Str 3 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-11-28 19:56:00 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
lashesextension | Post #2 Ocena: 0 2009-12-01 14:47:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 11-10-2009 Skąd: Londyn |
Ja gdy mam atak migreny, to przykladam mokry recznik, zimny, wokol glowy zeby czuc ucisk na czolo, wtedy troche czuje ulgi.
Akupunktura pomaga, niestety jest kosztowna, bo jedna sesja nic nie zaradzi... |
tascha | Post #3 Ocena: 0 2009-12-09 22:07:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Manchester |
proponuję żebyś sięgnął po preparat o nazwie white willow, jest to suplement diety ,rozprowadzany w sieci sklepów firmowych CaliVita i przez dystrybutorów. Jest to sproszkowana kora białej wierzby, preparat o doskonałych właściwościach przeciwbólowych ( naturalna aspiryna) i przeciwgorączkowych. Ponieważ, migrena to zaburzenia na poziomie biochemii mózgu dobrze by było,żebyś zadbał o właściwy poziom wody w komórkach ciała i mózgu. Właściwie od tego trzeba by zacząć. Synek mojej przyjaciółki jest uczulony na wszystko a biała wierzba mu nie szkodzi więc myślę,że możesz spróbować. Jest też klka fajnych prostych sekwencji ruchów,które fantastycznie eliminują ból.Jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj, chętnie odpowiem ,ja mam już BÓL Z GŁOWY. Sprawdź stronę www.calivita.com. Preparat kosztuje 11 euro ( 100 szt.). Pozdrawiam
|
robertos209 | Post #4 Ocena: 0 2009-12-09 22:33:03 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2009 Skąd: Buxton |
Cytat: 2009-12-09 22:07:33, tascha napisał(a): proponuję żebyś sięgnął po preparat o nazwie white willow, jest to suplement diety ,rozprowadzany w sieci sklepów firmowych CaliVita i przez dystrybutorów. Jest to sproszkowana kora białej wierzby, preparat o doskonałych właściwościach przeciwbólowych ( naturalna aspiryna) i przeciwgorączkowych. Ponieważ, migrena to zaburzenia na poziomie biochemii mózgu dobrze by było,żebyś zadbał o właściwy poziom wody w komórkach ciała i mózgu. Właściwie od tego trzeba by zacząć. Synek mojej przyjaciółki jest uczulony na wszystko a biała wierzba mu nie szkodzi więc myślę,że możesz spróbować. Jest też klka fajnych prostych sekwencji ruchów,które fantastycznie eliminują ból.Jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj, chętnie odpowiem ,ja mam już BÓL Z GŁOWY. Sprawdź stronę www.calivita.com. Preparat kosztuje 11 euro ( 100 szt.). Pozdrawiam Super!!! Zaraz wskakuje na tę stronke. Dziekuje za poswiecenie czasu. Pozdrawiam ciepło Po co oszukiwać przeznaczenie? Przecież inna wersja życia może być jeszcze gorsza...
|
tascha | Post #5 Ocena: 0 2009-12-09 22:43:20 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Manchester |
Sprawdx czy blisko Ciebie jest salon firowy lub dystrybutor Calivity ,jeżeli nie to zapisz się do klubu, to chyba nic nie kosztuje, wtedy preparaty sa o 30 % tańsze niż w detalu. Przyjżyj się też innym preparatom. Lepszych witamin nigdzie nie kupisz ( nie jestem dystrybutorem ale lubię wiedzieć co jem ja i moja rodzina).
|