MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mleko dla niemowlaka - zmiana na inne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

skrzat5

Post #1 Ocena: 0

2010-07-30 09:40:46 (15 lat temu)

skrzat5

Kobieta

Z nami od: 19-09-2009

Deserki te są w tesco, sainsbury's, morrisons, boots, wilkinsons i mnie w mieście tak, że mąż powinien gdzieś znaleźć. Wypróbuj może też gripe water ona jest od pierwszego miesiąca życia, ja uważam że jest bardzo dobra.Mój synek 9 miesięcy jak zje ryż z sosem i pulpetami to kupka jest bez problemu daje mu tą wodę przed każdym jedzeniem.Woda ta może być otwarta tylko 2 tygodnie od rozpoczęcia butelki.Kosztuje ok £1.97
Obrazek
To, co przychodzi nam zbyt łatwo, nisko cenimy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-07-30 10:17:13 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Poczwareczka

Post #3 Ocena: 0

2010-07-30 10:27:50 (15 lat temu)

Poczwareczka

Kobieta

Z nami od: 10-06-2010

Moja Nicolka juz od 2 miesiecy je warzywa,owoce i ostatnio wprowadzilam miesko i dlatego pediatra podejrzewala ze mala ma uczulenie na marchew bo ona moze powodowac takie problemy z brzuszkiem ale czy z marchewka czy bez to jest tak samo.Zobaczymy jak bedzie po wprowadzeniu Aptamila 3 i sliwek:)

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #4 Ocena: +1

2010-09-24 18:12:05 (15 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Z nami od: 01-07-2010

hej, mam pytanie do bardziej doswiadczonych mam. podaje mojej 7 tygodniowej dzidzi aptamil 1, ale mam wrazenie, ze je za czesto. w ciagu dnia musze jej robic butle ( w tym momencie 120) co 2 godz, rzadko wytrzyma dluzej. w nocy jest ok, budzi sie tylko raz, pozniej nad ranem okolo 6-7. mam ochote podac jej aptamil 2, ten dla glodnych dzieci, ale troche sie boje. nie chce zeby spowodowac problemow z trawieniem albo kolek. chodzi mi o to, czy dziecko 7 tygodniowe, ktore je co 2-2,5 godz maksymalnie mozna sklasyfikowac jako 'glodne dziecko' czy jeszcze nie. niby dziecko karmione butelka w jej wieku powinno jesc co 4 godz, ona jest glodna duuuuzo wczesniej...czy ktoras z was jest na mleku dla glodnych dzieci? czy to rzeczywiscie dziala i dziecko je rzadziej?

Do góry stronyOffline

KasiaW82

Post #5 Ocena: 0

2010-09-24 20:15:32 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

moj synek zawsze jadl czesciej co 2-3 godziny nie wazne czy karmilam piersia czy butelko,jadl tak do 3 miesiaca pozniej sie unormowalo i nie zmienialam comfort na hungry bo mi odradzila to hv,natomiast mojej kolezanki maly tez tak jadal jak moje i Twoje to jej hv kazala zmienic na hungry,najciekawsze jest to ze mamy ta sama hv:-otak wiec chyba najlepiej bedzie jak zrobisz tak jak ci podpowiada Twoj instynkt;-)
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

allice24

Post #6 Ocena: 0

2010-09-24 20:29:59 (15 lat temu)

allice24

Kobieta

Z nami od: 28-03-2009

Witam! To wszystko zależy z jaką wodą rozrabiasz to mleko, ja wcześniej przygotowywałam dla mojej córci z wodą mineralną evian to miała twarde kupki, od kiedy przeszłam na zwykłą wodę przegotowaną to ma luzniejszą kupkę.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-09-24 20:47:39 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #8 Ocena: 0

2010-09-24 20:51:56 (15 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Cytat:

