MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prywatne ubezpieczenie zdrowotne - gdzie najlepiej

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-10-07 13:19:02 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2009-10-07 13:36:36 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

W sumie piszesz o 2 rodzajach ubezpieczenia:
1. od nieszczesliwych wypadkow
2. zapewniajacym przychody w razie choroby i innych okolicznosci.

Jesli chodzi o to drugie to poszukaj w wyszukiwarce moich postow na temat ASU - Accident Sickness Unemployment

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

West82

Post #3 Ocena: 0

2009-10-10 13:06:04 (16 lat temu)

West82

Mężczyzna

Z nami od: 08-10-2009

Jesli szukasz odpowiedniego ubezpieczenia to mysle ze moge Ci w tym pomoc. Ogolnie szukalem czegos podobnego co Ty, no i tez nie bylem w stanie znalezc odpowiedniej oferty. Co prawda jest ich cala masa ale przez to ze jest ich tak duzo trudno wybrac samemu ta wlasciwa. Bo oprocz samego ubezpieczenia interesowalo mnie tez gwarancje oraz serwis czyli chcialem by mi ktos doradzil bo nieb znam sie specjalnie na ubezpieczeniach a jakos nigdy nie mialem czasu zeby sie tym zajac. No i co sie stalo..tak dlugo zwlekalem ze mialem wypadek w pracy i zlamalem noge.Co prawda bylo to rok temu ale nadal odczuwam konsekwencje.Z tego wzgledu ze pracuje jako self emploeyd nie dostalem zadnych pieniedzy a nie moglem pracowac przez ponad 4 miesiace:-| W tej chwili jestem juz ubezpieczony ale szkoda ze nie zdazylem sie ubezpieczyc przed wypadkiem.No coz myslalem ze jak nic mi sie nie stalo do tej pory to nie mam sie po co spieszyc...ale jak to sie mowi madry Polak po szkodzie.Sluchaj jak potrzebujesz dobrego ubezpieczenia to proponuje zebys wybral firme,ktora zajmuje sie tylko takimi ubezpieczeniami jakich szukasz.Udalo mi sie w koncu znalezc odpowiednia oferte tak troche smiesznie bo kumpel z pracy dal mi namiary do osoby ktora mu pomogla z ubezpieczeniem.Podaje Ci rowniez numer(07853892008).Jak chcesz to mozesz zadzwonic mysle ze nie bedzie zadnego problemu zeby sie spotkac i pogadac. Powiem Ci,ze chyba najbardziej bylem zadowolony z profesjonalizmu osoby ktora nie tylko do mnie przyjechala ale rowniez ze spotkania,na ktorym udzielono mi zadowalajacych gwarancji,porad.Najpierw byla identyfikacja potrzeb a dopiero wtedy doradzenie przy dopasowaniu polisy uwzgledniajac moje indywidualne potrzeby.Po za tym podobalo mi sie rowniez ze nikt mnie nie zmusza do podjecia decyzji zreszta nawet nie byloby takiej potrzeby poniewaz ubezpieczenie oraz warunki calkowicie mi odpowiadaly.Mozesz rowniez sprobowac znalezc cos na wlasna reke.Zycze powodzenia i fajnie ze podchodzisz do zycia powaznie
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-10-10 17:29:18 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ktosktos

Post #5 Ocena: 0

2009-10-10 17:41:15 (16 lat temu)

ktosktos

Kobieta

Z nami od: 04-04-2008

pewnie jest jej przedstawicielem i ten numer telefonu to jego jest...
" teraz serca mam dwa, smutki dwa i miłość po kres, i radość do łez"

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-10-10 19:41:41 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Dokładnie, komórka prepaid w o2 :-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,