MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rehabilitacja matodą Vojty w uk

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anthrax

Post #1 Ocena: 0

2009-05-18 13:51:37 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2009-05-17 23:53:00, Adacymru napisał(a):
Obawiam sie, ze w praktyce te rejestracje sa bardzo czesto obchodzone bokiem, ze wzgledu na luke prawna (legal loophole) i nie dalej jak 3 tygodnie temu mialam okazje brac udzial w sprawie gdzie GP skreslony z GMC rejestru (w 1999), po wyjsciu z wiezienia otworzyl i prowadzil klinike "alternatywnych" terapii. Nigdzie nie rejestrowany, bo w bardzo latwy sposob taka rejestracje mozna obejsc. Takich przypadkow jest bardzo wiele, niestety.

Oczywiscie, ze sa organy zrzeszajace terapeutow, tyle, ze w praktyce to nie wyglada to tak prosto, jak regulacja np GP w GMC. Dlatego zalecam ostroznosc w wyborze terapeuty.

w zwiazku z tym co napisalas powyzej, prosze opisz te 'loophole'
i o jakie alternatywne terapie dokladnie chodzi, bo terapia terapii nierowna

Wszystkie glowne terapie sa regulowane i nie ma zadnych sposobow unikniecia rejstracji jesli sie chce pracowac w danym zawodzie. Co innego jak ktos nie ma prawa do wykonywania zawodu i wbrew przepisom podaje sie za kogos kim nie jest. Ale jak sama widzisz takich delikwentow sie szybko wylapuje.

I nie myl organow zrzeszajacych z organizacjami regulujacymi zawody. A co do mocy i sily organow regulujacych to sa on par z GMC, i wiekszosc z nich jest organami z ramienia rzadu:-)

Bardziej by mnie martwilo prawdopodobienstwo natkniecie sie na Polaka pracujacego jako terapeuta, na czarno bez odpowiednich kwalifikacji i papiorkow - niz nativa.

-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Fizjoterapeutka

Post #2 Ocena: 0

2009-05-30 13:02:45 (16 lat temu)

Fizjoterapeutka

Kobieta

Z nami od: 09-02-2009

Może Pani Magdalena bedzie w stanie pomoc?
Prowadzi klinike w Huddersfield, jakies 30 minut drogi od Manchesteru.
www.fizjoterapia.co.uk

Do góry stronyOffline

aguletha

Post #3 Ocena: 0

2009-06-01 09:50:49 (16 lat temu)

aguletha

Kobieta

Z nami od: 10-12-2008

Badzo dziękuję za propozycją ale obejrzałam tą stroną i ta pani nie pracuje z dziećmi z sp. Koryguje ona wyłacznie zwyrodnienia, prowadzi rehabilitacją pourazową czyli nie pracuje z malutkimi dziećmi. Głuwnie zależy mi na metodzie Vojty a tego też nie wyc zytałam w ofercie.

[ Ostatnio edytowany przez: aguletha 01-06-2009 09:51 ]

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,