MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdrowie, jak mam zyc??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-06-08 17:13:57 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

metodyka

Post #2 Ocena: 0

2009-06-08 17:20:47 (16 lat temu)

metodyka

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-01-2009

hazardzistka,powiem ci tak oni tu kazdy wie jak lecza,ja teraz tez siedze caly czas ,ale to juz inny powod.

wracajac do tematu,to jak powiedzialam mojemu GP,ze leczylam sie tyle lat w kraju na nerwice to powiedzial ze niemam brac wiecej tych lekow ,wiadomo z jakiego powodu,to ja nie jestem taka glupia i o tym dobrze wiem chociaz medycyny nie konczylam.

no i powiedzial .ze u mnie to jest depresja,a nie nerwica:-]:-]
przepisal mi jakies leki:-]
i pyta sie czy niemam mysli samobujczych ,to ja na to ,ze nie ale mam instynkt morderczy i go zatluke ,bo jest tluk:-]:-]
dziekuje Bogu ,mamie i tacie za to kim jestem ,choc nie jetem idealem

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2009-06-08 17:31:47 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Witam

Miałam podobne objawy do Twoich.Do tego doszło nawet urojone choroby.Np.gdzieś słyszałam o raku krtani i gdy za jakis czas bolało mnie gardło,ja szukałamw sobie objawów raka.
To było straszne.Męczyłam się ja,męczył się ze mna mój mąz.

Nerwica to straszna choroba. Ja prawie popadłam w depresje.
Miałam zawroty głowy,gdy jadłam nagle łapał mnie odruch wymiotny,gdy chodziłam-obijałam się o sciany,miałam mdłości dłuższy czas.
Doszło nawet do tego,że cos jakby ściskało mnie za szyję.Niby normalnie oddycham ale cały czas czułam ścisk.
Zrobiłam sobie badanie hormonalne i wszystko wyszło jak najlepiej.
Nie miałam pojecia co mi jest.Czytałam o nerwicy w internecie i byłam tego klasycznym przykładem.

Prawdopodobnie i Ty do tej kategorii się zaliczasz.
Założe się,że przechodzisz trudny okres.
Spotykasz się z koleżankami? Wychodzisz gdzieś? Ja tak zrobiłam i powiem,że wszystkie objawy mineły.
Proponuję zakupic jakies ziółka na uspokojenie lub pastylki.
Naprawde Ci pomoże.Sama również piłam.
Nerwica może Cie zniszczyć.Dojdzie do tego,że faktycznie nerka bedzie Ci bardzo dokuczać a Ty może sobie uroiłaś jeszcze bardziej ten ból?
Nie tak dawno jedna pani od akupunktury powiedziała mi,że mam problemy z wątrobą.Zdziwiłam się,bo nigdy wczesniej wątroba mi nie dokuczała,nawet robiłam próby watrobowe i wszystko wyszło ok.
Tak sobie to wzięłam do serca,że...co zjadłam-to mnie boli z boku,nawet nie mogłam oddychać.
Gdy zapomne o tym-nic nie boli.I tak zostąło już.

Głowa do góry.Wyjdź gdzieś,odpocznij.Spotkaj się z kimś.Ja zaczęłam chodzić na siłownie i proponuje Tobie to samo;-)

Do góry stronyOffline

skibiki

Post #4 Ocena: 0

2009-06-08 18:52:17 (16 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

Dołączę się do tematu ja również mam takie objawy a do tego ogromne bóle głowy.Wiem ze mam torbiel na nadnerczu miałam nawet tomografie komputerowa robiona żeby wykluczyć ewentualne przerzuty i tez jest to zbyt mały guz żeby go usunąć.Teraz boli mnie z drugiej strony i dziś właśnie byłam u lekarza i dostałam skierowanie na dokładniejsze badania krwi,mam niedoczynność tarczycy,jestem zmęczona i osłabiona,serce mi skacze jak szalone,trzęsą mi się ręce i raz zemdlałam!Dostałam proszki na nerwice i trochę pomogło już je odstawiłam a teraz na nowo stres bo ten guz nie daje mi spokoju,myślę co się dzieje.W Pl lekarze stwierdzili torbiel i niby z tym się żyje ale........
Jestem dobrej myśli
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2009-06-08 21:04:04 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

panic attack
Ada

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-06-08 22:04:01 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Hazardzistka za bardzo przejmujesz sie tym kontraktem, przestan o tym myslec, i tak go dostaniesz predzej czy pozniej, a jak nie to bedziesz pracowac tak jak do tej pory i przeciez tez nic zlego sie nie stanie. Nie mysl ze jak masz kontrakt to jestes nie do ruszenia, bo firma w kazdej chwili moze kontrakt wypowiedziec, nie zebym ci tego zyczyl, ale jak sobie to uswiadomisz to nie bedziesz moze tak sie tym podniecac. Masz prace, masz nowy dom, masz rodzine - czego chciec wiecej, uspokuj sie i daj na luz 8-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2009-06-09 00:46:54 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karolkowa

Post #8 Ocena: 0

2009-06-09 00:59:42 (16 lat temu)

karolkowa

Z nami od: 03-06-2007

Tak ,mialam objawy identyczne do Twoich i na dodatek jak mialam atak wydawalo mi sie ze umieram.To byly ojawy NERWICY!!!.Z twoich opisow na to wyglada!! Popros lekarza o srodki uspakajajace a zobaczysz,ze pomoga :-)Czasami tak bywa,ze denerwujemy sie podswiadomie nie zdajac sobie z tego sprawy :-(
Jak masz jakies pytania pisz na PW.

P.S. U mnie nerwica byla zdiagnozowana w Polsce,po wielu,wielu badaniach.Mialam robione badania na tarczyce,tomografie glowy itp. wszystkie wyszly ok.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-06-09 01:20:03 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karolkowa

Post #10 Ocena: 0

2009-06-09 02:00:23 (16 lat temu)

karolkowa

Z nami od: 03-06-2007

Zawsze mozesz isc do innego lekarza.Przy nerwicy mialam przez 2 lata bol brzucha,nie wiedzialam co mi dolega!!!Zadne tabletki nie pomagaly.Dopiero po terapi u psychoterapeuty i po tabletkach na uspokojenie przeszlo.Problem jest taki,ze leki uspakajajace sa uzalezniajace i lekarze nie chca ich przepisywac.Czy masz problem z uzaleznieniem jakimkolwiek bo to jet bardzo wazne?

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,