MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przerwa w braniu tabletek antykoncepcyjnych

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Laconi

Post #1 Ocena: 0

2009-09-08 09:15:55 (16 lat temu)

Laconi

Kobieta

Z nami od: 14-08-2009

Hejka,

ja moge powiedziec tah, ze 4 lata temu moj G nie chcial przepisac mi tabletek mowiac ze powinnam zrobic min. 2 m-ce przerwy, wiec tak zrobilam no i po recepte juz nie poszlam.... mam teraz cudownego synka (4 latka), zrobilambym tak jeszcze raz gdybym wiedziala ze tak bedzie...

....po porodzie znowu zaczelam brac tabletki (bez przerwy) az do momentu kiedy z moja druga polowa zdecydowalismy sie na drugie i tu pojawily sie problemy....
...mialam problemy z owulacja, lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej przyczyna jest dlugotrwale branie anty... stramay sie prawie rok i nic... niby teraz jest wszystko ok ale dzidzi nie widac, takze jesli planujesz dzidzie za jakis czas to moze odstaw te tabletki i zabezpieczajcie sie w inny sposob, nie mowie ze bedziesz musial dlugo czekac moze odrazu Wam sie uda, czego Ci zycze, ale nigdy nie wiadomo

pzdr
...nie ma trudnych pytan, poprostu nie ma latwych odpowiedzi...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Laconi

Post #2 Ocena: 0

2009-09-08 09:17:27 (16 lat temu)

Laconi

Kobieta

Z nami od: 14-08-2009

zacznij od nowej
...nie ma trudnych pytan, poprostu nie ma latwych odpowiedzi...

Do góry stronyOffline

xxxmalutka

Post #3 Ocena: 0

2009-09-08 09:26:45 (16 lat temu)

xxxmalutka

Kobieta

Z nami od: 22-01-2009

Laconi dzieki :-D
Ja raczej nie planuje mieć dzidzi narazie,mam 21 lat i jedno wystarczy mi.:-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-09-08 09:30:36 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-09-08 08:42:50, xxxmalutka napisał(a):
Dzien Dobry.
Wiem ktoś z was jak to jest z przesuwaniem okresu podczas brania tabletek. Zostało mi 6 ostatnich w opakowaniu,ale teraz zaplanuje sobie przerwę 7 dniowa i jak ona się skończy czy powinnam zjeść stara paczkę i zacząć nowa czy zapomnieć o starej i zabrać się za nowa? :-D

nie wolno przerywac tak opakowania. przeczytaj dokladnie ulotke, mozesz zaczac wczesniej brac nowe ale nie wolno przerywac tak starego, z tego co pamieta, musisz wtedy czekac az do jeszce nastepnej miesiaczki i tak jabys od poczatku brala....

a ja wam powiem ze tak jak zalozylam ten temat tak w sumie odstawiam calkiem, zabezpieczay sie ale nie biore juz anty i czuje sie o niebo lepiej, mam jeszce nieregularny cykl, ale nie jestem taka nerwowa i slchudlam 3kg automatycznie - wiem ze o woda, ale wlasnie tabl zatrzymywaly mi ja w organizmie - ogolnie czuje sie duzo leipeij....

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,