MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie do mam

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 7 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gosian

Post #1 Ocena: 0

2010-07-28 22:35:00 (15 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2010-07-28 22:14:25, BasienkaG napisał(a):
Bo ja nie wiem po co tyle stron gadania o tym tak trudno zrozumiec ze nieraz nie ma pokarmu i tyle!!! ito co ty pisze ze zle przystawianie dziecka ipt to kazda z nas pewnie robila na litosc boska Polakami jestemy i kada ma chyba w pojone karmienie piersia wiec kazda boli jak nie moze wiec moze juz skonczmy bo nie ma sensu to rozmowa :-] pozdrawiam te karmiace piersia i te butelkowe mamusie

Wypowiedzialam sie na ten temat moze z dwa razy ,a ty robisz z tego jakies wielkie haloo.....Jak dla mnie jest to śmieszne;-):-]

Wracając do tematu...Bardzo często się zdarza tak,że mamy mylą ulewanie z wymiotami...Jeżeli maluszek przybiera na wadze dobrze,jest wesoły, i w kupie nie ma ani śluzu ani krwi,to moze wystarczy tylko ,podczas i po jedzeniu dobrze odbic?? A zreszta moze poczekajmy az wypowie sie sama autorka postu,bo moze jest juz lepiej i znalazła przyczyne.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-07-28 22:37:17 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-07-28 22:50:19 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #4 Ocena: 0

2010-07-29 07:21:38 (15 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Drogie Panie....prosze bez komentarzy obrazajacych inne mamy,w przeciwnym wypadku temat zostanie zamkniety
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

KasiaW82

Post #5 Ocena: 0

2010-07-29 09:39:16 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

tak kochana napewno masz racje,warto czasem poczytac fora i rady innych mam,ale jak widzisz ze kobietka prosi o rade,a tu zrobil sie problem z karmienia czy piersia czy butelka:)ja to pewnie zaraz zostane wyrodna matka bo przestalam malego karmic po dwuch miesiacach bo zle sie z tym czulam a pokarmu mialam jak dla wojska he he,dodam ze przed porodem zazekalam sie ze bede karmic rok,tylko ze nie wiedzialam ze to tak ciezko,moj synus jadl co godzine-1,5,nie dawalm rady,i tez czytalam o tym na forach i mialam metlik wglowie,dlatego uwazam ze warto poczytac ale kazda matka czuje co jest dla jej dziecka najlepsze,pozdrawiam wszystkie mamy:-P
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2010-07-29 10:24:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-08-02 21:09:15 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-08-02 21:32:25 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #9 Ocena: 0

2010-08-02 22:14:17 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

co do niewyrastania z jedzenia to bym sie klucila:)moj tez zarlok byl niesamowity a odkad skonczyl poltora roku to zmusic go do jedzenia to ejst cud.byly czasy ze przez 3 dni nic nie jadl procz suchej bulki ale zyje ma sie dobrze,nie choruje wiec nie swiruje i nie wpycham byle czego zeby cokolwiek zjadl.
co do mleka bronka to jak tak mialam z mlodym jak juz wczesniej pisalam.
maz dbal o to bardzo zebym duzo nabialu miala bo karmie to wyciaga i przedobrzylam i przestal wymiotowac jak odstawilam produkty mleczne,ale jak odstawisz to pamietaj o regularnym braniu witamin i wapnia bo ja zbagatelizowalam to i doprowadzilam sie do takiego stanu ze ledwo z lozka wstawalam tak nie kosci bolaly.
a zaobserwowalas u neigo jakies inne objawy moze?
plamki na twarzy,wysypka,czerwone policzki,powieki,powiekszone wezly chlonne?

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-08-02 22:20:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie