MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie do mam

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 3 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

meryczery

Post #1 Ocena: 0

2010-07-28 11:06:11 (15 lat temu)

meryczery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2010

Ragazza zgadzam sie z Tobą;)) Trzeba dzialac szybko!! Mojej kuzynki dziecko od tych wymiotów to czasemaż sie dusiło. Szok

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

misiaczek822

Post #2 Ocena: 0

2010-07-28 11:15:37 (15 lat temu)

misiaczek822

Kobieta

Z nami od: 24-02-2010

ja mam trochę inny problem otóż tez karmie piersią mam 4 tyg. chłopca ale podczas karmienia w pewnym momencie moje dziecko zaczyna płakać, prężyć sie jakby chciał zrobić kupke, denerwuje sie i nerwowo chwyta piers...
czy to normalne??? czy mam iść do gp.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #3 Ocena: 0

2010-07-28 11:19:27 (15 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Misiaczek moja mala robila tak jak twoja plus do tego jeszcze tak szybko krecila nerwowo glowka z otwarta buzia,albo lapala piers i tak nia tarmosila na boki polozna to zobaczyla i scisnela mi sutek, a tam ani kropelki i powiedziala ze mala jest glodna, denerwuje sie, bo nie ma mleczka. Wiec pierwsze co to zobacz czy masz mleko.

Do góry stronyOffline

meryczery

Post #4 Ocena: 0

2010-07-28 11:25:22 (15 lat temu)

meryczery

Kobieta

dziewczyny a ja sie pdepne troche z innej beczki moze któras doradzi. Moja mała na czerwone całe plecki i schodzi jej skórka z plecków.tosuje oilatum soft i nic. Nie oliwkuje jej juz trzeci dzień i też zero poprawy. Co to może być???
i czy któras z Was stosowała bromergon na zatrzymanie laktacji? ja mam po nim nudności (rano) czy to normalne??

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #5 Ocena: 0

2010-07-28 11:39:58 (15 lat temu)

ragazza

Kobieta

Ja slyszalam, zepo bromergonie to rozne rzeczy moga sie dziac i mdlosci sa tez wsrod tych rzeczy :-) A nie lepiej naturalnie odstawic? Slyszalam, ze herbatka szalwiowa pomaga na wstrzymanie laktacji, ale w sumie nie wiem, bo mi sama zaniknela. :-( A co pleckow to nie mam pojecia co to moze byc, moze uczulenie na cos?

Do góry stronyOffline

meryczery

Post #6 Ocena: 0

2010-07-28 11:51:01 (15 lat temu)

meryczery

Kobieta

piore juz jej ciuszki w dzieciecym i tez nic ehhh. ja mam bardzo duzo pokarmu wiec naturalnie to mogłoby to potrwac, a moja mała juz sie za cwana zrobila, jesli chodzi o cycek:)A już sie wystraszyłam że w ciąży jestem znów bo te mdłosci mam

Do góry stronyOffline

misiaczek822

Post #7 Ocena: 0

2010-07-28 13:37:44 (15 lat temu)

misiaczek822

Kobieta

Z nami od: 24-02-2010

Cytat:

2010-07-28 11:19:27, ragazza napisał(a):
Misiaczek moja mala robila tak jak twoja plus do tego jeszcze tak szybko krecila nerwowo glowka z otwarta buzia,albo lapala piers i tak nia tarmosila na boki polozna to zobaczyla i scisnela mi sutek, a tam ani kropelki i powiedziala ze mala jest glodna, denerwuje sie, bo nie ma mleczka. Wiec pierwsze co to zobacz czy masz mleko.

hmmm... na pokarm nie narzekam bo moj maluch nie wyjada wszstkiego i musze odciadac nadmiar... wiec nie wiem...
a co do krecenia glowka itp. to ma takie same objawy jak twoje malenstwo

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-07-28 14:23:55 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #9 Ocena: 0

2010-07-28 14:44:22 (15 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Cytat:

2010-07-28 14:23:55, BasienkaG napisał(a):
Moj tez marudzil jak jadl a to plakal a to sie preyzl ale to trwalo moze miesiac potem juz ok ..
Co do chudego mleka wiecie o co mi chodzi to takie mleczko ktorym sie dzidzius nie najada wiec jest takie wiec nie bierzcie tak dolsownie chude tylko takie ktoro nie wytsarcza dziecku no/:)
pokarmem mamy dzidzius sie zawsze najje.moze go byc mniej ewentualnie,albo dziecko zle chwyta piers i wtedy nie sciaga dobrze.
jest setki powodow i trzeba znalesc wlasciwy a nie twierdzic ze dzidzius sie nie najada bo mleko za chude,mleko mamy jest najbardziej wartosciowe i najlepsze dla takiego maluszka

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #10 Ocena: 0

2010-07-28 15:03:54 (15 lat temu)

ragazza

Kobieta

Anetka nie wmawiaj nikomu, ze pokarmem mamy dzidzius sie zawsze naje! Moja sie nawet butelka nie najada, a co dopiero gdybym ja dalej piersia karmila! GP mi kazala ja dokarmiac bo mala strasznie malo przybierala na wadze, i byla strasznie nerwowa, ciagle niespokojna i placzliwa, bo byla wiecznie glodna na piersi. A jak sie w koncu najadla butelka to calkiem inne dziecko i w koncu wazy proporcjonalnie do swojej dlugosci. Ja mimo, ze mala karmilam na zadanie od urodzenia to piersi mialam ciagle puste, ani kropelki nie bylo po kilku pociagnieciach malej. Wiec nie umoralniaj nikogo, bo kazda mama chce dla swojego dziecka jak najlepiej.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,