MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Transseksualistka chce się zagłodzić

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 5 z 10

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2009-05-14 08:51:01 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

xFish,

I o to wlasnie chodzi - masz swoj styl zycia, swoje preferencje i jakie by one nie byly nikt nie pisze na ten temat.
Inni maja inne i dopoki ich partnerzy sa z tego zadowoleni nic nikomu do tego, dopoki nikt nie jest do niczego zmuszany czy wykorzystywany wbrew wlasnej woli, nie ma o czym dyskutowac.

Jak przejrzysz wczesniejsze dyskusje to kazdy watek zmierza w tym samym kierunku - niech nas nie interesuje co inni robia w sypialni. Nazwywaj rzeczy jak chcesz i trzymaj to dla siebie - mnie nie interesuje jak wyglada twoje pozycie. Czy jest intrygujace, interesujace czy tez zwyczajnie nudne. Czy urozmaicasz swoja kamasutre czy stosujesz sie do zalecen Kosciola Katolickiego czy innego. Dopoki ty jestes z tym szczesliwy a twoja partnerka zadowolona - nikogo to nie obchodzi.
A ciebie nie powinno obchodzic co inni, i z kim, robia w zaciszach swoich sypialni.
I konczac ten watek tak jak poprzednie:

- Co zrobisz jesli twoj syn/twoja corka okaze sie transeksualistka?
- Co zrobisz jesli twoi sasiedzi/znajomi beda szydzic z twojej progenitury?
- Bedziesz swoje dziecko wyzywal od zboczencow?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2009-05-14 08:55:05 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2009-05-14 08:48:05, vicealigator napisał(a):
Wiem, ze bys chcial. Ale nawet, gdyby tak bylo - i tak bym sie z toba nie umowil :-]:-]

Doceniam oferte ale musze odmowic, wole kobiety - ale szczerze przyznam ze mi pochlebia twoj flirt i zainteresowanie.

Na pewno ktos, kiedys da sie namowic - zycze powodzenia.

:-D:-D:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2009-05-14 08:56:07 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2009-05-14 09:00:21 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2009-05-14 09:01:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #6 Ocena: 0

2009-05-14 09:26:10 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Juz kilka osób zauważyło, że ten wątek to nie dyskusja, tylko polemika z autorem szukającym potwierdzenia dla swojego punktu widzenia, zawartego w pierwszym poście.

Jak dla mnie takie tematy tworzą media, bo to się sprzedaje. Jest kilka gorących tematów, które zawsze będą budzić kontrowersje, a zatem zwiększą oglądalność / ilość sprzedanych egzemplarzy danego tytułu. Co za tym idzie - zwiększą się wpływy do kasy. Nikt tak naprawdę nie dba o tego transseksualistę(-stkę?), ważne, żeby coś się działo. Stąd dyskusja o tym co jest dewiacją a co nie jest lekko bezpodstawna, bo takie zachowania stanowią nikły ułamek procenta populacji. A że są widowiskowe i powodują kontrowersje, to od czasu do czasu wypłyną jako temat dnia w jakiejś gazecie lub programie tv.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2009-05-14 09:28:56 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Oczywiscie ze istnieje - zboczenie, dewiacja.

Czy dewiacja jest Transeksualizm - NIE
Czy dewiacja jest Homoseksualizm - NIE

Powody dla ktorych powyzsze nie sa uznawane za zboczenia podane sa w odnosnikach na tym watku i na innych dotyczacych twojego osobliwego zainteresowania zyciem seksualnym innych ludzi - notabene, czy to juz zboczenie?.

A teraz chetnie uslysze odpowiedz na moje pytania:

- Co zrobisz jesli twoje dziecko okaze sie transwestyta/transeksualista/homoseksualista/wstaw inne zachowanie ktore uwazasz za zboczenie?
- Jak zareagujesz jesli twoi znajomi/sasiedzi beda szydzic z twojego dziecka?
- Czy bedziesz dziecko wyzywal od zboczencow czy pomozesz mu w taki sposob w jaki chce zebys pomogl?

Zamiast prowadzic jalowa Akademicka Dyspute z cyklu Ile Diablow Zmiesci sie Na Lebku od Szpilki - podaj konkretne odpowiedzi na konkretna systuacja ktora moze sie wydarzyc w zyciu.
I prosze bez lania wody w stylu ja swoje dziecko wychowam na porzadnego czlowieka itp itd

Vice,

Ujme to tak - jesli zaczniesz mi opowiadac ze lubisz Zloty Deszczyk a do tego jeszcze zabawy z kalem to moge zwymiotowac i najwyzej cie poprosze zebys mi oszczedzil szczegolow i trzymal swoje upodobania dla siebie, glownie ze wzgledow gastronomiczo-wizualnych. Ale co ty robisz w zaciszu swojej alkowy nie ma dla mnie zadnego znaczenia. A jesli chcesz sie obnosic z transparentem TYLKO MOJA KAMASUTRA JEST SLUSZNA to pozostanie mi tylko sie smiac.
Pzyjmujac za wytyczne twoich upodoban komentarze z innych watkow, mam wrazenie ze dla ciebie nawet zwiazek heteroseksualny z wiecej niz jedna kobieta jest zboczeniem. Tak samo jak kazdy zwiazek oparty na milosci gdzie przypadkiem dwoje ludzi okazuje sie byc tej samej plci.

Facet leje zone i gwalci ja po pijaku - DOBRZE
Zwiazek zawarty z milosci, ale niestety dwoch lesbijek/gejow - ZLE

Zaiste zaskakujaca logika. Nie wiem dlaczego tak ciezko zrozumiec, ze nie zawsze dane nam jest podejmowac bialo-czarne decyzje.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2009-05-14 09:38:51 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2009-05-14 09:50:34 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2009-05-14 09:38:51, vicealigator napisał(a):
Na koniec jeszcze raz wyraznie: moge uwazac cos za zboczenie - ale poki, to bedzie wlasnie w zaciszu sypialni, to sie nie bede wtracac.
My home is my castle.
Ale jak widac, zboczency i ich apologeci sami tej zasady nie chca przestrzegac, publicznie sie z tym obnosza i na dodatek usiluja zmusic innych do akceptacji ich perwersji

Napisz powaznie czego nie rozumiesz a chetnie wytlumacze. Rozumiem ze ciezko czasem pojac jest, ze ludzie moja odmienne poglady, ale wierze, ze kiedys to zrozumiesz. Chociaz, jak juz wczesniej pisalem, moja wiara jest poddawana ciezkim probom.

:-D:-D:-D

Rozumiem, ze chcialbys widziec swiat w barwach czarno-bialych ale musze cie zmartwic - nie da sie, i co gorsza bedziesz musial z tym zyc.

A najlepiej jak sprobujesz odpowiedziec na pytania ktore zadalem xFish-owi. Jak to zwykle w zyciu bywa - Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Nie musisz nawet pisac, wystarczy ze odpowiesz sobie samemu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2009-05-14 09:55:15 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 5 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,