MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rejestracja jako disabled

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

hogactwo

Post #1 Ocena: 0

2009-05-27 20:47:14 (16 lat temu)

hogactwo

Z nami od: 10-08-2005

W Polsce mam orzeczona grupe niepelnosprawnosci. Funkcjonuje normalnie, z pewnymi ograniczeniami. Chcialabym zarejestrowac sie w Anglii jako osoba niepelnosprawna. Bylam w councilu, wyslali mnie do CAB, tam nie wiedzieli,o co mi chodzi. Dali numer o Disability Living Allowance. Ale ja nie potrzebuje opieki na co dzien. Chce tylko zaswiadczenie o niepelnosprawnosci, jak mam w Polsce. Czy jest tu cos takiego? Jak to uzyskac?
hogat

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2009-05-27 20:50:33 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zalezy do czego ci to potrzebne
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2009-05-27 20:53:39 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

sie ma.staralam sie o to ale mi nie przyznali.jestem po operacji oczu.w polsce milam 2 grupe niepelnosprawnosci.przetlumaczylam papiery ze szpitala w polsce i odnosnie niepelnosprawnosci.poszlam po aplikacje do disability living allowance .wypelnilam .bylam u lekarza.wyslalam dokumenty.przyslali odpowiedz ze skoro nikt nie musi sie mna opiekowac moge sobie sama robic posilku i sie o siebie zatroszczyc to mi nie przysluguje.ale nie wiem jak jest w twoim przypadku.postaraj sie zlozyc aplikacje i zobacz co z tego wyjdzie .pozodzenia
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #4 Ocena: 0

2009-05-27 21:24:05 (16 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

takie sprawy zaczyna sie od lekarza gp.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,