Cytat:
2009-09-24 20:33:26, eladudzia napisał(a):
Cytat:
jesli nie jest zle to dlaczego w pierwszym poscie sie pytasz czy zakwalifikujesz sie grupy inwalidzkiej? 'leczenie' farmakologiczne to tez terapia. musisz sie przygotowac na to ze po wizycie u konsultanta na rehabilitacje bedziesz musiala poczekac. Jak z zycia wiem - jak komus cos bardzo doskwiera to wysciubi ostatni grosz i pojdzie prywatnie. Od dawna mnie dziwi ze ludzie kupuja rozne rzeczy, ktore sa im ponoc potrzebne, a w gruncie rzeczy mogliby sie doskonale bez nich obejsc (plazmy, gps'y, tony kosmetykow i ciuchow), a jak jest koniecznosc wydania pieniedzy na poprawe wlasnego samopoczucia fizycznego to nagle maja weza w kieszeni.
widzę, że jesteś anty nastawiona do ludzi którzy, poszukują porad osob, która znalazły się w podobnej sytuacji. Nie napisałam ile mogę wyciągnąć od państwa lecz to, jak mogłabym zmniejszyć ryzyko w pracy. Poza tym, wpisz sobie w wyszukiwarce "dyskopatia lędźwiowa" i poczytaj sobie to, co Ci google wypluje troszkę na ten temat, a dopiero się wypowiadaj. Ja rozumiem, że to jest forum i każdy ma prawo się wypowiadać ale głupie uwagi i docinki są tutaj niepotrzebne. Jeżeli nic mądrego nie umiesz napisać na ten temat, to nie dopisuj postów do mojego tematu. Najwidoczniej, Tobie też jest potrzebna taka grupa inwalidzka lecz Ty, dostałabyś ją na głowę i to po pierwszej wizycie. A węża, to może Ty masz w kieszeni, bo ja mam na kogo wydawać pieniądze.
wydaje mi sie ze miedzy madagaskar, andzia, superloverem i mna dostalas wystarczajaco duzo informacji na temat co tego zrobic i jak to tutaj jest.
Ale jak to czesto bywa, jak ktos nie uslyszy tego co chce to zaczyna oskarzac forumowiczow o brak wiedzy i zlosliwosci przy okazji faszerujac wlasny wpis inwektywami.
2009-09-23 12:55:02, eladudzia napisał(a):
Uraz, jaki obecnie mam, nie pozwala mi podjąć żadnej pracy, a bardzo bym chciała. Wiem, że z niepełnosprawnością ludzie też pracują lecz mają mniejsze bądź inne obowiązki (np. pracownik z zespołem Downa w Morrisonie). Mogłabym podjąć się pracy, która nie doprowadziłaby mnie abym skończyła na wózku inwalidzkim, lecz jak uzyskać taki
papier.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have