Str 2 z 4 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-06-08 17:13:57 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
metodyka | Post #2 Ocena: 0 2009-06-08 17:20:47 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-01-2009 Skąd: London-Harrow |
hazardzistka,powiem ci tak oni tu kazdy wie jak lecza,ja teraz tez siedze caly czas ,ale to juz inny powod.
wracajac do tematu,to jak powiedzialam mojemu GP,ze leczylam sie tyle lat w kraju na nerwice to powiedzial ze niemam brac wiecej tych lekow ,wiadomo z jakiego powodu,to ja nie jestem taka glupia i o tym dobrze wiem chociaz medycyny nie konczylam. no i powiedzial .ze u mnie to jest depresja,a nie nerwica ![]() ![]() przepisal mi jakies leki ![]() i pyta sie czy niemam mysli samobujczych ,to ja na to ,ze nie ale mam instynkt morderczy i go zatluke ,bo jest tluk ![]() ![]() dziekuje Bogu ,mamie i tacie za to kim jestem ,choc nie jetem idealem
|
ewamik | Post #3 Ocena: 0 2009-06-08 17:31:47 (16 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Witam
Miałam podobne objawy do Twoich.Do tego doszło nawet urojone choroby.Np.gdzieś słyszałam o raku krtani i gdy za jakis czas bolało mnie gardło,ja szukałamw sobie objawów raka. To było straszne.Męczyłam się ja,męczył się ze mna mój mąz. Nerwica to straszna choroba. Ja prawie popadłam w depresje. Miałam zawroty głowy,gdy jadłam nagle łapał mnie odruch wymiotny,gdy chodziłam-obijałam się o sciany,miałam mdłości dłuższy czas. Doszło nawet do tego,że cos jakby ściskało mnie za szyję.Niby normalnie oddycham ale cały czas czułam ścisk. Zrobiłam sobie badanie hormonalne i wszystko wyszło jak najlepiej. Nie miałam pojecia co mi jest.Czytałam o nerwicy w internecie i byłam tego klasycznym przykładem. Prawdopodobnie i Ty do tej kategorii się zaliczasz. Założe się,że przechodzisz trudny okres. Spotykasz się z koleżankami? Wychodzisz gdzieś? Ja tak zrobiłam i powiem,że wszystkie objawy mineły. Proponuję zakupic jakies ziółka na uspokojenie lub pastylki. Naprawde Ci pomoże.Sama również piłam. Nerwica może Cie zniszczyć.Dojdzie do tego,że faktycznie nerka bedzie Ci bardzo dokuczać a Ty może sobie uroiłaś jeszcze bardziej ten ból? Nie tak dawno jedna pani od akupunktury powiedziała mi,że mam problemy z wątrobą.Zdziwiłam się,bo nigdy wczesniej wątroba mi nie dokuczała,nawet robiłam próby watrobowe i wszystko wyszło ok. Tak sobie to wzięłam do serca,że...co zjadłam-to mnie boli z boku,nawet nie mogłam oddychać. Gdy zapomne o tym-nic nie boli.I tak zostąło już. Głowa do góry.Wyjdź gdzieś,odpocznij.Spotkaj się z kimś.Ja zaczęłam chodzić na siłownie i proponuje Tobie to samo ![]() |
skibiki | Post #4 Ocena: 0 2009-06-08 18:52:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Dołączę się do tematu ja również mam takie objawy a do tego ogromne bóle głowy.Wiem ze mam torbiel na nadnerczu miałam nawet tomografie komputerowa robiona żeby wykluczyć ewentualne przerzuty i tez jest to zbyt mały guz żeby go usunąć.Teraz boli mnie z drugiej strony i dziś właśnie byłam u lekarza i dostałam skierowanie na dokładniejsze badania krwi,mam niedoczynność tarczycy,jestem zmęczona i osłabiona,serce mi skacze jak szalone,trzęsą mi się ręce i raz zemdlałam!Dostałam proszki na nerwice i trochę pomogło już je odstawiłam a teraz na nowo stres bo ten guz nie daje mi spokoju,myślę co się dzieje.W Pl lekarze stwierdzili torbiel i niby z tym się żyje ale........
Jestem dobrej myśli [url=][img][/img][/url]
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2009-06-08 21:04:04 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
panic attack
Ada
|
|
|
Superlover | Post #6 Ocena: 0 2009-06-08 22:04:01 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Hazardzistka za bardzo przejmujesz sie tym kontraktem, przestan o tym myslec, i tak go dostaniesz predzej czy pozniej, a jak nie to bedziesz pracowac tak jak do tej pory i przeciez tez nic zlego sie nie stanie. Nie mysl ze jak masz kontrakt to jestes nie do ruszenia, bo firma w kazdej chwili moze kontrakt wypowiedziec, nie zebym ci tego zyczyl, ale jak sobie to uswiadomisz to nie bedziesz moze tak sie tym podniecac. Masz prace, masz nowy dom, masz rodzine - czego chciec wiecej, uspokuj sie i daj na luz
![]() Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Post #7 Ocena: 0 2009-06-09 00:46:54 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karolkowa | Post #8 Ocena: 0 2009-06-09 00:59:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2007 |
Tak ,mialam objawy identyczne do Twoich i na dodatek jak mialam atak wydawalo mi sie ze umieram.To byly ojawy NERWICY!!!.Z twoich opisow na to wyglada!! Popros lekarza o srodki uspakajajace a zobaczysz,ze pomoga
![]() ![]() Jak masz jakies pytania pisz na PW. P.S. U mnie nerwica byla zdiagnozowana w Polsce,po wielu,wielu badaniach.Mialam robione badania na tarczyce,tomografie glowy itp. wszystkie wyszly ok. |
Post #9 Ocena: 0 2009-06-09 01:20:03 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karolkowa | Post #10 Ocena: 0 2009-06-09 02:00:23 (16 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2007 |
Zawsze mozesz isc do innego lekarza.Przy nerwicy mialam przez 2 lata bol brzucha,nie wiedzialam co mi dolega!!!Zadne tabletki nie pomagaly.Dopiero po terapi u psychoterapeuty i po tabletkach na uspokojenie przeszlo.Problem jest taki,ze leki uspakajajace sa uzalezniajace i lekarze nie chca ich przepisywac.Czy masz problem z uzaleznieniem jakimkolwiek bo to jet bardzo wazne?
|