MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam depresję:(

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 3 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kaza10000

Post #1 Ocena: 0

2010-11-03 08:52:46 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Zanim przyjechałam do Anglii byłam młodą zadbaną kobietą świeżo po studiach z głową pełną pomysłów i marzeń. Niestety rzeczywistość jest okrutna i marzenia się nie spełniły i jak się okazało studia kończyłam niepotrzebnie ( co bardzo mnie frustruje), przytyłam 15kg, nie dbam o siebie, chodzę ubrana czysto, ale codziennie w tym samym a tak naprawde moja szafa pęka od ciuchów. Pracuję duże bo praca daje mi satysfakcje. Życie powoli traci dla mnie sens i tak naprawde wychodzi słońce tylko wtedy kiedy widzę dzieci mojej siostry, ale to niestety zdarza się dwa razy do roku. Dobrym pomysłem jest uprawianie sportu, ale codziennie to sobie obiecuje i nic dalej jestem w miejscu.
Jedyną rzeczą z jakiej potrafię się jeszcze cieszyć to, że jestem zdrowa, próbuję nie narzekać bo wiem, że są tacy którzy mają o wiele gorzej, ale sami wiecie jak jest.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

majaki32

Post #2 Ocena: 0

2010-11-03 14:11:56 (15 lat temu)

majaki32

Kobieta

Z nami od: 22-05-2010

kaza1oooo witam cie jak widzisz nie jestes tu sama ja tez mam dola jak z tad do Polski!moje malzenstwo po 13latach traci sens zamiast byc dla siebie podpora najlepszymi przyjaciolmi stajemy sie dla siebie wrogami a najgorsze ze syn to wszystko widzi i slyszy niewiem co mam czasami robic syn od poczatku tu chodzi do szkoly teraz jest w secondary a wiec jak tu wrocic do kraju jak by bylo z nauka az sie boje pomyslec.Mam juz dosyc tego wypominania ze on placi za mieszkanie a to ze ja dbam o dom,place rachunki itd to sie nie liczy to wszystko urasta do nie wytrzymania!A jeszcze moj maz ma pasje jezdzenia vanem do pl i spowrotem oczywiscie jako kurjer wiec wszystko na mojej glowie bo on sie spelnia zawodowo a wtedy kiedy ja go potrzebuje nigdy go niema dzis znowu wyjedzie niewiem kiedy wroci itd a mi zycie przecieka miedzy palcami ma 3 bliski mi osoby moja mama i przyjaciolki tylko ja z regoly sluchalam a teraz sama szukam pomocy mimo wszystko wiem ze przyjdzie taki dzien ze ja bende gora i tego sie trzymam czerpie sily z modlitwy i nadzieji :):)pozdrawiam

Do góry stronyOffline

precel

Post #3 Ocena: 0

2010-11-03 14:21:42 (15 lat temu)

precel

Kobieta

Z nami od: 12-10-2010

ja NIENAWIDZE swojego meza. nienawidze. ukrywam to jak moge ale tutaj nikt mnie nie zna wiec sie wyzale. glupi, podly, samolubny gnoj!!! gdybym tylko mogla cofnac czas do dnia w ktorym go poznalam to z pewnoscia bym to zrobila. cokolwiek nie zrobie i tak jest zle. mamy male dziecko. 2 tygodnie po porodzie juz mi sie pytal kiedy rusze tlusta dupe do roboty. jak znalazlam prace na caly etat i chcialam opiekunke to stwierdzil ze nikt obcy nie bedzie wychowywal jego dziecka. teraz znalazlam sobie chociaz 16godzin tygodniowo jak on jest w domu sie zaopiekuje malym. oczywiscie teraz jestem dla niego leniem bo to nie caly etat. zawsze wszystko robie zle. bron boze jakies wieksze zakupy w tesco i tak juz jestem wystarczajaco tlusta. ja pierdziele. nienawidze go!!!! bardzo wszystkich czytajacych przepraszam!!!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-11-03 14:27:56 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: +1

2010-11-03 14:56:35 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Hieena

Post #6 Ocena: -1

2010-11-03 15:32:36 (15 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

Cytat:

2010-11-03 14:56:35, pmarcys1 napisał(a):
A ja jako facet to wam powiem, ze Wy kobiety to tylko zakupy macie w glowach! Potraficie sie pytac w maju jaka choinke na swieta kupimy--zywa czy sztuczna? i kiedy do mamusi do PL bo sie stesknilam. Narzekacie, zazdroscicie (bo oni maja a my nie) a jak jakis problem sie pojawi to same nawet wody w toalecie nie umiecie spuscic! I to wasze ciagle gadanie!!!! Wstajecie rano--gadacie, w lazience-gadacie, wieczorem gadacie i glowa Was pobolewa!

Mnie tez tu nikt nie zna ;) wiec wykorzystujac moja anonimowosci powiem Wam mam dosc gadania!

p.s. a i MY Faceci nie miewamy depresji bo po prostu nie mam czasu na pierdoly!!!! i milego dnia!

[ Ostatnio edytowany przez: <i>pmarcys1</i> 03-11-2010 15:02 ]

Ale Ty farmazony pieprzysz!
Albo po prostu trafila Ci sie taka gwiazda....no to wtedy zwracam honor i wspolczuje ;-)
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: -1

2010-11-03 15:49:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-11-03 15:50:48 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doritos

Post #9 Ocena: 0

2010-11-03 16:10:02 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Hahaha,Marcys,to samo powiedzial mi kiedys kumpel:)))
Taka to juz nasza natura ze lubimy gderac za uszami,rozmawiac o wszystkim i niczym,planowac z wyprzedzeniem.Tak sobie mysle ze moj maz tez ma mnie czasami dosc za to "zawracanie tylka" ale przeciez to wszystko sa bardzo wazne sprawy!:)A juz na pewno wazniejsze niz mecz pilki noznej;))

Do góry stronyOffline

Strona WWW

majaki32

Post #10 Ocena: 0

2010-11-03 16:26:11 (15 lat temu)

majaki32

Kobieta

Z nami od: 22-05-2010

Pmarcys1 bo my jestesmy slaba plec i duzo obowiazkow na nas spada wiec do h..... mamy prawo po narzekac ze czasami facet jest do bani i w niczym nie potrafi pomoc a wrecz przeciwnie duzo zaszkodzic!Precel ja tez coraz bardziej tak sie czuje moj maz wlasnie wyjechal jak wczesniej pisalam jest kurjerem pierwsza jego milosc to samochod jest tu jakas kobieta co ma meza kurjera-kierowce?bo ja nie wiem moze ja jestem odosobnionym przypadkiem.tez go nienawidze za wszystko za to ze jedzie i nie mowi kiedy wroci ma wszystko w d.... liczy sie tylko on i jego jazda nie ma czasu na rozmowe na wyjscie razem,moja rodzinna jest be itd bron Panie Boze cos na jego rodzinke powiedziec gdzie niema idealow!nie wiem gdzie popelnilam blad i gzie popelniam zaduzo to dla jednego czlowieka!

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,