MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ktos ma moze furaginum ?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

greta

Post #1 Ocena: 0

2009-04-14 20:08:18 (16 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

Witam serdecznie i zwracam sie z prosba do uzytkownikow czy ktos moze mnie poratowac furagina?od ponad tygodnia(10 dni) boli mnie pecherz probowalam juz wszystkich metod, angielskich specyfikow dostepnych bez recepty,bez rezultatu.w koncu udalam sie do lekarza ten zazyczyl sobie probki moczu bo bez tego nie moze dac odpowiedniego leku:/.oczywiscie dostarczylam na drugi dzien,czekalam na wynik mieli zadzwonic.no i sie nie doczekalam bo moja probka zaginela:/.poprostu jakas paranoja.znowu jutro musze dostarczyc i czekac.chyba oszaleje przed ten czas.wczesniej rowniez miewalam zap.pecherza ale zawsze mialam w domu furagine i mi mijalo w 2 dni.jednak w trakcie przeprowadzki musiala mi sie gdzies zapodziac i teraz mecze sie.juz mi rodzice dzis zalatwili u lekarza w polsce i jutro wysla ale ja chyba nie wytrzymam tego tak dlugo:(.dlatego jesli ktos z was ma w domu furagine i moze mi odsprzedac to bede niezmiernie wdzieczna,moge tez pozyczyc i oddac kiedy dojdzie do mnie moja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-04-14 20:12:36 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

greta

Post #3 Ocena: 0

2009-04-14 20:24:11 (16 lat temu)

greta

Kobieta

no wlasnie nie wiem,nie robili od reki kazali mi zostawic te pudeleczko i powiedzieli ze zadzwonia jak bedzie wynik,wiec czekalam,nie wiem ile to ma trwac wiec bylam cierpliwa ale po 3 dniach mnie juz szlag trafil zadzwonilam spytac co z moim wynikiem i sie dowiedzialam ze probka zaginela.troche mnie pocieszylas ,dzieki jutro sprobuje ich znowu poatakowac

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-04-14 20:42:54 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

beata76

Post #5 Ocena: 0

2009-04-14 20:46:17 (16 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Ja mam. jezeli podasz adres to ci przesle:-)
jutro z samego rana first class

[ Ostatnio edytowany przez: beatakrzos 14-04-2009 20:49 ]

Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Marzenna67

Post #6 Ocena: 0

2009-04-14 21:01:16 (16 lat temu)

Marzenna67

Kobieta

Z nami od: 25-02-2009

Greta! jeśli podasz mi na pw swój adres to jutro wyślę Ci furaginum priorytetem.Tylko listek mogę Ci odstąpić,ale jest w nim 10 tabletek.

Do góry stronyOffline

greta

Post #7 Ocena: 0

2009-04-14 21:04:38 (16 lat temu)

greta

Kobieta

ja pije bardzo duzo juz taka jestem z natury ze wypijam napewno 2 litry dziennie a moze nawet wiecej.porostu mialam taka sytuacje ze nie moglam skorzystac z toalety w podrozy i wtedy mnie to dopadadlo.nie mam czesto zapalenia pecherza ostatni raz chyba z pol roku temu albo dawniej bo na tym mieszkaniu mieszkam juz prawie 6 m-cy i nie szukalam furaginy dopiero teraz zobaczylam ze nie mam.co do picia zurawiny to kupilam tu soki z zurawiny,tabletki zurawinowe kupilam normalnie wszystko co zalecaja przyjelam zjadlam juz opakowanie witaminy c i bez rezultatu.
dziekuje Wam wszystkim za wypowiedz,szczegolnie kolezance ktora zaoferowala wysylke:)i drugiej ktora podpowiedziala urosal,jutro rodzice kupia i wysla.Boze jak dobrze miec rodzine w Polsce;)
jutro i tak pojde z ta probka ale mysle ze szybciej sie sama wylecze ta furagina niz oni mi tu cos dadza.rada lekarza tostandardowy paracetamol bo jak nie ma krwi w moczu to nie ma pospiechu a ja za kazdym razem przezywam katorge jak odwiedzam toalete.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-04-15 11:10:48 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

greta

Post #9 Ocena: 0

2009-04-15 13:14:37 (16 lat temu)

greta

Kobieta

hehehe nie wiem dlaczego napisalam urosal,wiem ze urinal to taki czeski bład dzieki jeszcze raz:)tabletki sa juz w drodze,dzis wyslane z polski to moze za tydzien dojda;)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-04-15 14:24:36 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia