MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Lunatykowanie - mówienie przez sen

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nektarek

Post #1 Ocena: 0

2010-05-28 21:45:15 (15 lat temu)

Nektarek

Mężczyzna

Z nami od: 28-02-2010

Witam

Mam bardzo poważny problem otóż czasami lunatykuję już się raz przekonałem spałem w moim pokoju drugi pokój jest naprzeciw mojego wystarczy przejść przez kilka metrowy korytarz otworzyć drzwi i jest się w drugim pokoju a więc śpię w swoim pokoju smacznie :-] i rano się budzę i jestem w drugim pokoju :-o:-o:-o:-o jeszcze jest podczas snu takie coś że potrafię się drzeć przez sen biorę magnez ale on nic nie pomaga jedyne co daje to tylko dobry smak :-? doradzicie mi coś ??

Pozdrawiam :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

izabela1967

Post #2 Ocena: 0

2010-05-28 22:07:13 (15 lat temu)

izabela1967

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

To może ten drugi pokój zamknij na klucz a klucz wrzuć do studni:-).A drzeć to możesz się w swoim pokoju-byle było warto:-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-05-28 22:21:41 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

dobre wytłumaczenie gdy cie nakryje kobieta w łóżku z sublokatorką :))))))))))))))

a na poważnie to poważny problem, to pojawia się z znikąd i czasami odchodzi samo, a czasami wymaga leczenia, ale zawsze powinieneś być pod nadzorem bo może być niebezpiecznie.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Nektarek

Post #4 Ocena: 0

2010-05-29 09:50:59 (15 lat temu)

Nektarek

Mężczyzna

Z nami od: 28-02-2010

Cytat:

2010-05-28 22:21:41, krakn napisał(a):
dobre wytłumaczenie gdy cie nakryje kobieta w łóżku z sublokatorką :))))))))))))))

a na poważnie to poważny problem, to pojawia się z znikąd i czasami odchodzi samo, a czasami wymaga leczenia, ale zawsze powinieneś być pod nadzorem bo może być niebezpiecznie.

Chyba mi nic nie grozi bo śpię na piętrze a kiedyś też spałem przy otwartym oknie fakt faktem schody są trochę strome miał ktoś kiedyś takie problemy jak ja ?? I jak je rozwiązał a co do lokatorki to mi nic nie grozi bo mamy podzielony budynek na 3 mini domki a na dolę mam zamurowane drzwi do sąsiadki domu :-]

Do góry stronyOffline

rodriguez_chich

Post #5 Ocena: 0

2010-06-07 13:01:44 (15 lat temu)

rodriguez_chichi

Mężczyzna

Z nami od: 06-06-2010

Kiedyś raz mi sie zdarzyło 'lumatykowanie', ale to po ostrej popijawie, hehe :)

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #6 Ocena: 0

2010-06-07 14:19:12 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Z opowiadań moich rodziców wiem, że w okresie dojrzewania miałam to samo. Na szczęście samo przeszło, ale chwilami nie było zabawnie. Dziś podobne problemy zaczynam obserwować u starszej córki. Narazie nie są zbytnio nasilone, więc czekam na rozwój wypadków.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

kroliczek432

Post #7 Ocena: 0

2013-06-04 07:01:30 (12 lat temu)

kroliczek432

Mężczyzna

Z nami od: 05-07-2009

Mam ten sam problem z siedmioletnim synem.
Coraz czesciej slysze w swojej sypialni, ze cos mowi, kiedy ide sprawdzic, spotykam go po drodze, kilka razy mnie tak wystraszyl, 2 razy zszedl na dol. Nigdy nie pamieta, ze lazi, a ze lunatykuje to widze po oczach, sa dzikie, nieobecne i takie tepe.
Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane, moze przezyciami danego dnia...
Dzis kupie mu bramke do pokoju, taka dla maluchow, pewnie sie wkurzy i obrazi ale to narazie jedyne co mi przychodzi do glowy, zeby nie zlecial ze schodow w nocy.
Dzis mam wizyte u GP, hmm, moze wspomne, nie wiem juz sama.

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2013-06-04 07:19:00 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

perfekcja

Post #9 Ocena: 0

2013-06-04 09:46:03 (12 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Z nami od: 17-05-2008

No samo mowienie to moze nic powaznego, ale lazenie po nocy to juz nie bardzo. Krzywde mozna sobie zrobic.
Mam znajomego, ktory lunatykuje i jak spi poza domem to przysparza mu tu wielu niezrecznych sytuacji. Ma blisko 40 lat, lunatykuje od kiedy pamieta i nie "wyrosl" z tego niestety.

Do góry stronyOffline

gdanszczanka

Post #10 Ocena: 0

2013-06-04 10:15:20 (12 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

Cytat:

2013-06-04 07:01:30, kroliczek432 napisał(a):
Mam ten sam problem z siedmioletnim synem.
Coraz czesciej slysze w swojej sypialni, ze cos mowi, kiedy ide sprawdzic, spotykam go po drodze, kilka razy mnie tak wystraszyl, 2 razy zszedl na dol. Nigdy nie pamieta, ze lazi, a ze lunatykuje to widze po oczach, sa dzikie, nieobecne i takie tepe.
Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane, moze przezyciami danego dnia...
Dzis kupie mu bramke do pokoju, taka dla maluchow, pewnie sie wkurzy i obrazi ale to narazie jedyne co mi przychodzi do glowy, zeby nie zlecial ze schodow w nocy.
Dzis mam wizyte u GP, hmm, moze wspomne, nie wiem juz sama.

Myslę ,ze warto o tym wspomnieć lekarzowi. Byc może skontaktuje was ze specjalistą, szczerze powiem - nie mam pojecia - jakim??? Ale łazikowanie we śnie jest niebezpieczne, zwłaszcza u maluchów... Moja mała czesto prowadzi gorace dyskusje przez sen, śmieje sie albo płacze, ale na przechadzki jeszcze sie nie wybrała :-]
Phi

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,