MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bol glowy po prawej stronie

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krunschwitz

Post #1 Ocena: 0

2010-10-11 20:33:54 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

"Jakby zaproponowal przynajmniej amputacje, albo wystraszyl opowiadaniem, ze ma nadzieje znalezc cos przynajmniej smiertelnego, i na to konto zatrzymal w szpitalu na przynajmniej tydzien (nawet jakby sie okazalo, ze nie bylo podstaw), to wtedy pewnie zadowolilby co poniektorych....:-]"

"Bo tutaj zazwyczaj jest tak...mam kaszel..kurcze nie dali antybiotyku,w PL by dali..Boli mnie cos,no znowu nie dali antybiotyku konowaly jedne,w PL by dali....Dla mnie rozdawanie na prawo i lewo antybiotyku jest przesada,a potem jestesmy faszerowani nie potrzebnie...Troche zaufanie do tych "konowałów";-)"

Nadinterpretacja wypowiedzi innych osób to wasza specjalność.

Jak widać na powyższych dwóch przykładach ręce mogą opaść nie tylko po przeczytaniu wypowiedzi tutejszych konowałów.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2010-10-11 21:10:42 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-11 20:33:54, krunschwitz napisał(a):

Jak widać na powyższych dwóch przykładach ręce mogą opaść nie tylko po przeczytaniu wypowiedzi tutejszych konowałów.

Uuuuuuuuu, widze, ze poziom zadowolenia z zycia tak ogolnie, a juz napewno poziom zadowolenia przez mnie i paru innych osob z istniejacej opieki medycznej, jest niesatysfakcjonujaco zawyzony wedlug miary moderatora MW. Gdzie mozna sie zapisac na jakies warsztaty, zeby polepszyc umiejetnosci narzekania w zyciu, moze ktos wie?

Postaram sie popracowac nad zgorzknialoscia przed nastepna ocena, a w miedzyczasie moze bedzie mi odpuszczone kolejne przewinienie jak powiem, ze to swietnie, ze stan osoby, ktora byla zrodlem tego watku, jest dobry i zycze powrotu do pelnego zdowia jak najszybciej.
Ada

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2010-10-11 21:23:14 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2010-10-11 21:10:42, Adacymru napisał(a):
Uuuuuuuuu, widze, ze poziom zadowolenia z zycia tak ogolnie, a juz napewno poziom zadowolenia przez mnie i paru innych osob z istniejacej opieki medycznej, jest niesatysfakcjonujaco zawyzony wedlug miary moderatora MW. Gdzie mozna sie zapisac na jakies warsztaty, zeby polepszyc umiejetnosci narzekania w zyciu, moze ktos wie?

Postaram sie popracowac nad zgorzknialoscia przed nastepna ocena, a w miedzyczasie moze bedzie mi odpuszczone kolejne przewinienie jak powiem, ze to swietnie, ze stan osoby, ktora byla zrodlem tego watku, jest dobry i zycze powrotu do pelnego zdowia jak najszybciej.

Przede wszystkim proponuje popracować nad składnią zdania i gramatyką języka polskiego.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

gosian

Post #4 Ocena: 0

2010-10-11 21:23:36 (15 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ada masz 100% racji.

p.s ktos ma dzisiaj zły humor chyba;-)

Mimo wszytsko ZDRÓWKA dla wszystkich :-]
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-10-11 21:30:27 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-10-11 21:32:17 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2010-10-11 21:42:16 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-11 21:23:14, krunschwitz napisał(a):
Cytat:

2010-10-11 21:10:42, Adacymru napisał(a):

Przede wszystkim proponuje popracować nad składnią zdania i gramatyką języka polskiego.

Czyli nie dosyc, ze mam czelnosc byc pogodnie nastawiona do zycia, to popelnilam jeszcze dodatkowo kardynalny blad, ze zrobilam to malo stylistycznie....:-o

Wg mnie to jednak moja pogodna niegramatycznosc przebija o glowe zgledziala stylistycznosc.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,