MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dopalacze

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 6 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lipek1985leeds

Post #1 Ocena: 0

2010-10-03 14:58:07 (15 lat temu)

lipek1985leeds

Mężczyzna

Z nami od: 06-09-2010

witam
moim zdaniem powinni zalegalizowac miekki narkotyk tak jak to zrobili w innych krajach,zniknie przynajmniej szara strefa i beda pieniazki dla budzetu
dopalacze pokazaly jaka jest skala ludzi ktorzy pala jest ich wielu sa ta normalni ludzie jak rowniez i z pierwszych stron gazet
niech politycy zastanowia sie nad tym przypadkiem troszke glebiej niz zawsze

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-10-03 15:28:46 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-10-03 16:20:08 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #4 Ocena: 0

2010-10-03 16:28:16 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2010-10-03 12:56:27, __Bella__ napisał(a):
Ja powiem tak, dla mnie nie ma roznicy czy ktos kupil to scierwo w sklepie czy u handlarza, i tak ladujesz po tym w szpitalu i tak. Albo umierasz.

możesz już skończyć?

Cytat:

2010-10-03 12:56:27, __Bella__ napisał(a):
Powiem na swoim przykladzie, ja nigdy nie mialam stycznosci z narkotykami, ani dilerami.

więc skończ już i daj spokój.

Cytat:

2010-10-03 15:28:46, andzia1303 napisał(a):
A ja mowie NIE wszystkiemu ,dopalaczom ,trawce juz nie mowie o czyms mocniejszym
jestem niesamowitym wrogiem kazdego narkotyku ,taka osoba nie ma co szukac w moim okregu,to sa dla mnie ludzi slabi ,niepotrafiacy sie normalnie bawic ,cieszyc zyciem

uhuhu, mocne słowa, więc przyszłym znajomym zadajesz pytanie: ćpasz? a na odpowiedz twierdzącą odpowiadasz: to spadaj.?

brawo :)

Cytat:

2010-10-03 14:12:27, koniokrad napisał(a):
Cytat:

2010-10-03 13:58:29, sniper00 napisał(a):

Za leczenie ćpunów nie powinno się obciążać NFZ`u, sam zainteresowany winien płacić,albo jego rodzina... jego nałóg jego problem finansowy... a dragi zakazać i podwyższyć kary za handel, posiadanie i zażywanie...

A za leczenie raka płuc, kto powinien płacić, palacze? Zawał, miażdżyca, choroba wieńcowa itd to też choroby na własne życzenie. A jak się postrzelisz w trakcie czyszczenia broni to też sam masz płacić za leczenie bo jesteś pierdołą?

Bingo Koniokrad.

czytając to forum dochodzę do wniosku że przy niektórych tematach powinna być opcja wysłania tylko 1 odpowiedzi na użyszkodnika w cyklu dobowym, co prawdopodobnie wpłynełoby pozytywnie na jakość tego forum.

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-10-03 16:30:57 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jestem na NIE przeciw wszystkm narkotykom (wlaczajac w to marihuane ) ,przeciwko dopalaczom i zasmiecaniu swojego mozgu i ciala ,wliczam w to rowniez naduzywanie akoholu i palenie papierosow
Moje stanowsko jest bardzo klarowne i jednoznaczne

Zeby bylo tez jasne nie potepiam czlowieka i nie osadzam
bo nie mam takiego prawa (sama nie jestem swieta) ale nie podpisuje sie pod postepowaniem i dokonywanymi wyborami

ps.ogolnie nie potepiam nikogo ,wiele razy sie zastanowie zanim wydam jakas opinie na temat drugiego czlowieka ,jestem w stanie zrozumiec skad biora sie pewne rzeczy i dlaczego sa robione co nie znaczy ze mi sie to podoba i sie z tym zgadzam
Nie potrzebuje tego wszystkiego by czuc sie szczesliwa ,nie potrzebuje uciekac w wyimaginowany swiat (juz i tak zyje z glowa w chmurach ha ha )
Wiem tez ze kazdy jest na tyle dorosly ze sam odpowiada za dokonywane wybor i nie mozna nikogo uszczsliwiac na sile

