MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-11-28 19:56:00 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lashesextension

Post #2 Ocena: 0

2009-12-01 14:47:24 (16 lat temu)

lashesextension

Kobieta

Z nami od: 11-10-2009

Ja gdy mam atak migreny, to przykladam mokry recznik, zimny, wokol glowy zeby czuc ucisk na czolo, wtedy troche czuje ulgi.
Akupunktura pomaga, niestety jest kosztowna, bo jedna sesja nic nie zaradzi...

Do góry stronyOffline

tascha

Post #3 Ocena: 0

2009-12-09 22:07:33 (16 lat temu)

tascha

Kobieta

Z nami od: 09-12-2009

proponuję żebyś sięgnął po preparat o nazwie white willow, jest to suplement diety ,rozprowadzany w sieci sklepów firmowych CaliVita i przez dystrybutorów. Jest to sproszkowana kora białej wierzby, preparat o doskonałych właściwościach przeciwbólowych ( naturalna aspiryna) i przeciwgorączkowych. Ponieważ, migrena to zaburzenia na poziomie biochemii mózgu dobrze by było,żebyś zadbał o właściwy poziom wody w komórkach ciała i mózgu. Właściwie od tego trzeba by zacząć. Synek mojej przyjaciółki jest uczulony na wszystko a biała wierzba mu nie szkodzi więc myślę,że możesz spróbować. Jest też klka fajnych prostych sekwencji ruchów,które fantastycznie eliminują ból.Jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj, chętnie odpowiem ,ja mam już BÓL Z GŁOWY. Sprawdź stronę www.calivita.com. Preparat kosztuje 11 euro ( 100 szt.). Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

robertos209

Post #4 Ocena: 0

2009-12-09 22:33:03 (16 lat temu)

robertos209

Mężczyzna

Z nami od: 22-06-2009

Cytat:

2009-12-09 22:07:33, tascha napisał(a):
proponuję żebyś sięgnął po preparat o nazwie white willow, jest to suplement diety ,rozprowadzany w sieci sklepów firmowych CaliVita i przez dystrybutorów. Jest to sproszkowana kora białej wierzby, preparat o doskonałych właściwościach przeciwbólowych ( naturalna aspiryna) i przeciwgorączkowych. Ponieważ, migrena to zaburzenia na poziomie biochemii mózgu dobrze by było,żebyś zadbał o właściwy poziom wody w komórkach ciała i mózgu. Właściwie od tego trzeba by zacząć. Synek mojej przyjaciółki jest uczulony na wszystko a biała wierzba mu nie szkodzi więc myślę,że możesz spróbować. Jest też klka fajnych prostych sekwencji ruchów,które fantastycznie eliminują ból.Jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj, chętnie odpowiem ,ja mam już BÓL Z GŁOWY. Sprawdź stronę www.calivita.com. Preparat kosztuje 11 euro ( 100 szt.). Pozdrawiam

Super!!! Zaraz wskakuje na tę stronke. Dziekuje za poswiecenie czasu.
Pozdrawiam ciepło
Po co oszukiwać przeznaczenie? Przecież inna wersja życia może być jeszcze gorsza...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

tascha

Post #5 Ocena: 0

2009-12-09 22:43:20 (16 lat temu)

tascha

Kobieta

Z nami od: 09-12-2009

Sprawdx czy blisko Ciebie jest salon firowy lub dystrybutor Calivity ,jeżeli nie to zapisz się do klubu, to chyba nic nie kosztuje, wtedy preparaty sa o 30 % tańsze niż w detalu. Przyjżyj się też innym preparatom. Lepszych witamin nigdzie nie kupisz ( nie jestem dystrybutorem ale lubię wiedzieć co jem ja i moja rodzina).

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,