MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czerwienienie sie:)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Honorata1

Post #1 Ocena: 0

2010-06-25 16:19:08 (15 lat temu)

Honorata1

Kobieta

Z nami od: 24-06-2010

Cytat:

2010-06-24 23:19:58, izabela1967 napisał(a):
Czyli leków ogólnych nie stosowałaś(myślę np.o beta-blokerach)? Może warto spróbować jeśli aż tak Ci to przeszkadza-chyba że uczysz się z tym żyć.
Powodzenia.
Nie ogolnych nie ,tak jak pisalam skonczylo sie tylko na kremach nie ucze sie z tym zyc i nie wyobrazam sobie dalej z tym zyc ale chyba zostaje mi tylko pogodzic sie z tym ze tak juz bedzie,a jest to bardzo uciazliwe bynajmniej dla mnie dzieki za rady...pzdr

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Honorata1

Post #2 Ocena: 0

2010-06-25 16:23:23 (15 lat temu)

Honorata1

Kobieta

Cytat:

2010-06-24 23:25:43, clowni napisał(a):
Cytat:

2010-06-24 23:19:58, izabela1967 napisał(a):
Czyli leków ogólnych nie stosowałaś(myślę np.o beta-blokerach)? Może warto spróbować jeśli aż tak Ci to przeszkadza-chyba że uczysz się z tym żyć.
Powodzenia.

Leku na to nie ma, wszystko jest uwarunkowane psychicznie. Musisz myslec, ze zawsze jest wszystko w porzadku, nie jestes niczym umazana. To jest przypadlosc ludzi, ktorzy za bardzo interesuja sie swoim wygladem. Kiedys czytalem na ten temat.

Mysl zawsze o czym innym, spusc wzrok na ziemie i bedzie OK. Sztuka jest nad tym zapanowac, a jak faceci sie ogladaja, to znaczy, ze jestes super laska i tak trzymaj.
Tak staram sie myslec ze jest zawsze wszystko w porzadku ale to nie jest takie latwe jak sie mowi,nieraz niechce a to samo odrazu ze mnie wychodzi mimo ze sobie wmawiam ze bedzie dobrze,akuratt wyglad tu niem znaczenia w moim przypadku nie mysle o tym...pzdr

Do góry stronyOffline

Honorata1

Post #3 Ocena: 0

2010-06-25 16:27:13 (15 lat temu)

Honorata1

Kobieta

Cytat:

2010-06-24 17:28:26, MagicSunny napisał(a):
Cholera... czasem zazdroscilam kolezankom - bo wlasnie faceci mowili "jakie to urocze" :-].
Mi sie niestety ;-( nie zdarzalo - ponoc dlatego, ze jestem pyskata, a to juz nie urocze :-].
Niema czego zazdroscic ja wlasnie zawsze zazdroscilam kolezankom ze one sie nie czerwienia a ja tak, idac gdzies do jakiegos pubu ktos sie popatrzyl a ja juz odrazu czerwona szok,moze jedni faceci uwazaj ze to urocze ale sa i tacy ktorzy sie z tego smieja.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-06-25 18:02:16 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

smieją ... śmieją się co najwyżej nie faceci tylko chłopcy, widać jeszcze na utorbieniu mają meszek.

chyba że jest to żart, uczypliwy ale przyjazny wtedy nie ma co się przejmować, po prostu też im się podoba tylko tak żartobliwie to okazują.

ja też czasami Beacie "dokuczam" i żartuje z pewnych rzeczy choć to uwielbiam u niej :)
na prawdę daj sobie spokój.

Tobie nie pękają żyłki i nie masz krwiaków, więc pakowanie w siebie Vit K jest bezpodstawne.
Po prostu rozszerzają ci się naczynia włosowate.