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 03-10-2010 16:36 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2010-10-03 16:35:45 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Ty też mnie sniper nie zrozumiałeś....W pierwszym poście napisałem że jestem wrogiem narkotyków,ale mimo wszystko uważam że powinny być legalne.
Gdyby zalegalizować narkotyki i prostytucję to ciekawe z czego by mafia żyła,ile osób nie zostało by odstrzelonych co roku w tzw walce o wpływy.
Tego że ileś tam osób ćpa i ćpać będzie nie zmienisz.Wyżej wała nie podskoczysz....
Gdyby w Stanach nie było swojego czasu prohibicji nie było by Ala Capone.Pewnie pracowałby gdzieś fizycznie,albo kradł w sklepach...
Ciekawe czy ktoś by wogóle wszedł do wieśniackiego sklepu z dopalaczami za grubą kasę gdzie sprzedają gówno przez nikogo nie sprawdzane (tfu sprawdzają je ci co je kupują i wszyscy wiedzą jak to się czasem kończy) gdyby w pierwszym lepszym sklepie osoba pełnoletnia mogła kupić fajki,flachę i kreskę(taką z dużej firmy farmaceutycznej).
Póki dragi są nielegalne to będą sprzedawać jakieś gówniane specyfiki po których "faza" jest jak po dragach a tak na prawde to nawet producent do końca nie wie co tam w tej swojej komorze zwanej "fabryką" umieszał

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-10-03 16:40:28 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2010-10-03 16:49:19 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-10-03 16:40:28, sniper00 napisał(a):
No to producentów handlarzy dopalaczami skazywać za usiłowanie zabójstwa (a sam produkt traktować jako truciznę).
Czemu nie zalegalizować sklepu z materiałami promieniotwórczymi, oczywiście to tylko materiały kolekcjonerskie...nie do spożywania...
I tu już zaczynasz mądrze główkować...Te zasrane dopalacze to nic innego jak gówno wyprodukowane w szopie czy innej komorze bez jakiegokolwiek nadzoru.**** ich obchodzi czy po tym nie zejdziesz byle byś tylko dał zarobić.
Gdybym miał się naćpać (czego nie robię) to w sumie co za różnica czy kupię od jakiegoś brudasa w bramie fete z tłuczonym szkłem czy jakiś specyfik zmiksowany przez jakiegoś pojeba sprzedawany w sklepie z dopalaczami.
Zniszczyć może ich tylko uczciwa konkurencja....Np Polfa powinna dostać monopol i tyle.Firmę by wyciągnęło z tarapatów finansowych,wykfalifikowani farmaceuci dostali by pracę (legalną) a ilość narkomanów w Pl pewnie ani by nie wzrosła ani nie zmalała.Jedyne co by się zmieniło to kwota podatków która wpłynęła by do skarbu państwa a tzw. światek przestępczy dostałby niezły wpier.... jakby trzeba było do pracy iść jakiejś.Tyle

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2010-10-03 16:53:32 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
uhuhu, mocne słowa, więc przyszłym znajomym zadajesz pytanie: ćpasz? a na odpowiedz twierdzącą odpowiadasz: to spadaj.?

Nie widze problemu, w przeciwienstwie do ciebie.

Jak towarzystwo mi nie odpowiada, albo nie odpowiadaja zchowania towarzystwa,, to bez probu pokazalabym drzwi i pozegnala.

Mojego meza kiedys kiedys dalszy znajomy poprosil o podwiezienie bo jego samochod byl w warsztacie. Po drodze powiedzial, ze ta wazna sprawa, to byl zakup "dodatkow" na planowana impreze, oh oczywiscie nie zeby on byl nalogowym uzytkwnkiem etc etc etc. Moj maz wysadzil go w tym momencie w szczerym polu, a u nas jest ich troche, i wrocil do domu. Nie mielismy do tej pory kontaktu od tego osobnika (chociaz slyszelismy, ze przezyl "spacer" do domu).

Jak sie chce to zrobienie dystansu od takich "znajomych" nie jest problemem.

Inaczej podeszlabym do osoby, ktora chcialaby zmienic swoje nalogi, a inaczej do aktywnego zwolennika.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-10-03 17:06:30 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,