MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mam depresję:(

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kaza10000

Post #1 Ocena: 0

2010-11-02 01:14:30 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Straszny smutek mnie dopadł, łzy się cisną do oczu i tak strasznie strach ściska za gardło, powtarza się to coraz częściej. Przepraszam, że piszę takie smutki, ale tak mnie naszło.Chyba coś ze mną niedobrego się dzieje i nie wiem co robić a nie chcę brać żadnych leków.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Alter_Ego

Post #2 Ocena: 0

2010-11-02 01:26:23 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

witamy na planecie ziemia gdzie takie rzeczy sie zdażają, a im krócej trwają tym lepiej. :|

miałem tak przez pare dni w ostatnim czasie wiec rozumiem doskonale twój ból. nic tylko liczyć na to że samo przejdzie.

na każdego co innego podziała jako środek zaradczy,ale wiem z własnego doswiadczenia że przebywanie samemu tylko pogorsza taki stan umysłu. rozmowa z kimś komu możesz zaufać i opowiedzieć o istocie problemu i to co ci w głowie siedzi czesto pomaga w przejsciowych stanach depresyjnych a'la jesienna deprecha.

jak długo utzrymuje sięu ciebie ten stan? dni , tygodnie?

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 02-11-2010 01:42 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #3 Ocena: 0

2010-11-02 01:39:37 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

:) Żeby to było takie proste( sex), ale fajnie że chociaż na chwile pojawił się u mnie usmiech na twarzy, jest naprawde ciężko a ja nikomu się nie wypłakuje w rękaw. Chyba to ta straszna tęsknota za rodziną aaaaachchchchchchc!!!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-11-02 07:37:30 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-02 08:31:20 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosha74

Post #6 Ocena: 0

2010-11-02 08:43:27 (15 lat temu)

gosha74

Kobieta

Z nami od: 17-02-2009

Cytat:

2010-11-02 08:31:20, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2010-11-02 07:37:30, Blondyna70 napisał(a):
mnie tak trzymie juz kilka miesiecy.nawet ludzi i przyjaciol zaczelam unikac.

Ludzi rozumię, ale dlaczego przyjaciół?

ja tak mialam prawie rok :-[ najlepsi przyjaciele stali sie wtedy wrogami, wylaczylam telefon i zamknelam sie w domu, czasami wychodzilam do swojej ulubionej knajpy zeby sie upic....smutne ale prawdziwe :-[:-[:-[

wizyty u psychiatry i leczenie pomogly, prosze was nie zwlekajcie z wizyta u specjalisty jesli ktos wam mowi ze dziwnie sie zachowujecie i zamykacie sie w sobie, byc moze to tylko przejsciowy stan ale gdy trwa za dlugo moze przerodzic sie w powazna depreche.

nie bądź gnidą poczuj freedom :)

Do góry stronyOffline

Czarna_1

Post #7 Ocena: 0

2010-11-02 11:53:26 (15 lat temu)

Czarna_1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2010

Ja polecam czekoladę i solarium. Dawka słońca nawet tego sztucznego wywołuje produkcję hormonu szczęścia a czekolada go podtrzymuje. Ja mam deprechę jesienno - zimową co roku tak że jestem zaprawiona w walce z nią. I sorry ale do żadnych specjalistów bym nie chodziła, może tylko komuś bym wyżaliła się a jak nie ma komu to forum też wystarczy :))

Do góry stronyOffline

gosha74

Post #8 Ocena: 0

2010-11-02 11:57:50 (15 lat temu)

gosha74

Kobieta

Z nami od: 17-02-2009

Cytat:

2010-11-02 11:53:26, Czarna_1 napisał(a):
Ja polecam czekoladę i solarium. Dawka słońca nawet tego sztucznego wywołuje produkcję hormonu szczęścia a czekolada go podtrzymuje. Ja mam deprechę jesienno - zimową co roku tak że jestem zaprawiona w walce z nią. I sorry ale do żadnych specjalistów bym nie chodziła, może tylko komuś bym wyżaliła się a jak nie ma komu to forum też wystarczy :))

to chyba najwyrazniej nie wiesz co to jest depresja, a na poprawe humoru czekolada moze byc ;-)
nie bądź gnidą poczuj freedom :)

Do góry stronyOffline

KasiaW82

Post #9 Ocena: 0

2010-11-02 12:38:43 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

Ja tez mialam depresje ktora byla "chyba"przyczyna bezsennosci i trwalo to tak z rok,tylko ze u mnie to bylo po porodzie i jedyne co mi pomagalo to wlasnie wyjscie do ludzi :) a moze to nie byla depresja?nie wiem ale czasem potrafilam siedziec caly dzien w domu i ryczec zamiast cieszyc sie mam najwiekszy skarb jaki mozna miec dziecko,ktore bylo chciane i wyczekiwane:-]no ale wkoncu przeszlo i sypiac tez zaczelam lepiej,tylko teraz zaluje ze nie szukalam pomocy,tylko meczylam sie sama.
Tak wiec jak ktos juz wczesniej pisal najlepiej udac sie do specjalisty i nie wstydzic sie powiedziec co Cie boli gdzies tam w glebi,pogody ducha zycze :-D
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

AvonGosia

Post #10 Ocena: 0

2010-11-02 15:51:12 (15 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

Jak moja koleżanka miała depresję (i się do tego nie przyznawała) to nachodziłam ją o każdej możliwej porze dnia. Wyganiała mnie, mówiła "znowu ty" itp, ale nie przejmowałam się. Brałam do niej czekoladki, śmieszne filmy, ciekawe książki, gadałam o głupotach, potem przyprowadzałam inne mje znajome, aby się poznały i tworzyłyśmy babskie dni. Po jakimś miesiącu, zaczęła czytać te książki, pozwalać mi włączać filmy, odpowiadała mi na żarty... Po pół roku czasu podziękowała mi, że jestem i że ją uratowałam ;D
Nigdy nie miałam depresji. Nie chciałabym tu grać za jakiąś bohaterke. Czasem jednak warto otworzyć się na ludzi. Postaraj się. Zaproś kogoś. Wypłakaj się.. Wyżal. Z depresją nie ma żartów.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,