MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Transseksualistka chce się zagłodzić

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 3 z 10

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2009-05-13 18:38:13 (16 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Hmm, no ciekawy sposob kwalifikowania czegos jako patologie, dlatego tylko, ze jest obrzydliwe :-].
No coz, jak dla wiekszosci welur bedzie obrzydliwy, bo taki brrr w dotyku, czepia sie wszystkiego, to noszenie ubran z tego materialu bedzie zboczeniem, podoba mnie sie, a tym nie cierpiacych weluru tez jest sporo...
Kazirodztwem jest nie tylko wspolzycie rodzica z dzieckiem, rowniez osoby adoptowanej z naturalnym dzieckiem tej samej rodziny.

Pomijajac absurdalny pomysl sfinansowania zabiegow i lekow z NHS, to wlasciwie dlaczego komus ma przeszkadzac kobieta ubrana w marynarke i spodnie, czasem pod "krawatem", czy mezczyzna w kiecce?
Osoby duchowne tez obrzydzenie budza, bo sukienke nosza?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2009-05-13 18:48:12 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2009-05-13 18:56:13 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2009-05-13 16:17:37, xFish napisał(a):
W miedzynarodowej klasyfikacji zaburzen psychicznych do parafilii (zboczen seksualnych) zalicza sie m.in. fetyszyzm transwestycyjny (lub inaczej transwestytyzm fetyszystyczny) czyli przebieranie sie za osobe odmiennej plci.

Czyli przebierajacy sie w babskie ciuchy facet jest zboczencem ale ten sam facet chcacy byc kobieta juz zboczencem nie jest?

Transwestyta a transeksualista to dwie rozne rzeczy - jesli sie upierasz nazywac transeksualizm zboczeniem to sobie nazywaj.
Rownie dobrze mozesz mowic ze Ziemia jest plaska i nazywac glupote madroscia.

Wikipedia - Transseksualizm
www.transseksualizm.pl

Osoby nieobeznane z psychologia/biologia/fizjologia mowia - baba ma p.... a chlop ma ch... Trudno takie osoby krytykowac za brak oglady, inteligencji czy chociazby odrobiny wiedzy na poruszany temat.

Mowienie o kims, ze to zboczeniec bo czuje sie kobieta w meskim ciele/mezczyzna w kobiecym - to nic innego tylko dewiacja umyslowa polaczona z niewiedza. Trzeba takich ludzi edukowac, a jak sie nie da, to po prostu wspolczuc. Chca widziec swiat wedlug zasad jak najbardziej prostych, to trudno je za to krytykowac - nie kazdy w koncu musi byc osoba otwarta na swiat i innych ludzi.

A poza tym, komu przeszkadza, ze jakis czlowiek chce zmienic plec?
Biorac pod uwage oczywiscie, osoba taka powinna poinformowac potencjonalneg partnera/ke o operacji.

No wlasnie - jak sadzisz? Powinna czy nie?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2009-05-13 18:57:42 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

RavenSoul

Post #5 Ocena: 0

2009-05-13 19:19:05 (16 lat temu)

RavenSoul

Mężczyzna

Z nami od: 13-11-2008

Cytat:

2009-05-13 18:57:42, ciupek napisał(a):
Jak chyba KAZDY NORMALNY FACET:-]:-]

No, ale wiesz, my nie jesteśmy "normalni" :-) To "oni/one" są normalne a my jesteśmy homofobami przecież :-]
Reasumując: podążając za prawami natury (jak to trafnie ująłeś) jest to zboczenie i odstępstwo od normy bo jest to wbrew naturze ( wyjaśnienie dla dzieci i tych otwartych umysłów dziecięcych: gdyby matka naturka chciała byśmy tak żyli, to panowie mieli by jajniki a panie...cóż...panie rozmnażały by się przez pączkowanie :-o )
Żadne prawo, psychiatryczno-psychologiczne wywody "znafcuf" i "obroncuf" kochających inaczej, czy co tam jeszcze, nie ukryje tego, że jest to dewiacja i nie my jesteśmy nienormalni, tylko oni :-]
Pozdrawiam

PS: A jeszcze co do tematu: Ja zawsze wiedziałem, że jestem urodzonym przywódcą, tylko, że nie mam tego jak udowodnić... chyba stanę przed Jobcentre plus, przytupnę i zacznę głodówkę, dopóki nie dają mi kierowniczego stanowiska jakiegoś, bo już od dziecka czułem, że powinienem... myślicie że dają??? :-o
I korzystając z okazji: Śląsk żąda dostępu do morza!!! Niech nasz węgiel popłynie barkami do szwecji!!! Bo jak nie to zgadnijcie co?....głodówa! :-]

[ Ostatnio edytowany przez: RavenSoul 13-05-2009 19:25 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2009-05-13 19:31:14 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2009-05-13 19:44:14 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

RavenSoul

Post #8 Ocena: 0

2009-05-13 19:45:25 (16 lat temu)

RavenSoul

Mężczyzna

Z nami od: 13-11-2008

Cytat:

2009-05-13 19:31:14, vicealigator napisał(a):

Tak, wiem. Jestem zacofanym koprofilofobem, ale na pewno juz postepowcy wiedza, jak te fobie leczyc.

meh, to nie koniec, to jest dopiero normalne, wręcz "naturalne" :-]
nautralne współżycie Ciekawe co z tego będzie? drzewce?, Elfy? a może driady??? :-o:-]
No i mamy jeszcze zoofilie z tego centaury się biorą podobno:-]
"a mówiła matula, co by samemu do stajni nie chodzić?!"
Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: RavenSoul 13-05-2009 19:48 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2009-05-13 19:48:27 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2009-05-13 19:51:09 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,