w stanie obecnym dla dobra (???)dzieci. Prosze poprawcie jesli sie myle..

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-11-04 19:27:04 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-11-04 09:38:13, kaza10000 napisał(a):
, moglam wyladowac na ulicy, nie mialam pracy, nie mialam nic a nie chcialam wracac do polski.
{...}
Inni maja naprawde gorzej i napewno jest mnosto osob ktore sa w tak ciezkiej sytuacji jak ja bylam rok temu.

no własnie np ja, na ulicy gdybym wyladował to na wzgląd na ksztalt pupy by mi nikt piątaka nie dał :-];-)

Cytat:

2010-11-04 18:16:33, majaki32 napisał(a):
To juz wiem:)krakn widze ze ci sie solidarnosc meska wlaczyla:)

eee tam, mówię jak bywa :))
jak chłop tyra to zle bo go nie ma
jak jest, to zle bo ciagle jest :-o:-]:-?:-]

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #10 Ocena: 0

2010-11-04 20:13:49 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Pmarcys1 ja nie jestem osobą samotną, co prawda on pracuje w Szwecji i widzialam go ostatnio w sierpniu, ale jesteśmy osobami dorosłymi i to, że widujemy się co trzy miesiące nie jest powodem mojej depresji, nasz związek trwa już 8lat i jest naprawde udany.
Poprostu naszło mnie i to jest straszne, że niue rozumiem tego, nie pojmuję jak tak nagle z nikąd może cię napaść żal, złość, bezradność i ten ciągły smutek w środku we mnie.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,