Potem wszytko wróciło do normy i faktycznie nie ma to jak się zdezynfekować dobrym weskaczem nawet skorpiony spierniczają

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
Str 2 z 2 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2009-09-30 22:27:10 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hehe nie ma za co, wyszło przez przypadek, chorowałem na jakąś dziwną horobe i miałem gorączkę i nie mogłem jeść niby podejrzewali żółtaczkę, ale nic nie wyhodowali w końcu samo minęło, a potem poleciało ... w sumie nie jadłem za wiele przez około miesiąc ale nie licząc czasu choroby, te kilkanaście dni to była już zupełnie jazda. kwaskowo słodki pyszny chleb z trudem w siebie wciskałem
Potem wszytko wróciło do normy i faktycznie nie ma to jak się zdezynfekować dobrym weskaczem nawet skorpiony spierniczają ![]() ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
MISSbutterfly | Post #2 Ocena: 0 2009-10-06 19:26:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-09-2009 Skąd: London |
Ostatnimi czasy co prawda nie miałam czasu na bieżąco kontrolować wątku, gdyż mój pracoholizm mnie czasami po prostu nokautuje, niemniej jednak prześledzilam wszystkie posty bardzo uważnie i tak, jak myślałam - znalazło się tutaj grono zwolenników i przeciwników homeopatii
![]() Dziwi mnie tylko jedno - skoro ona jest taka nieskuteczna, to dlaczego niektóre leki homeopatyczne są na receptę i przepisują je lekarze? Ja jednak zdecydowałam się na oczyszczanie, ale podkreślam, że nie jest to żadna głodówka. Fakt te 2 litry wody trzeba w siebie wraz wraz z tymi kroplami, ale je się normalnie. Gdyby to była głodówka, to ja przez te 6 tygodni trwania terapii bym chyba zniknęła całkowicie z powierzchni ziemi ![]() Póki co czekam na przesyłkę, ale jak będzie wyglądało to moje oczyszczanie, to nie mam zielonego pojęcia. Martwie się tylko faktem, że wówczas człowiek się śmierdząco poci, pomimo starannej higieny osobistej ![]() |
warzywaiowoce | Post #3 Ocena: 0 2010-01-24 16:20:00 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-03-2009 Skąd: Londyn |
Nie wiem co mają za sprzeciw niektórzy do homeopatii. Znam lekarzy homeopatów, i jakoś nic zlegó nie robią. Jest to po prostu leczenie naturalnymi środkami. Ale my jako Polacy mamy zakorzenione że bez antybiotyku nie ma leczenia. A prawda jest taka że 80% antybiotyków jest przepisywanych niepotrzebnie...
Dobrze że ja i moja rodzina praktycznie nie chorujemy, a to właśnie za sprawą natury ![]() Jeśli chodzi o oczyszczanie organizmu z toksyn - zapraszam na priv. |
Dwunasty | Post #4 Ocena: 0 2013-07-16 20:06:43 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
My spamerów też na detox odsyłamy...
|
niebieskieucho | Post #5 Ocena: 0 2024-03-02 11:34:32 (rok temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Jak ktoś się podtruł metalami ciężkimi, to polecam obejrzeć to wideo.
-- Śniło mi się, że byłem lekarzem, ale jak się obudziłem, to gdzieś mi się zapodział kitel i stetoskop Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|