MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwolnienie lekarskie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

metodyka

Post #1 Ocena: 0

2009-04-30 17:31:27 (16 lat temu)

metodyka

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-01-2009

Witam ,wiem ze ten temat byl poruszany wielokrotnie ale nieznalazlam takiego co dalby odpowiedz na me pytanie.Bylam dzis u GP pierwszy raz bo zmienilam miejsce zamieszkania no i osrodek zdrowia mi sie zmienil.Chcialam wziasc zwolnienie lekarskie gdzie u poprzedniego lekarza nie mialam klopotow przy mojej chorobie,a dzis szok lekarz powiedzial ze nimoze mi dac zwolnienia wedlug prawa angielskiego dopiero jak nie bede chodzic do pracy i przyjde do niego za 1,5 tygodnia na kontrolna wizyte to on mi wtedy wystawi zwolnienie.To chyba jakis zart!!!
No i nastepna sprawa ktora mnie zszokowala to inna dolegliwosc na ktora chcialam zeby mi cos zalecil to powiedzial ze niestety ,ale pierw jedno moze leczyc ,a jak bedzie OK to wtedy drugie,
Czy ktos moze mi wyjasnic o co tu chodzi ,kjak to jest wkoncu z tymi zwolnieniami i z leczeniem chorob jesli komus dolega kilka spraw naraz.

czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-P
dziekuje Bogu ,mamie i tacie za to kim jestem ,choc nie jetem idealem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

muminka

Post #2 Ocena: 0

2009-05-06 09:49:04 (16 lat temu)

muminka

Kobieta

Z nami od: 24-04-2009

jakas dziwna sprawa z tym lekarzem. Jak to nie moze leczyc kilka chorob w jednym czasie? Ja bym zglosila ten fakt do wladz przychodni. tak samo ze zwolnieniem. skoro u poprzedniego lekarza mialas stale zwolnienie to dlaczego ten mowi ze nie przysluguje tobie teraz. zmienilas przychodnie nie chorobe. walcz pozdrawiam
dentalpoland.com

[ Ostatnio edytowany przez: muminka 06-05-2009 09:50 ]

Do góry stronyOffline

muminka

Post #3 Ocena: 0

2009-05-06 09:52:43 (16 lat temu)

muminka

Kobieta

Z nami od: 24-04-2009

wracajac do tematu co to za lekarz ktory nie daje poczucia bezpieczenstwa swojemu pacjentowi. wiadomo ze nie idzie sie do niego bez przyczyny. chorujesz nie wiesz co ci jest a ten zamiast pomoc to jeszcze bardziej ci strsu doklada. trzymaj sie cieplo
dentalpoland.com

[ Ostatnio edytowany przez: muminka 06-05-2009 09:53 ]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,