Witam,Nie znam godnego polecenia polskiego lekarza stomatologa, ale na pewno nie polecam (PRIVATE MEDICAL CENTRE Polish Private Clinic
1 Eastfields Road LONDON W3 0AA).Pewnego dnia rozbolał mnie ząb po prawej stronie.Udałem sie do w/w gabinetu.Lekarka, ktora podjęła sie leczenia po dokonaniu zjęcia RTG stwierdziła,iz jest to ten ząb i czeka mnie leczenie kanałowe.Przy pierwszej miała założyc mi tzw.trucizne + znieczulenie (90Ł), kolejna to usuwanie nerwów i ostatnia wypełnienie.W sumie 370Ł.Ból nie ustępował. Nawet pyralginum nie działał.Z powodu bólu nastepnego dnia w niedziele udałem sie ponownie,przyjęła mnie inna lekarka i okazało sie,iz poprzedniczka niedosc ze zabrała sie za zdrowego zeba to juz przy pierwszej wizycie usuneła mi nerwy( nie rozumiem po co były te az 3 wizyty???),a zab który nie pozwalał mi normalnie funkcjonowac to była szóstka ale górna, za co musiałem jeszcze zapłacic 60Ł.Wyzysk i Hochsztaplerstwo.Nie wiem teraz gdzie i jak ubiegac sie o odszkodowanie,pomozcie bo nie zamierzam tak tego zostawic. Jarek