MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Transseksualistka chce się zagłodzić

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-05-13 13:05:11 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

chinczyk

Post #2 Ocena: 0

2009-05-13 13:12:44 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

zboczenia sa rozne...
dla mnie np. zboczeniem jest ogladanie 'm jak maderfaker' i mieszkanie w osmiu ;-)
a to co rabi ta 'pani' z artykulu to jest zwyczajny szantaz.
yyy

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

anna69

Post #3 Ocena: 0

2009-05-13 13:19:57 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

to jest na pewno czlowiek nieszczesliwy, ale potrzebuje pomocy psychologa...to jest szantaz...i ta forma jest chora!! nie mozna ot tak sobie igrac z wlanych zyciem....
jesli nie chce byc mzczyzna, to niech postara sie zdobyc srodki na leczenie...ale niech nie robi takich scen...bo uwazam ze wydanie pieniedzy na ratowenie np dzeciom zycia jest bardziej potrzebne...

ja zaczne szanazowac ze mam za duzy tylek i jak mi nie odessa tluszczu na NHS to tez bede sie glodzic(uppps to by tez mi tylek zmniejszylo;-))

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2009-05-13 13:22:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karjo1

Post #5 Ocena: 0

2009-05-13 13:48:55 (16 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

To teraz nie bardzo rozumiem XFish :-o.
Skoro komus niedobrze w blond wlosach, z za duzym nosem, korzysta z uslug plastyka/fryzjera/specjalisty w danym zakresie i raczej nie okresla sie potocznie takich osob zboczencami.
Dlaczego wiec raptem mamy tak okreslac kogos, kto sie kiepsko czuje w "swojej-nieswojej" skorze?
Jesli tylko ma mozliwosc zycia ze soba w zgodzie, za wlasne pieniadze, na wlasne ryzyko decyduje sie na pewne rozwiazania, dlaczego mu tego zabronic?
Komu to szkodzi i przeszkadza cudze dazenie do komfortu, bez angazowania, wchodzenia w prywatnosc innych?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

moniunia

Post #6 Ocena: 0

2009-05-13 13:54:23 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

Zmiana płci, zależy z jakiej str na to patrzeć. Z jednej jest to chore, ale my nie wiemy co taki człowiek tak naprawdę czuje, wydaje się byc bardzo nieszczęśliwy i szczerze im współczuje. Nie mi ich oceniać, nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie znam nikogo takiego na żywo, nie wiemy czy to jest tylko taka fanaberia, czy oni naprawdę myślą,że są nie w tym ciele co trzeba. Z ich opowieści widać,że bardzo cierpią. Ale z innej strony, to nie chciałabym poznać faceta, który był kobietą, nie zaakceptowałabym tego. Albo na odwrót, kobieta która była mężczyzną, to obrzydliwe... Przypomina mi się Miriam, nie chciałabym być na miejscu uczestników programu, bleeeee:-|

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Superlover

Post #7 Ocena: 0

2009-05-13 13:56:33 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-05-13 13:05:11, xFish napisał(a):
Transseksualistka chce sie zaglodzic

Poniewaz na forum czesto poruszane byly tematy zwiazane z roznymi odstepstwami od normy, ktore dla jednych sa chorobami badz zboczeniem dla innych prawem wyboru; mam pytanie do osob liberalnych o otwartych umyslach:

Jak wynika z dalszej części posta i tak nie zrozumiałbyś odpowiedzi :-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2009-05-13 14:23:03 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2009-05-13 16:03:03 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

ja mysle ze zmiana plci to wybor danej osoby i jesli ktos chce to zrobic powinien, nikomu krzywdy nie robi, gdyby moja przyjaciolka powiedziala mi ze byla wczesniej facetem , nie zrobilo by mi to zadnej roznicy, niewazne co kto ma miedzy nogami , wazniejsze co ma w sercu,
przez kilka lat moja sasiadka byla kobieta ktora miala chlopca, mial moze z 5 lat kiedy ich poznalam, byl jednym jej 4 dzieci, on juz wtedy mowil ze jest dziewczynka, ubieral matki i siostry ciuchy, malowal sie, chodzila z nim do psychologa, psychiatry, rozne badania w klinikach
trwa to juz okolo 10 lat, nie wiem jak teraz ale kiedy widzialam ich 3 lata temu on dalej twierdzil ze nazywa sie krysia, byl umieszczony w specialnej szkole mimo dosyc wysokiego ilorazu inteligencji,
za 3 lata bedzie mogl zmienic plec, jesli mu to pomoze, dlaczego nie
wiele trans, ma partnerow i sa szczesliwi,
moze to rodzaj jakiejs ulomnosci podobnej jak dzieci sjamskie, niewiem, wiem tylko ze to nie zboczenstwo

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2009-05-13 16:17:37 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 1 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,