2010-09-24 20:15:32, KasiaW82 napisał(a):
moj synek zawsze jadl czesciej co 2-3 godziny nie wazne czy karmilam piersia czy butelko,jadl tak do 3 miesiaca pozniej sie unormowalo i nie zmienialam comfort na hungry bo mi odradzila to hv,natomiast mojej kolezanki maly tez tak jadal jak moje i Twoje to jej hv kazala zmienic na hungry,najciekawsze jest to ze mamy ta sama hv:-otak wiec chyba najlepiej bedzie jak zrobisz tak jak ci podpowiada Twoj instynkt;-)

hahahahah niezle:):):):) czyli dalej nic nie wiem. boje sie jej zmienic to mleko tak jak pisalam - zeby przypadkiem nie miala problemow z trawieniem, nie dostala kolek i nie chce jej bez potrzeby tuczyc. a rady hv....hm....
a jak to wygladalo u twojej znajomej? przeszla na to mleko? poprawilo sie troszke?

Do góry stronyOffline

doti24

Post #9 Ocena: 0

2010-09-24 20:58:54 (15 lat temu)

doti24

Kobieta

Z nami od: 16-06-2009

Cytat:

2010-09-24 18:12:05, doriska1234 napisał(a):
hej, mam pytanie do bardziej doswiadczonych mam. podaje mojej 7 tygodniowej dzidzi aptamil 1, ale mam wrazenie, ze je za czesto. w ciagu dnia musze jej robic butle ( w tym momencie 120) co 2 godz, rzadko wytrzyma dluzej. w nocy jest ok, budzi sie tylko raz, pozniej nad ranem okolo 6-7. mam ochote podac jej aptamil 2, ten dla glodnych dzieci, ale troche sie boje. nie chce zeby spowodowac problemow z trawieniem albo kolek. chodzi mi o to, czy dziecko 7 tygodniowe, ktore je co 2-2,5 godz maksymalnie mozna sklasyfikowac jako 'glodne dziecko' czy jeszcze nie. niby dziecko karmione butelka w jej wieku powinno jesc co 4 godz, ona jest glodna duuuuzo wczesniej...czy ktoras z was jest na mleku dla glodnych dzieci? czy to rzeczywiscie dziala i dziecko je rzadziej?

doriska moja córcia też ma 7 tygodni i je dokładnie jak Twoja co 2- 2,5 godz.120ml czasem 90. Również jej podaje aptamil 1. Nie myślałam na zmianie mleka dla głodomorków, bo według mnie to jest prawidłowo. 4 godz. przerwy między posiłkami to tylko teoria, wiele z mam widzi po swoich szkrabach że karmić trzeba częściej.Ja na Twoim miejscu bym się nie przejmowała, a z czasem jej się to unormuje.
D.J.D.A.D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

doriska1234

Post #10 Ocena: 0

2010-09-24 21:11:42 (15 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Cytat:

2010-09-24 20:58:54, doti24 napisał(a):
doriska moja córcia też ma 7 tygodni i je dokładnie jak Twoja co 2- 2,5 godz.120ml czasem 90. Również jej podaje aptamil 1. Nie myślałam na zmianie mleka dla głodomorków, bo według mnie to jest prawidłowo. 4 godz. przerwy między posiłkami to tylko teoria, wiele z mam widzi po swoich szkrabach że karmić trzeba częściej.Ja na Twoim miejscu bym się nie przejmowała, a z czasem jej się to unormuje.

dzieki doti. moja nina urodzila sie spora - 4230 - wiec tak myslalam, ze moze potrzebowac wiecej, ale gdzies przeczytalam, ze nie wolno butla karmic czesciej niz pisza na opakowaniu - a na aptamilu jest napisane, ze w wieku 7 tyg karmien powinno byc 5. my jestesmy duzo do przodu. z drugiej jednak strony - niewiele ulewa, nie zwraca, kupka raz dziennie - czyli wyglada na to, ze prawidlowo. oj, gubie sie w tym wszystkim..... a jak twoja przybiera na wadze? pytam, bo sa dokladnie w tym samym wieku i na tym samym mleczku, wiec bede miala porownanie.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,