2010-10-03 12:17:58, forumuser napisał(a):
a bufetowa jest pochodzenia jakiego?
Ojciec Zyd z UB ,matka wahabitka z Arabii Saudyjskiej..
Str 3 z 11 |
|
---|---|
LekarzDrzew | Post #1 Ocena: 0 2010-10-03 12:36:15 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: 2010-10-03 12:17:58, forumuser napisał(a): a bufetowa jest pochodzenia jakiego? Ojciec Zyd z UB ,matka wahabitka z Arabii Saudyjskiej.. |
znowu-ciupek | Post #2 Ocena: 0 2010-10-03 12:45:40 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Jako zagorzały przeciwnik narkotyków (zdarza mi się zapalić zioło,ale to jedyny drag jakiego chciałem spróbować) jestem za całkowitą legalizacją....
Zalegalizować,kontrolować (tylko licencjonowane przedsiębiorstwa mogą produkować i sprzedawać),opodatkować(jak te miliony zamiast w ręce mafii pójdą do skarbu państwa to będzie i na walkę z uzależnieniem). Ci co mają ćpać będą to robić bez względu na to czy to legalne czy nie...Jeśli już mają to robić to chyba lepiej żeby w pierwszy-lepszym sklepie z alkocholem można było kupić kreskę czystej fety niż pokątnie kupowana z h***j wie czym w środku (tłuczone szkło z jarzeniówek i ciul wie co jeszcze) Te całe dopalacze są wymyślane na prędce i daję głowę że nikomu nie przychodzi do glowy żeby to przetestować,trzymać się jakichś receptur i czystości produkcji... Dałbym wszystko żeby moje dzieciaki NIGDY nie spróbowały żadnego z tych gówien,ale nie jestem i nie będe w stanie ich kontrolować 24 godziny na dobę(zwłaszcza jak zaczną wychodzić same z domu na imprezy).Dałbym wtedy wiele żeby jak im przyjdzie do głowy popier****ny pomysł naćpać się(bo wszyscy na imprezie na czymś chodzą)żeby miały wtedy dostępne coś co po raz było przez kogoś zbadane(to że kumpel się tym porobił i chodzi się nie liczy) i w razie czego jak by się nie daj ..... coś stało żeby lekarz w szpitalu wiedział co robić. W skandynawii do dzisiaj jest prohibicja....Jak kupujesz w sklepie (specjalnym vinmonoploet w No czy System bollaget w SE)ze 2-3 butelki wódki naraz to wzbudzasz nie lada sensację.My tłumaczyliśmy że jesteśmy z Polski i pijemy dużo,żeby uniknąć niepotrzebnej gadki że taka ilość jest niebezpieczna. Nie znaczy to jednak że Norwegowie czy Szwedzi nie piją...Piją jak świnie.Wystarczy wyjść na ulicę w nocy i popatrzeć...W przedziale wiekowym 16-60lat ciężko jest namierzyć kogoś trzezwego. Produkują tyle bimbru że chyba w całej Polsce się tyle nie produkuje przy czym polski bimber jest bimbrem a tym produkowanym w No u ruskich szyby na lotniskach myją a samochód na bank na tym pojedzie.Spróbowałem tego raz i nie wiem czy rozpuszczalnik nie byłby lepszy w smaku... To samo jest z dragami...gdyby sklepy były zawalone "bezpiecznymi" dragami nikt by się niełaszczył gównem kręconym przez niedouczonego patałacha w jakiejś norze.To tyle na ten temat |
Post #3 Ocena: 0 2010-10-03 12:56:27 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
koniokrad | Post #4 Ocena: 0 2010-10-03 13:05:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-04-2010 Skąd: St Albans |
Cytat: 2010-10-03 12:56:27, __Bella__ napisał(a): Ja powiem tak, dla mnie nie ma roznicy czy ktos kupil to scierwo w sklepie czy u handlarza, i tak ladujesz po tym w szpitalu i tak. Albo umierasz. identycznie jak z alkoholem tyle, że przez alkohol umiera duuuużo więcej ludzi... |
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2010-10-03 13:09:07 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-10-03 12:56:27, __Bella__ napisał(a): Ja powiem tak, dla mnie nie ma roznicy czy ktos kupil to scierwo w sklepie czy u handlarza, i tak ladujesz po tym w szpitalu i tak. Albo umierasz. Powiem na swoim przykladzie, ja nigdy nie mialam stycznosci z narkotykami, ani dilerami.A wiem ze jakby taki sklep byl u mnie za rogiem to pewnie bym sobie poszla i kupila na sprobowanie. A tak nie widzialam nie kupowalam, nie myslalam, wolalam piwo ![]() ![]() |
|
|
LekarzDrzew | Post #6 Ocena: 0 2010-10-03 13:09:35 (15 lat temu) |
Cytat: jestem za całkowitą legalizacją.... Dałbym wszystko żeby moje dzieciaki NIGDY nie spróbowały żadnego z tych gówien,ale nie jestem i nie będe w stanie ich kontrolować 24 godziny na dobę(zwłaszcza jak zaczną wychodzić same z domu na imprezy).Dałbym wtedy wiele żeby jak im przyjdzie do głowy popier****ny pomysł naćpać się(bo wszyscy na imprezie na czymś chodzą)żeby miały wtedy dostępne coś co po raz było przez kogoś zbadane Argument w tego typu dyskusjach powszechny jak ten o alkoholu. Jak Twoje dziecko bedzie mialo 18 to jestes za tym by przy porannych zakupach kupilo sobie cracka oficjalnie przebadanego przez panstwo,czerpiace z tego typu sprzedazy dochody?Po trzech miesiacach swojego dziecka mozesz nie poznac.. |
znowu-ciupek | Post #7 Ocena: 0 2010-10-03 13:14:01 (15 lat temu) |
A ty wolałbyś żeby Twoje dziecko kupiło butelkę dobrej wódki czy jakiegoś bimbru lanego z kanistra po ropie?
Nie masz pewności że twoje dziecko nie będzie nigdy piło na umór albo ćpało...Nikt nie za przyszłości. Ja przestałem być punkiem jak chłopaki zaczęli kirać klej,innych dragów w tamtych czasach nie było a pózniej miałem to szczęście że miałem już rodzinę i na kogo zapier****ć.Wtedy zaczęła się pojawiać feta na ulicach a ja na szczęście nie mogłem sobie pozwolić na takie używki (nawet na wódkę nie było mnie stać).Teraz jestem za stary i za cwany.A zioło zapaliłem tu w UK.Lubię je palic i dlatego robię to od wielkiego święta bo moim znajomkom niezle już berety poryło... [ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 03-10-2010 13:19 ] |
LekarzDrzew | Post #8 Ocena: 0 2010-10-03 13:16:04 (15 lat temu) |
Nie wiem czy wiesz ale to co sklepy sprzedaja nie jest krecone w stodolach tylko w profesjonalnych laboratoriach chemicznych glownie w Nowej Zelandii na kazde zabanowanie jakiejs substancji odpowiadaja blyskawicznie jej genetyczna modyfikacja..Fajne stodoly... |
jedrek | Post #9 Ocena: 0 2010-10-03 13:18:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 Skąd: London |
Od wczoraj te dopalacze sprzedaja? Ot wybory pewnie jakies ida. Kiedys byla aborcja, teraz dopalacze. Temat zastepczy jak kazdy inny.
|
Post #10 Ocena: 0 2010-10-03 13:20:21 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|