MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nadzerka ... szukam ginekologa w Lonydnie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-03-11 10:27:52 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

doritos

Post #2 Ocena: 0

2010-03-11 13:04:15 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Cytat:

2010-03-11 08:09:12, Maya64 napisał(a):
Faktycznie jest czsami tak, ze jak sie ma wynik CN I to czasami nic nie trzeba robic ale napewno badanie trzeba powtorzyc jak i rozwniez decyzja o tym czy trzeba leczyc czy nie, nie nalezy do GP tylko ginekologa.Wiec wroc do GP i wymagaj skierowania do ginekologa.Mozesz poprosic rowniez o skierowanie do prywatnego ginekologa w sieci szpitali prywatnych BUPA.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Maya64</i> 11-03-2010 08:09 ]

Dokladnie,u mnie badanie cytologiczne nie wyszlo najlepiej ale wtedy bylam w ciazy wiec nie mogli mi zrobic tzw.wypalanki(brrr,nie lubie tego slowa)a po porodzie nadzerka zniknela(cofnela sie)i wystarczylo juz tylko wziac kilka dopochwowych globulek ktore przepisal mi ginekolog a nie GP.
Niestety o skierowanie ostatnim razem musialam wynegocjowac lzami:-[i poskutkowalo;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

anuna

Post #3 Ocena: 0

2010-03-11 14:29:10 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cytat:

2010-03-11 10:27:52, Maya64 napisał(a):
Anuna jesli masz upartego GP,ktory nie da ci skierowania do ginekologa na NHS to przynajmniej popros o skierowanie do Prywatnego Bupa na konsultacje.Nie sa to az takie wielkie pieniadze.Po konsultacji jesli ginekolog uzna ze wymagane sa dalsze badania lub leczenie wskakujesz automatycznie na leczenie w NHS bez oczekiwania w kolejce na konsultacje.

Mayu dziekuje za rade! Przejde sie do GP i zobaczymy, co powie tym razem. Jak mi znow odmowi, to zrobie tak jak mowisz - poprosze o konsultacje z prywatnym.
Pytalam sie nawet kolezanki z pracy, jak to wyglada tutaj, jak chce sie widziec z ginekologiem, a ona mi na to, ze ona ma 26 lat i jeszcze nigdy u ginekologa nie byla:-o Az nie wiedzialam, co mam powiedziec. Dla mnie wizyta u ginekologa, to jak wizyta o dentysty. Cos co robie za kazdym razem, jak jestem w Polsce. A dla Anglikow to takie dziwne jest...
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-03-11 14:42:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anuna

Post #5 Ocena: 0

2010-03-11 14:52:16 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

No wlasnie... Ja tez tego nie rozumiem. Za kazdym razem, jak sie pytam o ginekologa, to robia wielkie oczy... O co tu chodzi? W Polsce to jest takie naturalne, ze sie kobieta bada raz do roku, a jak ma problem, to czesciej. A tu jakos sie tym wcale nie interesuja. A jak zbadac jajniki czy inne kobiece dolegliwosci jak nie przez wizyte u ginekologa?:-o
Jak mi znow cos bylo ostatnio i poszlam do GP to mi zadala pytanie, czy to nie plesniawka przypadkiem. Powiedzialam, ze nie, a ona na to, czy wiem, co to moze byc?:-o No jak bym wiedziala, co mi jest to bym sie sama wyleczyla... Przepisala mi w koncu jakas masc i tyle. Jak lekarz po samej rozmowie moze wskazac twoja dolegliwosc? Mi sie to w glowie nie miesci...
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

lublin-transpor

Post #6 Ocena: 0

2010-03-11 17:02:40 (15 lat temu)

lublin-transport

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2009

Ja znam doskonałego ginekologa, który przyjmuje w Londynie! Sama leczyłam tę "przypadłość" bez bólu i zbędnego owijania w bawełnę. Miły, zawsze uśmiechnięty i co dla mniej najważniejsze z ogromnym doświadczeniem. Nie wiem czy mogę na forum podać numer tel i nazwisko ale gdybyście były zainteresowane to wszystkie dane mam.Chyba jedyny, jakiego znam (a miałam z wieloma do czynienia) lekarz ginekolog z powołania.
Nie musicie mi dziękować - wystarczy, ze będziecie mnie wielbić na klęczkach ;) Transport paczek, mebli, motocykli PL-UK-PL

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2010-03-11 21:45:48 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doritos

Post #8 Ocena: 0

2010-03-11 22:51:05 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Dokladnie,GP robi cytologie i jak cos jest nie tak to ma obowiazek wyslac do ginekologa czego nie zrobila w przypadku Kasiak85:-?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #9 Ocena: 0

2010-03-11 22:59:27 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-03-12 08:00:26 (15 lat temu)