Str 4 z 10 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-05-13 21:40:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2009-05-13 21:49:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Dlaczego mam wrazenie, ze co poniektorzy maja niezle problemy ze soba, uzyskaniem satysfakcji ( w dowolnym zakresie
![]() Dla urozmaicenia wieczoru, coby panowie doczytali, kogo jeszcze potepiac: dewiacje [ Ostatnio edytowany przez: karjo1 13-05-2009 21:50 ] |
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2009-05-13 22:37:32 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja nie moge zrozumiec celu rozpoczecia nastepnego watka w ktorym autor mowi, co uwaza za zboczenie, nie dopuszcza do mysli, ze moze byc alternatywne wyjscie, poprostu autor nie jest nawet zainteresowany odmiennym punktem widzenia. Zaczyna watek, czekajac na riposte, tylko po to, zeby skoczyc komus do gardla i krzyczec w twarz, ze tylko on ma racje.
A moze to chodzi tylko o glosne okrzykiwanie kogos zboczencem. Tylko takie glosne krzyczenie, ze jest sie przeciwko, szczegolnie jak nikogo zbytnio autora orientacje nie interesuja, kojarzy mi sie zykle ze slaba proba ukrycia swoich slabosci.
Ada
|
Post #4 Ocena: 0 2009-05-14 06:49:55 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-05-14 07:15:38 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
marcinb | Post #6 Ocena: 0 2009-05-14 08:30:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Cytat: 2009-05-13 19:48:27, xFish napisał(a): 2009-05-13 18:56:13, marcinb napisał(a): Osoby nieobeznane z psychologia/biologia/fizjologia mowia - baba ma p.... a chlop ma ch... Trudno takie osoby krytykowac za brak oglady, inteligencji czy chociazby odrobiny wiedzy na poruszany temat. Mowienie o kims, ze to zboczeniec bo czuje sie kobieta w meskim ciele/mezczyzna w kobiecym - to nic innego tylko dewiacja umyslowa polaczona z niewiedza. Trzeba takich ludzi edukowac, a jak sie nie da, to po prostu wspolczuc. Kazdy wynosi z domu jakies wartosci. Ciebie nauczono ze wszystko mozna. Mozesz to robic z kolega, z siostra z ciocia, ze swoim pieskiem jak ci sie znudzi to sobie przerabiasz penisa na pochwe (moze nawet za pieniadze NHS) i zabawa trwa dalej. Jestes wyksztalcony i otwarty wiec te wszystkie zachowania sa dla ciebie normalne. Mnie wychowano, ze mezczyzna robi to z kobieta, najlepiej po slubie a przedstawione powyzej zachowania sa zboczone. Byc moze moi rodzice sa zacofani, podobnie jak ja ale dziekuje im za to. Edukowac mnie nie musisz. Zboczencow bede sobie nazywal zboczencami dopoki tacy wyedukowani i otwarci jak marcinb postepowcy nie wprowadza zakazu nazywania rzeczy po imieniu. Ciesze sie ze cie wychowano w taki sposob jaki opisales, szkoda tylko ze nie wychowano cie w duchu rozwoju umyslowego. Ciesze sie rowniez, ze szanujesz swoich rodzicow za wychowanie jakie od nich otrzymales, szkoda tylko ze nie rozwijasz juz nabytych umiejetnosci takich jak na przyklad umiejetnosc czytania czy analizy. Ciesze sie takze, ze pielegnujesz wartosci tradycyjne, szkoda tylko, ze nie widzisz, ze swiat nie jest taki jakim sie wydawal z perspektywy malego chlopca. Jedyne co mnie smuci to to ze nic nie zrozumiales z mojego wpisu ale staram sie nie wymagac za wiele od innych. Edukowac cie nie tyle nie musze, co uwazam ze nie warto. Edukuja sie ludzie, ktorym na tym zalezy. Jak komus nie zalezy, to nie ma go co zmuszac, najwyrazniej i tak nie podola. Najsmutniejsze w twoich wpisach jest to, ze nawet nie probujesz zrouzmiec tematu ktory sam poruszasz. Jedyne co przebija sie z twoich roznych watkow na tematy najczesciej, nomen omen, odnoszace sie do seksu i relacji miedzyludzkich, to NIENAWISC do wszytkiego czego nie mozesz zrozumiec i pojac. Zaskakujace jest to nie widzisz, ze nikt cie do niczego nie zmusza, jedyne czego sie od ciebie oczekuje to ZROZUMIENIE ze ludzie sa rozni i ich preferencje seksualne NIE POWINNY cie interesowac w zadnym stopniu. W sumie to dziwne ze z takimi wartosciami wyniesionymi z domu tak bardzo intryguje cie wsadzanie nosa do cudzych lozek. Coz za zaskakujaca kontradykcja. ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #7 Ocena: 0 2009-05-14 08:34:39 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2009-05-14 08:41:19 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #9 Ocena: 0 2009-05-14 08:42:34 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Cytat: 2009-05-14 07:15:38, vicealigator napisał(a): Cytat: 2009-05-13 22:37:32, Adacymru napisał(a): Tylko takie glosne krzyczenie, ze jest sie przeciwko, szczegolnie jak nikogo zbytnio autora orientacje nie interesuja, kojarzy mi sie zykle ze slaba proba ukrycia swoich slabosci. Po pierwsze, to zbok prowadzacy glodowke, glosno o swojej przypadlosci krzyczy. Po drugie, jak ktos goraco broni zboczencow - to musi miec w tym jakis osobisty interes. Coz za intrygujaca logika - rozwninmy ja dalej: Jak ktos goraca krytykuje zboczencow - to musi miec w tym jakis osobisty interes - moze sie obawia ze zostanie zdemaskowany jako zboczeniec i dlatego tak glosno krzyczy? Piekna teoria - i o zboczencach, i jeszcze do tego Teoria Spiskowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #10 Ocena: 0 2009-05-14 08:48:05 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|