MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczepionki- ta druga strona.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2009-03-20 10:01:09 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

moja definicja normalnego swiata nie ma tu nic do rzeczy,
-w normalnym swiecie wg np takiego jednego przywodcy z 1939r nie bylo owszem miejsca dla slabych,(w tym autystykow)-
gratuluje tym co sie pod tym podpisuja...
-nam przyszlo niestety (?) zyc w cywilizowanym swiecie,i wlasnie dlatego sie opiekujemy ,pomagamy,i sie przejmujemy slabszymi,rowniez uposledzonymi...

tez jestem ciekawa jaki byl tytul filmu...

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-03-20 11:54:51 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #3 Ocena: 0

2009-03-20 12:35:53 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

a ja wam powiem ze moze i niektore szkodza, ale jak bysmy sobie poradzili z czrna ospa, polio czy nawet zoltaczka...
prosze wsze dziecko ma isc na operacje, nie dajecie mu szczepienia, bo nie ufacie szczepionkom zostaje zarazone zoltaczka...i do kogo macie pretensje?? na pewno nie do siebie...

albo wysylacie dziecko na wakacje ze bylo szczepione przeciw tezcowi i prosze...skaleczylo sie jak to na koloni nie ma czasu na pielegniareke, rana przemyta w brudej wodze z jeziora/morza zakazenie sie dostaje a poniej placz co zrobic, dlaczego moje dziecko ma byc kaleka..

albo jedziemy na wakacje w tropiki nie szczepimy bo nie ufamy szcepionkom ukryzie nas komar...i goraczka krowotczna na dzien dobry...szara rozpacz co teraz...

i takie cos jak selekcja naturalna do mnie nie przemawia!! mailam operacje majac 9lat i mama mnie prywatnie zasczepila na zoltaczke, po jakims pol roku dostajemy list ze szpitala ze mam sie przebadac an zoltaczke bo w tym czasie co ja bylam w szpitalu bardzo duzo osb zachorowalo na zoltaczke wszczepienna...badnia wynik negatywny...wiec prosze mi szczepionka prawdopodobnie juz raz uratowala zycie...jak tak bardzo chceie selekcji naturalnej to prosze, nie dawajce dzieciom antybiotykow(po nich mozna nabawic sie wrzodow a pozniej i raka zoladka) nie podawajcie witamin - bo to sztucznem naturalen sa w owocach i warzywach....jak dziecko ma goraczke niech samo z nia walczy, selekcja naturalan.....

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-03-20 18:21:19 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-03-20 19:17:48 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-03-20 19:33:48 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #7 Ocena: 0

2009-03-20 19:38:35 (16 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Zadne szczepionki, zadne leki tylko ......szklanka zimnej wody wyleczy wszystkie choroby. No i naturalna selekcja.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2009-03-20 21:32:18 (16 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ja radziła bym przeczytać w internecie na temat skutków ubocznych MMR...Szczepić trzeba,ale może lepiej zaszczepić szczepionkami oddzielnie a nie skojarzoną...Jest to mniejsze obciążenie dla małego organizmu,bo szczepionki są podawane w odstępach tygodnia...
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

vitaclub

Post #9 Ocena: 0

2009-03-20 22:14:45 (16 lat temu)

vitaclub

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

Cytat:

2009-03-20 12:35:53, anna69 napisał(a):
a ja wam powiem ze moze i niektore szkodza, ale jak bysmy sobie poradzili z czrna ospa, polio czy nawet zoltaczka...
prosze wsze dziecko ma isc na operacje, nie dajecie mu szczepienia, bo nie ufacie szczepionkom zostaje zarazone zoltaczka...i do kogo macie pretensje?? na pewno nie do siebie...

albo wysylacie dziecko na wakacje ze bylo szczepione przeciw tezcowi i prosze...skaleczylo sie jak to na koloni nie ma czasu na pielegniareke, rana przemyta w brudej wodze z jeziora/morza zakazenie sie dostaje a poniej placz co zrobic, dlaczego moje dziecko ma byc kaleka..

albo jedziemy na wakacje w tropiki nie szczepimy bo nie ufamy szcepionkom ukryzie nas komar...i goraczka krowotczna na dzien dobry...szara rozpacz co teraz...

No dobra ale po co od razy szczepic niemowleta, ktorych uklad immunologiczny jeszcze sie w pelni nie wyksztalcil??

Nie mowie nie szczep na nic. Sama zadbalam o to by zaszczepic sie przeciw zolatczce, ale mojego bobasa nie bede jeszcze szczepic. Poczekam z kilka lat i na pewno nie podam mu juz nigdy wiecej szczepionki skojarzonej.
alive

Do góry stronyOffline

vitaclub

Post #10 Ocena: 0

2009-03-20 22:33:24 (16 lat temu)

vitaclub

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

A jeszcze dodatkowo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze niektore szczepionki sa robione na cialach dzieci usunietych przez aborcje??

Wiekszosc szczepionek przeciwko zoltaczce typu A jest tak robiona. A plody te maja powyzej 18-20 tygodni.

To kolejny powod dlaczego nie chce szczepic.
alive

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,