Co do witamin, Vit C to sie utleni albo ją wysikasz ale z innymi witaminami to trzeba uważać, lepiej polubić świeże owoce kivi, bombarduje nimi Beate w momencie gdy widzę ze ma objaw osłabienia organizmu (każde delikatne np wyziębienie powoduje u niej objaw anemi i wywala jej zimno i kilka innych objawów), już po kilku owocach i 2 dniach, momentalnie wszystko wraca do normy, to działa na wzmocnienie organizmu i naturalne bombki witamin i soli mineralnych.
wykapowalem to u niej kilka lat temu i zmusiłem do polubienia tych owoców bo się ich brzydziła teraz sama kupuje :D
ale to już Inna bajka o naturalnych vitaminach.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Honorata1

Post #5 Ocena: 0

2010-06-25 18:23:29 (15 lat temu)

Honorata1

Kobieta

Cytat:

2010-06-25 18:02:16, krakn napisał(a):
smieją ... śmieją się co najwyżej nie faceci tylko chłopcy, widać jeszcze na utorbieniu mają meszek.

chyba że jest to żart, uczypliwy ale przyjazny wtedy nie ma co się przejmować, po prostu też im się podoba tylko tak żartobliwie to okazują.

ja też czasami Beacie "dokuczam" i żartuje z pewnych rzeczy choć to uwielbiam u niej :)
na prawdę daj sobie spokój.

Tobie nie pękają żyłki i nie masz krwiaków, więc pakowanie w siebie Vit K jest bezpodstawne.
Po prostu rozszerzają ci się naczynia włosowate.

Co do witamin, Vit C to sie utleni albo ją wysikasz ale z innymi witaminami to trzeba uważać, lepiej polubić świeże owoce kivi, bombarduje nimi Beate w momencie gdy widzę ze ma objaw osłabienia organizmu (każde delikatne np wyziębienie powoduje u niej objaw anemi i wywala jej zimno i kilka innych objawów), już po kilku owocach i 2 dniach, momentalnie wszystko wraca do normy, to działa na wzmocnienie organizmu i naturalne bombki witamin i soli mineralnych.
wykapowalem to u niej kilka lat temu i zmusiłem do polubienia tych owoców bo się ich brzydziła teraz sama kupuje :D
ale to już Inna bajka o naturalnych vitaminach.
Dzieki KRAKN;-) za pocieszenie i rady...pzdr

Do góry stronyOffline

KOLESIA

Post #6 Ocena: 0

2010-07-21 14:55:03 (15 lat temu)

KOLESIA

Kobieta

Z nami od: 21-07-2010

Nie mam pojecia,jak sobie poradzic z tym problemem.Jak bylam dziewczynka,tlumaczono mi,ze to minie z wiekiem.Jestem juz blisko czterdziestki i wciaz sie czerwienie z byle powodu.To chyba nie jest w ogole uleczaleczalne.Trzymaj sie.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2010-07-21 15:32:58 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

młoda jesteś słuchaj mamy, dorośniesz to ci przejdzie z wiekiem byle wieko było szczelne :)))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Anastazjaa

Post #8 Ocena: 0

2010-08-22 09:43:19 (15 lat temu)

Anastazjaa

Kobieta

Z nami od: 06-08-2010

O temaat akurat dla mojej siostry;-)gdyz ona ma ten sam problem wystarczy ze nieraz ja cos z nia zazartuje a ona robi sie juz czerwona,ja z kolei nie mam tego problemu na cale szczecie:-Dszkoda mi jej bo ona bardzo sie stara nie czerwienic ale mowi ze to samo z niej wylazi ,piszecie ze do twarzy kobiecie w rumiencach ale nie kazdemu wydaje sie to eleganckie bo nie ktorzy sie poprostu z tego czysto i perfidnie smieja....

Do góry stronyOffline

mat8621

Post #9 Ocena: 0

2015-02-05 16:40:22 (10 lat temu)

mat8621

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2013

Czytajac to wszystko co powyzej napisane, mysle doslownie tak jakbym pisal o sobie, mam identyczne problemy i objawy. Czy Ty autorko tego tematu poradzilas sobie z tym problemem. Ktos kto mial/ ma ten problem prosze o wypowiedzenie sie tutaj, jak walczy/ walczyl z tym

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #10 Ocena: 0

2015-02-05 16:44:38 (10 lat temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Mi to przeszlo jak zaczelam byc bardziej pewna siebie, nauczylam sie byc asertywna, tudziez bezczelna w ramach potrzeby... ;-)

Swoja droga, u 25-latki nie jest to urocze...

[ Ostatnio edytowany przez: violettaphotography 05-02-2015 16:46 ]

#Violujemy

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,