MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sklejone warg sromowych u malej dziewczynki

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

guga27

Post #1 Ocena: 0

2009-03-16 09:45:18 (16 lat temu)

guga27

Kobieta

Z nami od: 16-03-2009

anthrax to mnie pocieszylas :-[ Ale czy to jest normalne? Z tego co sie orientuje, co trzecia dziewczynka ma to ( nie wiem nawet jak nazwac) schorzenie... A Ty co proponujesz? Niedlugo wybieram sie do Polski ,moze tam sie zglosic z tym problemem?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

guga27

Post #2 Ocena: 0

2009-03-16 09:47:24 (16 lat temu)

guga27

Kobieta

gosian Kochana,nie uzywamy pudru do higieny intymnej u Olivii.. Chusteczki nawilzane, kremik do pupci noi oczywiscie woda i mydelko

Do góry stronyOffline

guga27

Post #3 Ocena: 0

2009-03-16 10:24:48 (16 lat temu)

guga27

Kobieta

aa zapomnialam dodac ,ze moja Olivka jak sika to tak jak chlopiec ,do gory,,, i wlasnie to mnie na poczatku zaniepokoilo...

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #4 Ocena: 0

2009-03-16 13:09:19 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2009-03-16 09:45:18, guga27 napisał(a):
anthrax to mnie pocieszylas :-[ Ale czy to jest normalne? Z tego co sie orientuje, co trzecia dziewczynka ma to ( nie wiem nawet jak nazwac) schorzenie... A Ty co proponujesz? Niedlugo wybieram sie do Polski ,moze tam sie zglosic z tym problemem?

takie przypadki to nic nienormalnego.
zaproponowac Ci nic nie moge, bo to nie lezy w mojej gestii. Moge Ci tylko podpowiedziec, ze krem zawiera zenskie hormony i nawet jesli uzywanie jest skuteczne, wargi moga sie powtornie sklejac i wowczas trzeba preparat stosowac dluzej. Gdyby to byla moja corka raczej czekalibysmy co z tym natura zrobi. (dlugoterminowe uzywanie takiego kremu moze spowodowac sciemnienie koloru okolic pochwy, powiekszenie i wrazliwosc piersi). Zainterweniowac mozna w kazdej chwili. Czesto lokomocja pomaga w separacji, wiec zakladajac ze nie ma infekcji mozna spokojnie czekac i obserwowac co sie zacznie dziac jak dziecko zacznie raczkowac.
Ale to Ty jestes mama i decyzja jak i czy 'leczyc' zalezy od Ciebie.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Psyche13

Post #5 Ocena: 0

2009-03-16 13:30:32 (16 lat temu)

Psyche13

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 20-11-2008

Krem nazywa sie Ovestin i stosuje sie go najczesciej 2x dziennie przez 2 tyg.Pozniej ok.tygodnia -profilaktycznie -aby zapobiec dalszemu sklejaniu.
W takich wypadkach stosuje sie wlasnie kremy/mascie z z estrogenami/np. taki jak napisalam wyzej/Rzadko jest potrzebna interwencja chirurga - ale to juz powinien ocenic lekarz.
Polecam rowniez forum na tej stronie gdzie przeczytasz rady i wypowiedzi rodzicow z takim samym problemem.
Pozdrawiam i glowa do gory -wszystko bedzie dobrze , czego Ci zycze.;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Psyche13 16-03-2009 13:51 ]

Zawsze wysoko sobie cenię trafne riposty, które dużo bardziej niż stek bluzg trafiają "pod siódme żebro".

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,